Prijava

NEMOJ SAD JA DA STAVIM TETRAPAK!

edit:MORE, STAVIĆU GIF SA TETRAPAKOM, SAMO DA MI GA DARE NAPRAVI!

Tebe paninaro kad je Jebač drko da si printskrinaro, nisi ulazio na Vukajliju mesec dana, a ja te nikad nisam za to zajebavao.. Ma udaraj šta hoćeš, boli mene kurac. Neće me sigurno bolji od mene zezati...

ne zezam te, brate, pokusavam nevjesto da kazem da nije blam stavljati gif sa tetrapakom :)

Јебига кад се на све примаш. Што фино не вратиш тетрапак, ал' озбиљно. Сад би то већ била фора.

Ne bi ti ja šmjeo postaviti tetrapak na avatar, nema tih para.

Jednostavno ne želim da se prisećam svojih početaka. Ono sam napisao pre okruglo 11 meseci, a za taj period sam se izgradio i promenio.
Šalu prihvatam i sprdnju, ali da se nastavlja bukvalno svakim postom, smori malo, pogotovo što ja sam rasan ima neki pik na mene, iako lika nikada nisam podjebavao niti znao dok on nije mene napao šatro se sprdajući sa tim, mada tad nije ni imao nalog kad je to napisano.

A sto si mi psovao majku?

rasni, keva ti je ciganka
budi ponosan na nju delijo!

Brate, imaš više iskustva sa tim svađama, ja se ne snalazim tu najbolje. Pozdrav.

Eto, ovde sam dao neki predlog da se poboljša pretraga... Pa ako neko želi da uradi nešto, nek uradi...

Ајде пређите на пвт или неђе друго, среће вам.

Jedan konstruktivan predlog:
Elem, stavi da možemo da vidimo ko nam je dao plus, kako bi mogli tim ljudima da uzvratimo istom mjerom. Ovako mi se često desi da udarim minus nekome, ko je par minuta ranije ocijenio moj sadržaj pozitivno.
Isto tako, valja uzvraćati minusima, onima koji nam daju isti. A ne ovako nasumično da lupamo minus svima, zato što ga je neki rendom lik spucao nama.
Pozzzz

Da se nadovežem na Dilanov post...
Kajzene, uvedi još i neke tokene koji bi se dobijali za datih nekoliko pluseva i patrika, pa kad se nakupi određeni broj tih tokena, da autor dobije mogućnost da sebi sam štiklira nešto po ličnom izboru.

Hogare, strašno...

A kaizene sad ozbiljno, što ne bi vratio ktitore pa od tih para da organizuješ nagradna takmičenja, ne moraju da budu skupe nagrade, mislim da bi to bilo baš ljepo.

оооо интелектуална сиротињо, јебе ли вас ико?

A kaizene sad ozbiljno, što ne bi vratio ktitore pa od tih para da organizuješ nagradna takmičenja, ne moraju da budu skupe nagrade, mislim da bi to bilo baš ljepo.

hahah...pa valjda si do sad skontao da je njegova politika vodjenja posla da sve uzima sebi, a druge ko jebe...vidis da mu ljudi moderisu za 0 dinara po par godina

On ih ne plaća ali zato postoje razni načini za privređivanje kad si moderator.

i to stoji, i to svi znaju da 2-3 moda naplacuju usluge, necu da upirem prstom ni u koga al zna se da odabrana defka kosta 1000 din, a poster i reakcija po 500 din.....nije ni cudo da gomila govana stoji u odabranima jer para vrti gde burgija nece...
najgore je sto oni misle da mi ne znamo sta rade haha

Mora da košta više od toga, jer mesto na turniru je 1000 dinara.