Nova verzija

1. Pokušala sam da promenim svoju boju ali ni u jednoj varijanti ne valja. Bole oči.

2. Baš je nekako blijedo. I teško se čita.

3. Ok, promenicu za koji min...

4. Vraćaj boju gazda Kaizene, Kaizene, Kaizene!

5. ''Komentari na tvoje stvaralaštvo''- Svršio sam, aw.

6. Ubači i notifikaciju da dobiješ kad ti neko komentariše nešto, to je puno korisnije od notofikacije za poruke, koje dobijam od svojih duplih i nikoga više.

7. Ubači i notifikaciju da dobiješ kad ti neko komentariše nešto, to je puno korisnije od notofikacije za poruke, koje dobijam od svojih duplih i nikoga više.

Ok

8. http://i.imgur.com/yK7PxgS.jpg
    Ako može da se ovo sortira prema vremenu poslednjeg odgovora. Tj, da na vrhu bude poslednja replika na def/post/reak.

9. Nepotrebno je kad imaš komentare na tvoje stvaralaštvo.

10. A koju temu koristite vi kojima smeta promena boje linka? Kapiram da ne pase na ostalim, ali na ovoj default bas lepo i citljivo izgleda.

11. Ništa nije nepotrebno, jer bi isto moglo da se onda kaže za gomilu stvari. Što više opcija, sortiranja, listanja i najsitnijih gluposti, to bolje! Samo da se lepo umetne gde treba i svako će naći nešto korisno za sebe, da mu olakša boravak.

12. Nepotrebno je kad imaš komentare na tvoje stvaralaštvo.

Nije nepotrebno, možda si komentarisala nečiji poster (recimo prijavila) i ovako bi odmah videla repliku kad god se ona pojavi (makar i posle godinu dana), jer bi iskočila prva.

13. A koju temu koristite vi kojima smeta promena boje linka?

Ja zelenu valjda je to default.

14. Треба нека радикална промена, типа да могу клипови да се стављају или тако нешто. Или да крене да излази дневни лист Вукајлија. Не замерите, ја сам само визионар. лолололо

15. jao vdi ima notifikacija za poruke. e to je super.

16. Pa pošaljite mi poruku majku mu jebem, da vidim kako radi ovo u ćošku!
    Možeš i ti Kajzene da mi pošalješ oću li da budem mod, slobodno.

17. или се мени сјебао монитор, или су ове боје скроз буђаве

18. jao vdi ima notifikacija za poruke. e to je super.

E jos ne radi... to je samo priprema :)) U toku dana...

19. http://i.imgur.com/OMeTxjU.jpg

једина светла тачка на чету је јебени радио. буквално

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.