Prijava

Od 1992-2000 pored nestašice svega i svačega, meni su bile najgore restrikcije struje. Umiranje od hladnoće u stanovima, ne možeš ni ručak k'o čovek da skuvaš, nema radija, Tva... Zimi posle četiri popodne možeš da se slikaš u mraku, oči su mi iskočile u pokušajima čitanja pod svećom, a para da se bleji po gradu nema. U jednom trenutku su se setili i da uvedu restrikcije vode, što na sreću nije dugo trajalo, ali ja i dalje držim pun balon vode u kupatilu, zlu ne trebalo... Sad kapiram da bih mogla roman na ovu temu da napišem. Mnogo smo jadni.

uuu, do jaja vreme, daj boze da se vrati opet...ne pamtim kad sam bolje ziveo nego tih devedesetih godina....doduse moralo se muljati, raditi sa naftom, cigarama, petljati se sa raznoraznim mutnim likovima, isto tako sam i ja za neke mozda izgledao kao mutna glava, al jbg...jedino mi krivo sto nisam uspeo skoro nista od tih para da sacuvam i ulozim normalno u neki posao nego sam sve spickao na provode, devojke, dobra kola...i sad od toga nije ostalo nista, jedino sam uspeo jedan lokal da kupim u centru NS koji sad izdajem i to je to....al sve u svemu daj boze da se opet vrati to vreme, posto gore od ovoga ne moze

Ех да, како да заборавим рестрикције, кул су биле рестрикције, крпили смо се за воду у флашама у сваком виду, посебно за време бомбардовања. Ал ни Црна Гора није била нешто боља за време летовања.

Poštenim ljudima bilo loše, muvatorima bio raj, klince bolelo uvo, tinejdžeri do danas izrasli u slučajeve za mentalne klinike. Rezime.

U KOJU GRUPU TI SPADAS ODGAIVACU PECURAKA???

Pa i ne gajim, berem ih po šumi, hobi.
Spadam u kategoriju tadašnjih tinejdžera. Matorci su bili prosveta, kultura, nisu ljudi koji bi muvali. Ja sam poludeo od kombinacije knjiga, ulice, alkohola i bede. Msm, sad sam ok, ali ožiljci ostaju, rentijeru.

Idite bre u tri lepe pizde materine svi vi sto pricate da je vreme kad su najgora govna isplivala na povrsinu i uzjahala nas do danas bilo bolje... Ta ista govna su vas dovela dovde gde kenjate da je to vreme bilo bolje.
Bilo je bolje malo pre. Tad su govna isplivala. Sad nas govna vode.
I mogu da kazem, da ako ste tad bolje ziveli nego pre toga, i vi ste govna. Ako je posle toga poslo na jos bolje, onda ste pametna govna (politicari i bizmismeni). Ako je poslo na gore (ko ovi sto se zale), e onda ste glupa govna.

Jebem vas u prkno gupo, tad ste cackali nos i jeli sline, a sad kao odrasli, al nije vam pamet dosla u glavu.

Ista priča i kod nas u Srbiji, Kelte. Mada, vi ste barem ušli u EU...

Nemoj da se ljutiš, Kelte, neko snalažljivost i sposobnost da izmuva neku korist za sebe u mutnoj vodi smatra za kvalitet ličnosti (pa umeo on to ili ne, već onako, ceni tu osobinu). Mislim da ih u Srbiji ima više sa tim mišljenjem nego sa suprotnim.

Isto priča i kod nas u Srbiji, Kelte.

Ahahhah!

da si mi se ovako obratio devedesetih verovatno bi te vec somovi jeli na dnu Dunava...al sad je neko novo vreme, dosla jebena demokratija i u moj kraj

једном буре 200 л дизела са румунске самохотке, само једном

da si mi se ovako obratio devedesetih verovatno bi te vec somovi jeli na dnu Dunava...al sad je neko novo vreme, dosla jebena demokratija i u moj kraj

Jeste zajebano u NS, mene jednom prebili neki narkomani, obećao sam im onako razbijen da ću se vratiti i naći ih i polomiti, i pitao glavnog kako se zove da mogu da ga nađem, ovaj rekao: Brate, traži Miloša sa Detelinare. Nisam otišao, koliko ima Miloša na Detelinari...
Pezose, znaš nekog Miloša sa Detelinare?

Miloš sa Detelinare nosio flaše sa benzinom Pezosu. I korak iza morao da ide.

Inače, na jednom mjestu u jednom tužnom periodu vreća brašna bila 500 DM.

Prva asocijacija na te godine mi je onaj kanister ulja USAID od pet litara.

E poslije rata odma starom mome uvalili da dijeli tu neku pomoć kao. Bilo limenih USAID kanistera sa ulje, limena kutija sa krekerima i sranja ta.

narkomani 90ih na detelinari...gnusne lazi!

narkomani 90ih na detelinari...gnusne lazi!

A sad, možda me lik slagao, možda je bio sa Limana.

Inače, na jednom mjestu u jednom tužnom periodu vreća brašna bila 500 DM.

Znam i ja jedno takvo mesto. Za litar regulara davali metar drva.

Da Dodik otcepi RS i neki rat da izbije, nema posla ovde nikakvog.