Prijava

ban lista za komentare na mojim stvarima (tj. onih sa peharom). Pa to je najjadniji predlog koji je iko do sada postavio. Jadnije i od toga da kajzen uvede mala crvena srca ispod svakog posta i da se prikazuje broj srca koje je neko primio. Ko bi hteo da banuje bilo koga zbog komentarisanja? valjda je poenta da ti što više ljudi iskomentariše, pročita šta znam. Ban lista za komentare.. pih.

Menjanje nadimka prebaciti peharu a kruni dati opciju da predloži za odabir, kontam da neko ko je sakupio tolke odabrane verovatno zna šta valja... verovatno.

To bi moglo elegantno da se odradi uz minimum znojenja po kajzena tako što će bilo šta čemu kruna lupi zvezdu automatski da bude tagovano za neku tamo listu 'definicije koje su omiljenovali autori s krunom' kojoj će modovi imati pristup. Čini mi se dobra opcija, ako imaš krunu imaš i odgovornost, pazi čemu lupaš zvezdu jer će automatski da se nađe na listi predloga za odabir. Naravno, medatori bi mogli da sortiraju tu listu po broju predloga, u sučaju da je više kruna lupilo zvezdu istoj definiciji.

Malverzacija bi moglo da bude a i ne mora da znači, modovi i dalje jedini odlučuju oće li nešto na naslovnu ili ne.

Napadaju komentatore sa svih strana. :(

Ја сам и даље за песму да окачиш на профил.

Mnogo komplikujete, dovoljno je da glava sa peharom ima groblje a da palac omogućava uvid u ocene i ko je šta odabrao.

Џани
Ја сам и даље за песму да окачиш на профил.

toe to. zaključavaj temu i nagrađuj predlagača

Оћеш плинску боцу?

da imamo uvid u megaherce radio aparata na četu

Alo ovo mora, prenesite kajzenu glave

ArminVanBuuren
Nevezano za pehare, zasto nije na sajtu uvedena opcija zahvaljivanja posta ? Koliko puta dnevno se u svakoj temi nesto citira i ispod napisu +1 +1389 i te fore... U gornjem desnom uglu posta da stoji opcija HVALA ili sta god, korisno je , donekle se izbegava i spam, mnogi forumi ovo imaju, e sad malo je gej da pise na profilu koliko imas pohvala i to jer bi se onda svi majmunisali i dogovarali za te pohvale, tako da to ne morate ubacivati, ali ispod posta da pise ono Sledeci autori su se zahvalili ( ili tako nesto) : Armin van Buuren, Djani itd. itd.

Hvala ti na ovom postu. HVALA HVALA.

Ko ima pehar nek ima mogucnost kad pise na cetu da mu svako slovo bude druge boje.
Al ta mu na profilu stoji OFF/ON da moze dugasi opciju.
LOL

Pošto su ranije umesto plusa i minusa, stajale ikonice za palac gore, odnosno dole, mogla bi za ovu opciju HVALA da bude ikonica stegnute pesnice koja bi simbolizovala masturbaciju, tzv. henddžob...ako se zahvaljuješ muškom autoru, a ako se zahvaljuješ ženskom ikona u obliku cveta.

Agilni said HVALA

Može promena nadimka da se prebaci za pehar, a kruna da se podigne na 40 odabranih i da nosi sa sobom automatski status moderatora.

Platite mu kurvu, sta ce bolja nagrada za pehar

Imam predlog da mož da briše svoje pvt-ove kapiram da mu to nije teško da napravi

nek kajzen podeli budalama bele majice na kućnu adresu i bole ga kurac. Rešio stvar.
Ionako su gologuzija

Ili paket noževa za klanje