Prijava

Nego jeste li imali skoro neke kupovine? Doktor je rekao da se opskrbio sa Dilanom i Alanom.
Ja nameravam da uzmem iz Darkvuda drugu knjigu Močvarka i Marvelov Građanski rat i eventualno neka kiosk izdanja. Jebiga ženi legla plata pa ću malo da se ogrebem.

I dan danas volim da pročitam koji deo Dilan Doga, Zagora i Komandanta Marka.
Imate na limundu delove iz zlatne serije jeftino (fuševi naravno).

Sve to brat ima ponovo izdato u hiljadu varijanti, pa ako već daješ pare bar daj za novije.

Imam ujaka koji je kolekcionar pa se od njega grebem. Skoro sam pročitao desetak brojeva Dilana Doga i mogu reći da su i dalje odlični.

Sad kad si spomenuo Marka, meni su prvi stripovi bili Komadant Mark, Blek stena i Zagor. Eh, šta bi moj ćalac rekao na to da vidi Zagora u borbi protiv vampira i zonbija :D čovek zna samo za indijance i kauboje, ovo ostalo sve došlo kasnije, kad je ponestalo inspiracije a indijanci smorili.

Nisam kupovao ništa u skorije vreme, ali i kad uzimam to su uglavnom kiosk izdanja, mnogo su jeftina na sajmu (što kaže Quake 100 din komad). Ako ikada budem uzimao neku knjigu to će vrv biti Jezovnici... Fibrin prevod Transmetropolitana mi se ne sviđa inače bih verovatno kupio do sad.

Od kad sam imao onaj problem sa vlagom iščitao sam dosta američkih sajtova o stripovima, jebote ameri o svemu vode računa. Imaju neke acid free kutije koje navodno ne oštećuju stripove, i neke specijalne kesice sa zajebanim nazivima, kao i neke boards u koje ih stavljaju... Još samo da izmisle specijalno svetlo i rukavice... Inače im je kolekcionarska kultura gereralno razvijena, mnogo vole restauraciju i ta sranja, ali što je mnogo mnogo je...

Pročitao sam onaj toliko hvaljeni Nekropolis, mogu reći da jebe.
Neko je ovde predlagao DD Putevi boja, i to rastura. Naročito pesma. Ne napušta glavu jednom kad čuješ. Ko bi rekao da će me jedna italijanska pesma toliko oduševiti.

Jocko ima tih kesica i kod nas da se kupi, mada je ot rešenje samo ako imaš problema sa vlagom. Inače nikad stripove neću stavljati u te kurtone. Jesam ja kolekcionar, ali nisam toliko lud :)

Nisam imao kinte ni vremena za ozbiljnije kupovine u poslednje vreme, samo sitnije (DD, Napad titana...).

Pitah već na nekoj od prethodinih strana al' nisam dobio odgovor, vredi li taj Građanski rat?

Znaš kako Lari mišljenja su oko toga prilično podeljena. Mada je Darkvudovo izdanje u stvari koliko sam skapirao ona glavna priča, jer tu im i nekih koje su sporedne, ali ceo ark ima valjda 106 svesaka.

Gonzo, verovatno ima, ovo što ameri koriste su neke polyethylene / mylar bags... tj od tih materijala. Ja znam za one zip kesice što prave vakuum, mada to nije zdravo za papir, pogotovo ako ostane malo vazduha a uvek ostane + strip već vlažan, to je recept za buđanje :) Ako su i u kesicama, bolje da su otvorene sa jedne strane. Al ko je lud da trpa više stotina stripova u kesice

Ma jasna stvar, to nisu kesice za već vlažan strip nego preventiva. Što se tiče trpanja stotina stripova u kesice potraži na da Darkvudovom forumu temu koja se zove u fazonu slike vaše kolekcije ili tako nešto. Videćeš na fotkama šta je kesa.

Ma jebeš kesice, ain't nobody got time fo' that :D

Šta znam, Gonzo, ne daju mi se baš sad pare za to, a s druge strane me mami. Možda pre uzmem Betmena nekog, nisam uzeo nijednog Darkvudovog. A valja i Nojea završiti :/

Da pogodim, crna kesa za smeće.

Ma naravno Lari, treba dobro rasporediti novac kojeg nikad nema dovoljno, ali Građanski nije ni skup. Promo cena je 1450 dindži i važi do juna.

Propustio sam promo na novi Jezovnik i na Arkam ludnicu, te dve stvari su me baš ispizdele.

Elem, videh nekog lika na Zelenjaku da prodaje stripove, tamo pored javne klonjare, ali nisam imao vremena da se zaustavljam. Pukla me nostalgija jer je pre tamo bilo tri tezge sa brdom stripova, skoro sve Asterikse koje imam tamo sam pazario :')

Elem, videh nekog lika na Zelenjaku da prodaje stripove, tamo pored javne klonjare, ali nisam imao vremena da se zaustavljam. Pukla me nostalgija jer je pre tamo bilo tri tezge sa brdom stripova, skoro sve Asterikse koje imam tamo sam pazario :')

Sećam se kada su bile te tezge. Vidiš baš bih mogao da banem na Zelenjak da vidim koje su cene tih polovnjaka i da li su dobro očuvani, pa ako ne preteruje sa cenom mogao bih nešto i da kupim.

Imali ste za neke smesne pare ona hrvatska izdanja stripova, algoritam, na makartovom sajtu. Mislim da ima jos uvek, ali pitanje je šta je ostalo od stripova.

Stajneru ako je Algoritam to su onda mange koje ja ne volim. Ali cu svakako pogledati.

EDIT: Pogledah sajt, odličan je. Niže su cene kod nekih izdanja skoro za 500 kinti. Lari eto tu imaš Jezovnik Ortizov za manje para, a isto tako i Arkam.

Imali su i marvele. Ovo je buraz kupio za 150 dindzi, sad vidim rasprodato.
http://www.makart.rs/_img/koricen/2013/02/marvel_1602_makart-3.jpg

U jebote, u čemu je fora kad je niže za 500 dinara?