Prijava

1. Da, majka. Otac nikad. A i majka retko, obicno kad nesto zesce zajebem. Kad zapalim livadu, izvlacim rakiju iz bureta pa zaboravim da izvadim crevo pa pola burete istoci... I tako.

2. Jok, pa to ce zena da radi. Ja cu da nadzirem.

^
Ето, видите да је наследно. :)))

Није наследно. Мој брат је исто добијао батине кад је био мали а не бије своју ћерку. Прво што не верује да децу треба тући а друго мала би га тужила мени. :)

Maro, razumemo brata u potpunosti :))))

1.Да
2.Не - то показује само немоћ родитеља.

@ Rizzi,drago mi je da tako misliš!Tužno je kad roditelj u nedostatku argumenata počne da tuče svoje dete,kaže mu"zato" ili"zato što ja tako kažem"..
Ako se meni "omakne" odgovor "zato",moje dete mi lepo kaže" i sama znaš da to nije odgovor,kaži mi stvarno".I ko ga je tome naučio?U takvim trenucima moram da se nasmejem,jer shvatam da on problem vidi kao nešto što se rešava RAZGOVOROM,a ne da odmah razmišlja o batinama.Ponosna sam na to,a što se tiče psovanja-to smo davno raščistili:još kao malecki to nije slušao u kući,ali kad čuje na drugom mestu-mi ga posavetujemo da ne koristi te reči,jer nisu baš lepe;"zašto ih drugi koriste"?-pita on,a na to dobije odgovor da svako može da se ponaša i govori kako misli da treba,ali i da je to njegovo ogledalo,vaspitanje i njegovo okruženje.
Jedino sa njim imamo beskrajno strpljenje u ovom blesavom svetu,a on nam svu tu ljubav uzvraća time što izrasta u divnog momka..:) E,stvarno sam preterala-otvoriću rubriku"Draga Saveta" :))

Mene su vala mlatili ko konja. Razne tehnike sam iskusio, kaišem(ponekad gvozdeni deo), prutom, šamari, davljenje, čupanje, šutka i mnoge druge eksplicitne stvari. Ali malo sam i ja dolivao ulje na vatru jer sam uvek pružao strahovit otpor. :D Ako budem imao muško dete mlatiću ga samo u retkim slučajevima kad razum ne pomaže(mora da se čeliči), žensko dete nikad.

lestat, mene su mlatili ko kobilu:)
ustvari mama me mlatila, ćale jednom i to kad sam imala 17 god:/, to su bile poslednje ozbiljnije, a keva me bila kad sam bila mala i to, uhvati me za levu ruku i desnu nogu i udri:)
sad im je žao:)

I šta nam fali sad đavolice, ništa ! ;)

Ne biju me nikad, moj cale mi je rekao nesto sto je veoma pametno. ''Nije u redu da te bijem sad, jer si slabiji, pa to nebi bilo ravnopravno, kad ojacas, pa budes ravnopravan sa mnom, onda mozemo da se bijemo'' To je rekao u sali, ali jaka stvar mnogo:)

1.Да
2.Не , никако. Рекао сам једном , опет ћу: Батине нису васпитање него исказиваље својих дуууууууубоких комплекса.

1.да и
2. да- моралисти зајебите моралисање,пар вапитних по гузи увијек помогне

1. Da. Doduše, merTaV je najebavao više od mene.
2. Ne znam šta ću sutra da radim, a kamoli da li ću da bijem dete. To što ja hoću i što će stvarno biti ne mora uvek da se poklopi.

Inso, da nisi mislila na LesTaT-a? :)

Jok ja. MerTaV mi je brat, zato kažem :-)

1. Ne
2. Ne

i necu da mlatim ni ovde, posto se apsolutno slazem sa onim sto je rekao Peki.
Ako jednog dana moje dete uradi nesto lose, apsolutno cu prihvatiti to kao sopstvenu odgovornost!

Драго ми је да се неко слаже са мном! :)

a jel i dalje mislite ovo što ste tad mislili? (koji nekropost, nisam mogla sa se suzdržim!) :)

ja sam bila bivena, ali neću biti.... kada dete krene da pravi sranje ja ću da ih smaram pričom i naravoučenijima! uostalom, svi smo nekad bili u situaciji da roditelj zaćuti od nas kada napravimo neko žešće sranje i tada bismo uvek mislili "bolje da me bije nego da ovako ćuti od mene!!!"