Prijava

Možemo da napravimo igru.
UPARITE DINOSAURUSA I PTICU

Svaka čast granjčilo, napredovao si od Kurira i Nadloanoua evo sad si na B92 portalu. Još jedan stepenik i bićeš na nivou Rasnog, njegovi izvori makar imaju konkretne ilustracije i origami figurice dinusaurusa (očigledno je njegovo istureno odeljenje zabavišta dobilo investiciju neke nevladine organizacije koja se zalaže za jednakost mladih)

Крпо, ако си то могао да напредујеш од распознавања три боје до коришћења компјутера, онда свако може да успе.
Ако се потрудиш, можда ћеш кроз коју годину бити на нивоу Фореста Гампа, али ћеш морати заиста да се потрудиш.

Него, идем да слушам тероподе како ми певају испод канцеларијског прозора. Ко би рекао да су некада јели месо и ходали на две ноге... Живот је чудо!

B92 je to preuzeo od casopisa Science. Jesi glup durexu.

Kad si već kraj prozora mogao bi da izvrneš ruglu i gravitaciju, i to je jedna izmišljotina glupih naučnika. Odradi jednu lastu i pokaži kako Vasilije Ostroški uvek uhvati pravog vernika i spreči da se ne spička.

Што бих извртао руглу Божју креацију? Да те обавестим - гравитација није једна измишљотина глупих научника, већ доказана чињеница од стране дубоко религиозног научника Њутна. Знам да то вас атеЈисте нервира и да после пишете гомилу глупости, али и то је у реду. Тако вам је ваљда, лакше.

Измишљотина глупих научника је дебилизам од вести који сам горе поставио. Поредити ту глупост са гравитацијом је заиста аутгол.

Прави верник поштује Божје заповести и неће покушати да се убије, тако да Василије нема ингеренције за случај самоубица. :) Глупо размишљаш, али добро је док се и толико трудиш.

Granjanka nemoj puno da se nerviraš objašnjavajući bilo šta. Dureksa, ateistu sa posebnim potrebama treba samo trpati.

Расни, како могу да се нервирам када ми диносауруси цвркућу под прозором?

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=01&nav_id=883402

Тероподи нам једу усеве и кењају са грана. Глупост наставља са еволуцијом....

aj bre granjka, nemoj da si budaletina, i zatucan... jos sam nekad mislio da mogu da imam inteligentniju diskusiju sa tobom.

za ptice se jos od ihaha zna i dokazano, da su direktni potomci dinosaurusa, bar onih sto bili veliki, pa psle leteci.

aj sad kazi da gravitacija ne postoji posto te iste ptice lete, pa da te banujem.

a smanjili se zato sto je u jednom periodu bilo veliko izumiranje vrsta, i tad su samo najmanji imali dovoljno hrane da prezive. i sisari, posto su tad bili nesto kao pacovi danas, a znas da pacovi sve prezivljavaju.

ili, dinosaurusi nisu mogli da stanu u nojevu barku? i sto bog resio da kazni kopnene zivotinje a ne ribe a?

i sto bog resio da kazni kopnene zivotinje a ne ribe a?

Зато што су се направиле паметне и изашле из воде да елолирају.

Зато што су се направиле паметне и изашле из воде да елолирају.

U "Simpsonovima" su to sve lepo objasnili u epizodi kada delfini uzimaju kontrolu nad planetom.

Измишљотина глупих научника је дебилизам од вести који сам горе поставио.

debilizam je sama ta vest, tj. dve i po prosto proširene rečenice, a još veći debilizam je čitalac takvih vesti. Novinarstvo je evoluiralo regresivno da bi se prilagodilo ignorantima kojima je previše da ukucaju na guglu reč evolucija i pročitaju makar ono što piše u vikipediji (jes da je ponekad šupljikava, ali ima kakve takve reference i može da posluži što se kaže) nego se vodi logikom - daj im neki glupi naslov, nešto provokativno, neka se raspravljaju u komentarima da podižu čitanost. Sam naslov: ''Dinosaurusi su se smanjili..'' je povod za gomile takvih kao ti koji će odmah da krenu - eto, kako se smanjili, ja ne vidim oko sebe ni jednu životinju da se sama od sebe smanjuje. Naravno totalno je omašen kontekst i smisao onoga na šta se to ''smanjivanje'' stvarno odnosi. Pročitaj evolutivne mehanizme, pročitaj makar ono što piše na vikipediji o evoluciji i onda možeš da se uključiš u raspravu. A ovo za NJutna je već kliše, ne vredi trošiti reči. Bio je čovek i alhemičar i sve, ali to ne umanjuje značaj eksperimenta i dokaza. Možeš i ti da sprovedeš neki eksperiment, imaće značaj iako si zatucan. Uhvati tu ptičicu koja te nervira cvrkutanjem, ako ti je teško možeš i neku debelu koku (mislim ako ti je lakše) pa joj pogledaj i prostudiraj krljušti na nogama... liče dosta na krljušti gmizavaca. Možeš da publikuješ svoja zapažanja ovde, razmotrićemo.

Келту, ја се просто дивим еволуцији што ти уопште имаш моћ да покренеш миша, а камоли да дискутујеш са мном. И ја сам мислио да си ти паметан човек, али ме стално демантујеш за СВЕ што мислим о теби. Надам се да си срећан.

То што си модератор ти не даје за право да претиш и вређаш, али ако ти је то ниво - бануј ме слободно. Јебеш гравитацију када диносауруси серу по нама.

ПС. Ако верујемо да су диносауруси живели милионима година пре нас, онда је логично да су сва бића по пореклу - диносауруси. Динасаурусу ниједан.

Ако верујемо да су диносауруси живели милионима година пре нас, онда је логично да су сва бића по пореклу - диносауруси.

zbog ovakvih izjava sam počeo da preskačem granjkine postove na bilo kojoj temi i da ih tretiram kao nonsens karaktere, čak i kad je možda u pravu, jednostavno logika mu je ahilova peta, a uporno šutira njome.

Granjka namerno neće da prihvati istinu, to je problem.

E ako dokazete da su ptice potekle od dinosaurusa ja ima da uradim sta god hocete. Od kog dinosaurusa su nastali kolibri?

E a sto su se ziva bica razvila do dinosaurusa, pa onda otisla u ptice?
Kontam da bi im bilo lakse da su se razvili u sovu, a ne da su se razivi iz dinosaurusa u sovu.