Prijava

http://vukajlija.com/forum/teme/1394
Pogledajte koliko nas je bilo.
To govno je upropastilo sajt.

Potpuno sam za!!!

Ili mozda da ostane ali da moderatori biraju definiciju dana...

''Ili mozda da ostane ali da moderatori biraju definiciju dana...''

У, то би тек било крваво...

Можда да модератори дају предлоге за дефиницију дана, а да се смртници одлуче за коју би дали плус, а за коју минус.
Или у систему да свако има одређен број плусова, нешто слично као еуровизија и и избор за песму еуровизије, Типа; Енглеска 2 поена, Француска 5 поена, Бугарска 8 поена, и на крају Русија 12 поена, naravno na predložene definicije od strane moderatora.

Protiv ukidanja DD.

Мислим да би укидање дефиниције дана било грешка. Неке дефиниције заслужују да добију више гласова , а неке не. Ипак , пун ми је курац рандом ликова на чету који лепе линкове без да су пет пута дошли на њега. Дођу на сајт , читају пар недеља дефиниције , одушевљавају се дебиларијама у Чаку Норису и Милки па онда направе свој налог да своје генијалне мисли просипају овде.

Забраните линковање дефиниција на чету.Забраните слике , ИОНАКО НИЧЕМУ НЕ СЛУЖЕ. Направите бољи систем гласања за дефиницију дана. Направите.

Прочитао сам претходних 5 страна ове теме. Морам да нагласим да међу фановима ове теме има разних , културно речено , "маркетинг менаџера".

Оно што нама треба је да најбољу дефиницију прогласимо за дефиницију дана , а не да свако може своју дефиницију да направи дефиницијом дана. Лично сам једном приликом туђу дефиницију рекламирао стављањем слика , иако не моја дефиниција такође била у трци за дотичну награду. Та дефиниција коју сам промовисао је касније у трци за дефиницју дана била побеђена за пар гласова од стране друге супердефиниције која је своје гласове лепо накупила на чету.

Dok se definicija marketingom moze napraviti na definiciju dana, potpuno svesno moram raditi tako. Kada se sav marketing ukine, osmislicemo novu propagandnu strategiju !

:)

________________
Можда да модератори дају предлоге за дефиницију дана

Onda bi samo moderatori, njihov blizi komsiluk i dalja rodbina imali definicije dana, automatski bih se prebacio na spacebook !

Kontradiktorne stvari.Slike,video,linkovanje,tagovi,komentari sve je to Kaizen uradio samo da bi se sto vise definicija procitalo,ocenilo,videlo.Naravno da je to reklama i niko nema prava da to zabrani.

Previše bla-bla i truć-truć a rešenja ni od kuda/od nigde :D
E pa ja ću vas opravim za sve pare.
Kad nema jednoglasne većine, niti dovoljno mudovite manjine onda se lepo pozoveš na demo(us)kratiju tj. definicije dana se ne ukinu nego evoluiraju u nešto što ima malo više smisla od toga da mi neka prosečna definicija visi na početnij strani mesec dana. Razumnije mi da se tu nalazi desetak najinteresantnijih definicija u poslednjih 24h, a čim im rok trajanja istekne (24h) odu negde u arhivu, pa koga zanima šta je to bilo hit juče/prekjuče, neka traži tamo. To bi moglo da kasnije pruži mogućnost za biranje definicije nedelje, definicije meseca, tromsečja, polugodišta, semestre, godine, decenije, milenijuma...
Izričito sam protiv samoreklamiranja koje praktikuju mnogi članovi tako što pljusnu na čet link svoje smor definicije pod parolom "ako si ortak glasaj za mene, ne mora' čitaš", slike mi apsolutno ne smetaju mada se nešto ne sećam da je neko u skorije vreme "oplemenio" svoju definiciju adekvatnom, zanimljivom slikom.
Ako imate neka pitanja ili vam nešto nije jasno, zadržite to za sebe.

DLZ, kralju! Ovaj, zenski kralju! :)

пази 'вамо, ево моје визије... између овога - дефиниције и постери, уметнете још једну опцију, нешто типа "дефиниције које конкуришу за дефиницију дана" (на модераторима је да осмисле). Е ту можете да пишете по једну дефиницју на свака 24 часа, без могућности брисања и качења слика за ту дефиницију, ко је одрекламира негде, једноставно га исхејтују, АЛИ, да не би било класичног хејтовања конкуренције, као што су ми неколико пута урадили "зли људи" на дефиницију, нико не може гласати без да остави коментар и образложи зашто му се свиђа, тј. не. Остале дефиниције остају тамо где и јесу и оне могу да се рекламирају итд.

Mislim da je pogrešno da se ukine definicija dana.Možda bi najbolje bilo, da se ograniči broj slika koji može da se stavi po jednoj definiciji.U zadnje vreme, definicija dana su bile svakakve gluposti, samo zbog reklamiranja.I treba zabraniti linkovanje ne četu, to je barem moje mišljenje.

kad bi se ograničilo glasanje jednog člana,naprimer da svaki dan može da se glasa samo 25 puta na dan naprimer,pa da samo dobre definicije dobijaju pluseve,i tako u izbor za defku dana ulaze samo najbolje

Ja se izvinjavam što 'vako vadim temu iz naftalina, ali osećam potrebu da sa vama podelim svoju premudrost. :)

Daklem, pošto je valjda glavni problem to što definicije dana bleje na naslovnoj strani i tako skupljaju gomilu pluseva, zbog čega se ljudi toliko i cimaju da ih proguraju, lepo za početak uzmite i sklonite ih odatle. Stavite link za njih negde u neki budžak. Ili još bolje, neka pobednička definicija dobija neku zvezdicu ili tako nešto u gornjem desnom uglu, čisto radi satisfakcije autora, ali da ne budu skupljene na jedno mesto, pa ko hoće da ih traži neka kopa po arhivi.

E sad, postavlja se pitanje čime da se popuni naslovna. Ja bih, recimo, stavio tamo random definicije koje bi se menjale pri svakom ulasku na stranicu (kao ovo dole "po slučajnom izboru" što jedva ko pogleda), da se vide malo i pisanije iz prošlosti, a može da se uvede i neki ne preterano strog limit bodova koji mora da ima definicija da bi bila prikazana, čisto da se izoluje škart. Na primer, 15 bodova za one iz 2007, 20 za one iz 2008, 25 za one iz 2009, ili neke druge brojke 'mesto ovih što sam lupio, ili ako je to previše komplikovano, neki jedinstven limit za sve definicije bez obzira na datum proizvodnje. Nem pojma, siguran sam može da se smisli nešto mnogo bolje za naslovnicu od ovoga sad.

Eto tol'ko. Sad bi bilo kul da neko kaže kako je sve već rešeno i kako sam ovo džabe kuc'o. :)

Е, и ја сам за то да се склоне деф. дана с насловне, а да остану негде другде.

Slažem se na neki način, mada mislim da je bolje da se definicija dana jednostavno ukine.

Ja se slazem u potpunosti sa Tetkom Drol... :)

Nisam za ukidanje def dana, jesam za ograničenje pluseva, minuseva i broja defki
I takođe se slažem sa Tetka Drolom.

A imao sam i ideju da se uvede objašnjenje zašto se nekoj definiciji daje plus ili minus, sa time što mora da se tačno i jasno objasni zašto baš toj plus i zašto baš toj minus. Ne može neko opšte objašnjenje koje bi mogli da kopi/pejstuju. Mada sad ni sam nisam siguran za tu ideju, ali je predajem ostalima pa možda posluži nekom kao inspiracija.

Sve je to mnogo komplikovano :) ja sam uvek ya jednostavnija rešenjs. Sam koncept definicija dana ima smisla ali ne ovako kako sada funkcioniše.
Pod broj jedan, nepotrebno reklamiranje, tj. da autor visi na četu ceo dan i na 2 minuta izbacije link, slike manje-više, ako je slika zanimljiva može samo da upotpuni definiciju ako je bezveze jednostavnom sroza definiciju.
Predlog od top 10 definicija mi se čini kao ok da imaš šta da pročitaš kad se uloguješ, ali da tu čuče samo 24h (svaka definicija posebno), čim joj istekne rok, ispada sa liste a upada neka malo mlađa sa puno glasova, tako da bi se sama lista tokom dana menjala više puta tako da naslovna strana ne bi bila nezanimljiva, a takođe sam za vaskrsavanje starih definicija, ranije je bilo mnogo lakše doći do njih u starijoj verziji Vukajlije.