Prijava

Pička obična. PIČKOOOOOOOOOOOOOOOO!

Na tebi je taj odgovoran zadatak da preobratiš seljačine u seljake!

Море, мрш! Ја ли сам преобратитељ сељачина? Бегај! То ни Господ Бог не може да преобрати, а преобратиће сељачиноодбојни ништавни Грањак? Ни под тачком разно. Могу само да им преобратим парцеле у власништво поштених Шуптара, као Кизину прадедовину што сам поклонио да људи могу да обрађују кад већ он неће.
Тек унук сељачине можда може да постане сељак, ако се правилно укрсти са неком плодном врстом поштеног сељака, али боље је експериментисати на пацовима. Да нам не покваре и ово мало сељака што имамо.

Vi svi što bi da se bijete - marš u džunglu. Gradovi se smatraju mestima za ljude koji umeju jezikom da se sporazumeju, a ne batinama. U džungli ako neko nekog ubije, barem neće ostati gladan.

A zasto se onda ovi Beogradjani biju po utakmicama?

A zasto se onda ovi Beogradjani biju po utakmicama?

Зато што све што пичка роди, воз довуче у Београд и то се одмах зове ``Београђанин``. Никада се није десило да навијачи разлупају свој град или село, али зато по Бееееограду или Новом Саду и неким другим градовима, може да се лупа и ломи - нит је стриково, нит ујково, нит дедино, нит бабино. Ружи, руши, пали, ломи. Сељачине.
Причао ми другар из Власотинца да су тако СМрадовци отишли 2012. на неку утакмицу са ФК ``Власина`` у Власотинцу, изашли из бусева и почели да ломе Власотинце. Онда скочили Власотинчани, полупали им пичке, јурили их по граду, а следећи пут када су СМрадовци долазили на утакмицу са ФК ``Власином`` 2013. сачекала их пандурација на улазу у Власотинце и вратила их назад за ``Београд``. ШУПИЧКУ МАТЕРИНУ!

Granjka brate, znači samo su beograđani gospoda? Svašta se nauči ovde.

Лепо је видети како је Грањка у својој глави некако помирио конфучијанизам, православно хришћанство ("Грањкина верзија" прим. аут.), мржњу према комунизму (комунизму каквим га Грањка замишља у својој поједностављеној и идеализованој визији стварности), љубав према легалитету и легитимитету, држави уопште, а нарочито државној управи и са друге стране незаинтересованост да се помогне слабијима и глупљима, мржњу према различитости у случају да угрожава његов пажљиво исконструисани свет маште и гажење тенковима сваког ко се не уклапа у његов модел неког "доброг грађанина". Просто дивота...

bar je ostao konzistentan u svoj svojoj šizofreniji kad baca te šelol fore s nadimcima

http://vukajlija.com/isus-hristos/524789#comment_1822568

Пред Богом су сви исти само када су мрти. Бугарин није националност, то је бре дијагноза. Ако има неки Бугар ође, нек се не увреди, ја то само тако кажем, демократски, не мислим ништа ружно.

Сунце ти јебем, која шизофренија у пар реченица.

Црвени барон
Granjka brate, znači samo su beograđani gospoda? Svašta se nauči ovde.

Не, нисам то рекао нити то мислим. Чему ти комплекси из унутрашњости сваки пут када се говори о примитивцима? За исту ствар ме тужи и Лимени Обреновчанин. Људи, ево опет понављам - немам ништа против људи из унутрашњости, већ против сељачина које дивљају и праве глупости где год стигну. Ево, управо сам навео пример у Власотинцу, али не вреди... Оћете својим зубима да ме уништите!
Знам врло мало старих и правих Београђана, а још мање господе међу њима. Исти проблем око дефиниција су имали и комунисти па су одлучили да то реше тако што су господу побили, а све именовали друговима и другарицама.

Луди Чак, не клевећи Грањку. Комунизам не мрзим, али бих га пожелео само АлШиптарима и СрбоХрватима. И црном ђаволу. И то не зато што мрзим комунизам, већ због онога што та идеологија уради свакој земљи на овом свету. Само се мало Кина извукла и то једино због тога што су их Енглези и Амери научили како да практикују капиталистички систем производње. Највеће земље на свету - Русија и Кина су бедне земље јер су имали или још увек имају овај идиотски систем у пракси или свести. Ужас један.

Никада нисам одбио странку јер је слабија или мање образована. Помогао бих коме год могу, само не сељачинама. Такве возам данима по шалтерима, јер се суде са рођеном браћом за пола метра њиве која и иначе није њихова. Најбоље пролазим са сељацима, јер када ми неки сеља дође увек ми донесе меса, чварака, ракије, а не као ове моје градске цицијашке пизде које не донесу ништа, а очекују све. Ето, ја сам покварени државни службеник.

А што се тиче ``гажења тенком``, извињавам се и повлачим реч. Јер...
Ако се узме број сељачина које уназађују ову земљу и деградирају појам сељака и агрикултурног менаџера, требало би ангажовати све расположиве Т84 којих има око 300 и оних 70 у резерви. Значи 370 тенкова. ТенАк опслужује посада од 3 војника, што значи 3Х370=1110 дневница за само један дан акције. А реално би требало имати најмање 30 радних дана у првом кругу, па после месец или два дана још 30 радних дана, за ону гамад која се извукла из првог круга. Дневница за тенкисту мора бити негде око 2.000 динара (без дажбина за ПИО и ЗО). 2000Х1110=2.220.000 - за дан акције. Хајде да кажемо да за 30 дана решимо гажење. 2.220.000Х30=66.600.000 динара. За сваки тенк треба по 600 литара нафте. 150 динара литар!! 150Х600Х370=33.000.000 динара. Односно за 30 дана - 990.000.000 динара.
СУМА за гажење сељачина: 66.600.000+990.000.000=1.056.600.000 динара. Илити преко 9 милиона евра. Груба процена. Уштеде би могле да се направе у смислу потписивања уговора са тенкистима да волонтирају у циљу унапређења животног стандарда грађана Србије и ослобођењу од сељачина, као и да тражимо да НИС поклони нешто горива као и да нам држава одбије 20% за ПДВ. Можда би се нашли на некој цифри од 4 милиона евра.
А замисли тек колико би коштало све то пропратити уредном папирологијом... Морали би да запослимо још 200 ћата да све то припреме, обраде и евидентирају.
Дакле, повлачим реч о гажењу тенковима. Боље тих 9 односно идеалних 4 милиона евра уложити у сељаке који су поштени, нормални и сами пружају отпор сељачинама.

ПС. Реално, злонамерни сте према Грањки, али јбг... сам сам чачкао ђавола.

Оц Јоил
bar je ostao konzistentan u svoj svojoj šizofreniji kad baca te šelol fore s nadimcima

Нажалост, са Сизифом немам никаквих односа нити везе. На тај начин ме можеш повезати са киме хоћеш, а већ су ме троловали да сам Боб Роцк, Раднички и Вендислава90. И шта су ``šelol`` форе?

:) Грањка, мајсторе, није забрањено да направиш нови профил. Неће те због тога бановати. А не може да буде очигледније да си Сизиф.

ja bih vas sve ovde tukla, pendrekom po bubrezima.

ja bih vas sve ovde tukla, pendrekom po bubrezima.

Ne valja ovaj osmi mart osile se žene jebote lolo

YouCantHandleTheTruћ Ако ме до сада нису бановали за све пиздарије које сам направио и прозивке које сам сервирао, сумњам да би ме бановали за нови профил. Ако је већ тако и ако сам Сизиф, ајд ми среди да ми пребаце ону одабрану дефиницију од Сизифа да имам три палца. Нећу да се буним.

pizdarije i prozivke. pridaješ si na značaju. tripuješ da si negativac a populari te gledaju kao degenerika.

Можда могу да ти средим да ти отворе тему о југићу. Јебеш одабране и палчеве, имаш фејсбук за палчеве ако ти већ значе. Овде смо због шале и шеге.