Prijava

Ispijanje rakije od četerespet gradi na badnje veče ispred crkve dok pop čita molitvu.

Kolko je to procenata alkohola, 112?

A po kom osnovu si dosao do tog zakljucka? Mislim trebao bi da savladas bar 90% tehnika iz svake vestine da bi mogao da procenis koja je najbolja. A ne gledajuci par klipova na yt... Eto ja sam naprimer trenirao Dzudo i sad treba da serem kako je to najbolja vestina?! i prilicno sam siguran da svaka vestina ima svoje prednosti i mane u odnosu na druge tako da je ova rasprava besmislena.

Naravno da nije moguće da savladam 90 procenata ninjutsua, a kamoli svih ostalih veština. Do tog zaključka sam došao, i to će ti reći svako ko se ozbiljnije bavi borilačkih veštinama, zbog toga što je ninjutsu najšira BV koja pokriva svaki segment borbe.

A ja sam siguran da ce ti svaki ljubitelj boksa reci da je majk tajson sa 20 god mogao da udari najboljeg strucnjaka ninjitsua i polomi mu lobanju na dva dela JEDNIM UDARCEM kontas?

Znaš šta je rekao Tajson posle posete Japanu?

Reko "Bem im majku bolesnu"?

Znam da je Tajson u svojim najboljim danima bio najjaci covek koji je ikada kroci nogom na ovoj planeti, a Tajson je bio bokser time je boks najbolja i najsavrsenija borilacka vestna.

Meni je ćaća pričo da je kod njih na fakultetu u Sarajevu osamdesetpete godine bio neki Mirko, kako priča ćaća on je znao njia osmoricu izudarati golim šakama, kae ćaća on je bio najjakiji čovjek na planeti.

ahahhahahahahaah Mirkova borilacka vestina do konacne pobede!

Tajson je bio bokser time je boks najbolja i najsavrsenija borilacka vestna.

Ako se ne zajebavaš, onda nemamo više šta da raspravljamo jer očigledno ne znaš da ne postoji veština koja je će od svakog borca koji je izučava napraviti mašinu za ubijanje.
Evo na primer sa mnom treniraju momci koje može izudarati svaki iole sposobniji momak, a ljudi treniraju godinama.
Ako uzmemo da je Fedor najbolji borac, znači li to da je sambo najbolja veština?

A ako uporedis krav magu sa bilo kojom vestinom shvatices da su sve inferiorne u odnosu na nju eto to nek ti bude domaci zadatak posto si tako cvrsto uveren da je ninjitsu najbolja... Malo procitaj kako, zasto i gde je nastala i najvaznije ko je bio glavni odgovoran za njen nastanak... KRAV MAGA PRAVI MASINE ZA UBIJANJE. The end. Ako to ne mozes da uvidis nego si se toliko uskoumno zakacio za svoju vestinu da je najbolja onda nemamo sta da raspravljamo.

Bez krav mage i jevrejskog lobija ne bi niko cuo za Mosad danas.

Ti pričaš o onome što pročitaš a ja o onome što vidim.

Eto opet dolazimo do onog mog prvog zakljucka video si jednu vestinu i mislis da je najbolja. Onda opet gde demantujes sebe kazes ja pricam sta procitam, a ti meni kazes pitaj bilo kog poznavaoca borilackih vestina... pa sad jedino ako su cuo i procitao neke dve veoma razlicite stvari Mozda si i upravu, al i da jesu moramo se opet vratiti na prvi zakljucak. Kontas?

Bojane, ja se sa Vuletom ne bih zajebavo, znas koliki je covek? Ja se usro kad sam ga vido. Doci ce ti iz Cacka da ti pokaze primerom koja je najbolja vestina.

Ma ja samo hocu da mu ukazem na to da je ova rasprava besmislena, jer on to nece da prihvati. Mada postoji i mogucnost da me troluje pa se i ja malo gubim da ne ispadne poptpuna ispala.

Brate, ubice te Vule.