Prijava

ТЕСЛА ХРАМОМ НЕЋЕ ШЕТАТИ!

Zamrzli su Teslu, zlikovci.

Sad tek vidim da je ovaj što ga je skočko okačio ovaj što je pšretio holandiji onomad haha kakav bogotac
http://www.youtube.com/watch?v=huEE7MFBzfQ

GRANJKA ZAŠTO PRETIŠ HOLANĐANIMA POTOPOM

Ovaj, pa, tako izgleda na prvi pogled. Ali izgled često zavara. Na primer, komunisti su mrzeli svoj narod, a deklarativno voleli ljude iz naroda, a Granjka za razliku od njih deklarativno voli svoj narod, a mrzi ljude iz naroda. Tu je razlika drastična.

Грањка опет демантује медијску пропаганду и лагарије: Декларативно волим мој народ, а мрзим сељачине-људе из народа. Напомињем опет, зарад оних који су глуви код ушију, није реч о сељацима - агрокултурним менаџерима, већ о сељачинама - тима Веља Илић и Чеда Јовановић.

dusan1001
Ма, лажу због Сребренице. Хоће да извуку дупе за одговорност. Грањка не прети, Грањка дела.

Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

Ahahahahahahah! Radi dobro?

savo,koliko prodajes tesli na gram?