Prijava

ne znam,nisam politcki angazovan,niti cu biti,al verujem da se ti ideali(puna im usta bila)ne prodaju bas tako lako.nemas ti ideale zbog politicke stranke nego zbog nekih svojih tripova.stranka je tu da objedini gomilu slicnih u jednu celinu.barem ja tako gledam...to su ideali,a ne ono glasacu za onog jer najbolje sere.a takvih je u srbiji velika vecina.;)a ja bi rado da idem tamo gde ima para,da lepim te plakate kod tih dverana i ostalih.moracu da nadjem,da vidim gde su u ns.necu im mahati nekim zastavama,zabole me za njihove programe.

A misliš da njih pokreću neki ideali i programi?
Tu je jedan jedini razlog i jedan jedini cilj - DOĆI NA VLAST.

Ko je još video da je neko nešto odradio što je obećao u kampanji?

Daj mi vlast da imam veze, primanja, moć i slavu. Ostalo je manje bitno.

Svuda i svugde.

Moja preporuka, glasajte za te srednje velike stranke da ne dobijemo da svi glasaju za vučka pa da dobijemo nedvosmislno jednostranačku diktaturu. Pažnja pažnja

kao sto je i napisano,pricam o obicnoj raji koja je idealizovala svoje stranacke vodje.jako su brzo poceli da idealizuju druge ili iste,samo malo modifikovano.tesko da vecina glasaca dolazi na vlast,vise imaju neke kao ideale koje lako prodaju kako vetar dune.

Е па то је и проблем, али јебига. Боље гласати против, него им оставити власт. Мада исти курац.

Čoveka imaš u svojoj vlasti sve dotle dok mu ne oduzmeš sve. Kada mu oduzmeš sve, on više nije u tvojoj vlasti – on je ponovo slobodan.

Aleksandar Solženjicin

Ne znam šta da vam kažem. Sve što imam u životu stvorio sam sam ili su mi ostavili otac i deda. Deda nije ništa nasledio nego je bukvalno sve pravio od nule. Sebe sam kao čoveka gradio onoliko koliko mi je bilo potrebno, onda kada mi je bilo potrebno. Nikog ne uzdižem u nebesa, nikog ne smatram novim Mesijom. Jednostavno znam da se neke stvari moraju uraditi, ne zato što su nam potrebne nego zato što smo najslabiji ker u azilu pa nas jebu svi ostali kerovi. Moj glas na izborima ne dobija najbolji nego onaj ko je spreman da uradi ono što mora.

Spreman sam da tolerišem bilo koga godinu dana, potom da ga revidiram pa menjam ili ostavljam. Na njemu je. Prošle su me dečje bolesti patriotizma i idealizma. Jedini čovek kome bi od srca i bez zadrške poklonio poverenje da vodi državu je autor na ovom sajtu i najjači čovek u Srbiji. Kad bude rešio da povede državu, ali ako to bude on, a ne neko koga on podržava. Svi ostali imaju v.d. ispred funkcije.

Ervin Katona ima profil ovde?

jeb'o te Ervin :)

ervin legenda.sta kaze.jesti punu piletina :D

dobar je Ervin lik, jeste jak ali je ortak, ali nije za politike :)

Pa ko je onda taj autor? Ili je ervin ili rade savic, samo njih dvojicu znam.

neki atentan dobro dosao bi
tj atentati

Mnogo mi kul ovo pisanje olanika ovako. A kad si rekao prvo mi bobi pao na pamet jer mi negde u malom mozgu ostalo da se vi znate uzivo i da si ga negde pominjao u pozitovnom kontekstu.

Najpozitivnijem, najpozitivnijem.

Spamujete temu. Hvala.

"Predložiću da se u ovoj Skupštini uradi alko test, i da oni koji ne prođu alko test, ne mogu da prisustvuju sednici"
Velja Ilić:
"Ja sam odmah otišao u ambulantu...ovaj...skupštinsku, i oni su uzeli krv, pozvali ekipu, i dali na ispitivanje. I otišo sam na VMA , i na lični zahtev platio, uradio, i Vojno medicinska akademija u Beogradu izdala mi je zvanično, evo, uverenje, da nula nula zarez nula, nema nikakvog prisustva alkohola, nigde ništa.
A ja sad tražim za njih test. Ko se od njih drogira? Ko je narkoman?"

0,0 prisustvo krvi u alkoholu.

А ови плаћени коментатори? Не могу да верујем да неко то ради ... да ли сте видели ово?
http://prvasrbija.com/prepiske-placenih-sns-komentatora-foto-galerija/

Имају ваљда неку групу где се договарају и онда се ту свађају ко се запослио а ко није :) Жгадија!

jos jedan nacin kako proveravaju glasove....ja sam bio jedan od tih koji je pribavljao glasove za jednu govnarsku stranku ya kes, doveo sam pola pezosa lol...dobiju svi drecavo zelene hemiske, ili neke koje se lako prepoznaju na papirima, i onda onaj iz stranke ima zaduzenje da prebroji papire sa tim hemiskama...
ako ih ima manje nego sto je broj koji je prijavljen onda najebe taj koji je odgovoran.....a on trazi dalje ko se pravio pametan

al ja sam prvi nacrtao dlakavi glavicj na listu