Prijava

Брадуљица је са отказом добио кеш, вероватно већину од милион и по које је требало да добије у овој сезони. Занима ме да ли он те паре добија без обзира на то што ће потписати нови уговор и што ће добијати плату од новог клуба?

Ako neko iz NBA izjednači ponudu za platu koju je trebao dobiti, onda će igrati u tom klubu za taj milion i po. Ako ode u Evropu, dobiće milion i po i potpisaće normalno ugovor. Ja mislim da je tako.

Dobija u naredne tri godine ukupno milion i po od klipersa, bez obzira na novi ugovor. A toliko je trebao da ima po sezoni, za tri godine.
Prebrzo su nas stigli, ne valja.

Mnogo bolje igraju francuzi nego u prvom poluvremenu, al' odlepiće se valjda ovi naši opet, valjalo bi da bogdan zalepi sad jednu, i bjelica jednu i da se reši odma'.

Ako je otpušten, onda mora dobiti sve što mu je obećano ugovorom. Koliko je samo jebeni Benitez uzeo para kad su timovi prekasno provalili da je najveća i najplaćenija prevara u sportu, mada je u Interu, ako ne grešim, sporazumno raskinuo ugovor.

јебем ти кошарку кад се дозвољавају мајице на светском

Diskvalifikovaće ih zbog majica i dobijamo 20:0, lagano. Kad bi mogli dijao i batum da se napadnu zbog faulova, olakšalo bi nam posao.

изнервиро сам се брте

Тачно сам знао да ће нас стићи када је она волина Бирчевић у првом нападу шутирао тројку као дауновац.

Biće do jaja afterparty na index.hr ako izgubimo.

E to je ispravno, jer ne sme dijao da ga takne.
Tu je prednost, samo da forsiraju malo to.

SI-MON
MVP
SI-MON
MVP
SI-MON
MVP

АХАХАХА СИМКЕ КАРТЕРУ НАШ

СИМКЕНИТИ

Marko dzordan jebote.

Vidi se da nam je muta na klupi.

SI-MON
MVP
SI-MON
MVP
SI-MON
MVP

Sad će neko da napravi faul na 1.3 sekunde do kraja.