Imam ja jedno pitanje.. Da li je nekakko moguce da se izvede neko dugmence za opciju koja ce da znaci " POKAZI POSTOVE OD MOJE POSLEDNJE POSETE".
Na drugom forumu sam to video, stoji zvezdica ispred imena teme, i kad se klikne na nju, odvede na prvi neprocitan post. Mnogo koristi oko tema koje redovno pratimo, al iskren da budem ne znam koliko je komplikovano da se implementira..

Predlagano je to mnogo puta i stvarno bi bilo korisno.
Nego koliko je komplikovano da se odma pokaže ime autora kad se neki post kopira da ne moram da tražim ko je šta postovao po celoj temi (ovo mislim za citate)
Recimo ovako da izgleda kad recimo kopiram gazimudov post@Gazimudo link
Imam ja jedno pitanje.. Da li je nekakko moguce da se izvede neko dugmence za opciju koja ce da znaci " POKAZI POSTOVE OD MOJE POSLEDNJE POSETE".Na drugom forumu sam to video, stoji zvezdica ispred imena teme, i kad se klikne na nju, odvede na prvi neprocitan post. Mnogo koristi oko tema koje redovno pratimo, al iskren da budem ne znam koliko je komplikovano da se implementira..
de je link link do posta koji je citiran

I ono kajlijavu.com aplikacija za telefone. Jesi išao u zavod za patente?!
I ono kajlijavu.com aplikacija za telefone. Jesi išao u zavod za patente?!Momci naprave dobru besplatnu stvar i sad napadate? Što brate? Ne piše Vukajlija.

I kazane skloni ovu stonogu u lateksu. Molim te.
http://www.dodaj.rs/f/8/yw/4fCr6Efp/2/screenshot9.png