Prijava

Има итекако, и за колача :)

Коме треба нешто из оета, могу да покушам да помогнем, сутра имам испит.

Hahaha, vid ga ovaj sa etfa. Muči jado i uči oet, pogotovu ako ti je loš kolokvijum.

Uzgred, ako tebi treba nešto iz oeta viči.
Uzgred Mlatoni, ja ne vidim ni neki problem da se krene od C-a. Jest' da ima više mogućnosti od Pascala, ali uz dozitanje toga štanse radi, može sasvim pristojno da uvede čoveka u programoranje. Mada Pascal je dobar, je krajnje logična sintaksa i prilično je lagan za učenje, tako da je verovatno najlakši za sticanje programerske logike.

Peri, nije ti poenta Pascala u srednjoj da postaneš programer, više je poenta da naučiš da razmišljaš koliko toliko i na taj način. Od problema do realizacije i te munje.

Ako me muci nesto, cimacu vas iz OET-ea

Hahaha, vid ga ovaj sa etfa. Muči jado i uči oet, pogotovu ako ti je loš kolokvijum.

12.5, свакако није сјајан, ал шта ћу :D

Opušteno, dovoljno je dobar. Ja sam imao 5.5 i da o ga sa sedmicom. Vodi računa o mostovima. Ako ti daju most, ako ga ne uočiš, nikad nećeš rešiti zadatak. A vole da ih daju.

mislim, rešićeš, ali će ti trebati vremena i vremena

У суштини, мени је скоро све јасно у теорији (за разлику од статике), само што се често сјебем у решавању, рачун или тако нешто. Ваљда ће да буде добро.

kelt bacio udicu i sad nece da potvrdi. sisa.

Данас било ово школско из програмирања, други сам, требало је боље. Нису прошла 2 тест примјера, сјебо се око преступних година када је датум прије 29, све у свему није било тешко, није ни тај, ал' ето...86 бодова. Ај гимназијалци да размјењујемо задатке :)