Prijava

ova sezona je tesko smaranje

Takvi kao druga sezona True Detektiva su oterali Kafku sa sajta.

Ma čim je problem finansijskog tipa, odmah mi se smuči. Prodaja zemljišta, ovaj ovoga zadužio milione... lafo ganjaju nekog tipa. Prežvakana naporna holivudska priča sa jebenim novcem...

Aura Color GREEN: healing, peace, nurturing, new growth, fear, need for security, jealousy and envy, balance

Aura Color BLACK: issues relating to death, hatred, lack of forgiveness, unresolved karma, dark intentions, shadow games, needing compassion for self

Vidim da su vudi i mekonahi rešili da useru drugu sezonu kako bi prva ostala utemeljena kao klasik, ovo je prejadno, prejadno kažem.

De ti vidiš mekonahija i vudija u drugoj sezoni lolo

a bolje da su nastavili sa mekonahijem i vudijem ovo je strašno koliko je loše

ima li titlova?

U kom momentu se TD pretvori u jebenu gej romansu, jesam li propustio nešto ili šta?

vukajlijaši su htjeli scene seksa, eto im sad

Ima engleski.

Bezeridis voli golem kurac xD

Zaboravio si da napišeš spoiler alert. :D
Sledeća epizoda bi trebalo da pokida jer se polako ali sigurno zatvara krug. Malo mi je nejasna scena gde onaj Meknešto baja hoće da da Frenku 5 parcela u zamenu za jebeni hard disk. Pa unajmio bih nekoliko likova i ispreturao sve živo moguće, pa ako ga ne nađem, nisam našao. A nešto sumnjam da lik ima mnogo manje kontakata nego Frenk. Na kraju krajeva, sve i da ima, platio bih Frenku mnogo manje novca od vrednosti tih jebenih parcela.
I da se ne zaboravi, BEZERIDIS VOLI GOLEM KURAC.

Malo mi je nejasna scena gde onaj Meknešto baja hoće da da Frenku 5 parcela u zamenu za jebeni hard disk.

Možda je i on na nekim snimcima. xD
A gledam onog ćelavog Azijata i nikako ne mogu da se setim otkud mi je poznat, kad ono jebeni Masuka iz Dekstera!

Elem, Farel prilično fino pokazuje svoje glumačke sposobnosti, kao i Rejčel koja mi se sve više sviđa, iako je kroz karijeru uvek izgledala nekako benigno i tunjavo. A onaj psihijatar je baš Benedikt Kamberbač PROPO!

Ok epizoda, definitivno druga sezona nece biti ni blizu prvoj. Razlog za to, bar po mom misljenju nije losija gluma ove ekipe(mada je Mekonahi postavio nenadjebive standarde) vec malo smornija ili bolje receno izlizanija prica.

Antigona voli golem kurac. :D

Ajd sad dobro kenjate sa nenadjebiva gluma mekonahija, dobro je odglumio

Naravoučenije epizode: nemojte se snimati sa kurvama ako ste na viskoj funkciji, za vašm snimcima će tragati mafija i drotovi alkoholičari.

Ne znam sto kenjate da je sranje druga sezona, jeste slabija od prve, ali daleeeeeeeeko od toga da ne valja, sta vise, odlicna je.

Ma kapiram da je skoro sigurno i on na tim snimcima, nego kažem ti, nisam skapirao čemu tolika nagrada u slučaju da nađe taj disk. I ko mu garantuje da ga Frenk ne bi zajebao? Nebitno.
Ne bih se složio no homo. Nije još cela gotova, tako da neću da serem. Kapiram da će biti ok kad se završi, ali za sad je to isuviše loše. Ova poslednja epizoda nagoveštava konačni pomak, ali prethodne epizode su, najblaže rečeno, razočarale.