Prijava

Провукао се Ливерпул. Срећа, па онај није боље шутирао кад је било 1-1, а и она пречка на крају кад је Мињоле закачио мало и Лонгов промашај одмах после... Стерлинг чигра, много готивим тог малог црнца. Тадић показао зашто је доведен, има будућност у Премијер лиги. И надам се да је Кан довољно добар да узме место Алени и Лукасу, не вреди, не могу да их сварим никако.

НАЈЛЕПШИ ТРЕНУТАК УТАКМИЦЕ ЈЕ БИО КАД ЈЕ ТАДИЋ ФЕНОМЕНАЛНО АСИСТИРО И ТО ПОРЕД усташе ЕЈ усташе. Већ су га зготивили сви навијачи, много ми је драго због тога.

Gotivan je Liverpul skroz, tim bez klasičnih superzvezda. Jedva čekam da zašparta Markec Grobarčina.

Ливерпул тотално геј тим, провукли се на срећу. Лош фудбал у сваком случају, сморио сам се.

Po čemu je gej tim?

Вала сам се нагледао утакмица у којима је Ливерпул гађао пречке, стативе и примао несрећне и глупе голове. Било је време да почне да добија утакмице у којима не игра добро, доста је било обрнуто.

Шта знам... Стариџ, Стерлинг, Кутињо, Лалана, све неки педерчићи, чак и црње... а Шкртел и остали месари у одбрани једноставно иду на курац. Плус Ловрен. Навијачи геј на више нивоа, чак и за енглески фудбал. То.

Kolko ne znas o fudbalu, neverovatno.

Teško da će Liverpul ponoviti prošlu sezonu, ne čine mi se jačim. Naprotiv sva ova dododjenja su realno sitnarija. Nešto slično je uradio Totenhem prodao Bejla i kupio 4,5 igrača od 20 miliona (gore dole) i ništa nisu uradili.

Treba im kvalitetna zamena za Suareza, i ako je ne dovedu boriće se za 4to mesto sa Junajtedom, Evertonom ili Totenhemom.

Ја сам имао симпатије према Ливерпулу, нећу да грешим душу, али сад су ми постали некако скроз антипатична екипа. Поготово сад кад су довели најпрецењенијег српског фудбалера у последњих неколико година. Све у свему, Саутемптон ће јебати много јако ове сезоне и очекујем следеће године поход на освајање трофеја Лиге Шампиона. Запамтите добро овај пост.

децхко је панглу

+1 на саншајнове ријечи
Али ПАК ако доџе Ел Тигре...

А што се тиче Тадића, па ја не знам шта човек више да очекује од играча. До јаја јефтино су га добили, креира шансе, асистира, даје голове, добар дриблинг, добар пас, добар шут, труди се, пресинг, трчи ово оно. Ништа од тога није савршено нити најбоље у универзуму али толико је комплетан да је просто цифра стварно смешна.

ЕДИТ Плус игра атрактивно. Зато су га навијачи одмах зготивили. Константан је и то сам заборавио.

LOOOOOOL

A Dik Advokat nam selektor jebote::: HAHAHA Pa možda poverujem da nešto i bude od nas!!

jel zna neko kolika je plata tadicu? posto je isao u moju srednju skolu...

Jebem li ga, treba sačekati menadžer 2015 pa videti. A što pitaš, oćeš da mu tražiš pozajmicu?

pa da mi daje 150 - 200e mesecno mislim da je sasvim korektno sa moje strane...
a mora imati vise od 50 000e da ga jebes

Pošalji neki sms tipa: Desi Duka care, ovde onaj Rope iz srednje, svaka čast na asistenciji.. Kako je tamo, jel pada kiša..
Jel imaš 200 eura na zajam, vraćam do kraja sedmice..

a Ducja ga zvali :) a i bio sam ono solidno dobar sa njim, tj sa njegovim najboljim ortakom sam bio dobar...a bio miran decko uvek, nenametljiv....valjda ce dati svaki mesec, sta mu je to...

Ако Стерлинг има 30 хиљада недељно, а Суарез је имао 200 хиљада, неком логиком може се само закључити да немам представу колико овај има. Можда ту до 50-60 хиљада месечно.