Prijava

Ima li još neko ideju za odgovor na prvi izraz ili da otkrivam?

Aaaa, da nije ovo demilitarizovana zona, odnosno kopno?
razvojačeno, a?

E vala neće biti poslednji

SEBIĆ!!!1 FTW

Jeste Grofe, upravo to.

Štakor - najmoćnija reč južnoslovenskih jezika!

I žohar pleni od tih hrvatskih :)
A ne bih generalizovao: i drugi narodi i narodnosti imaju svojih prebisera

za vreme vlasti Franje Tuđmana, ovca nazivana okolokućno blatobrnjalo, pas je bio okolokućno lajalo

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

a vreme vlasti Franje Tuđmana, ovca nazivana okolokućno blatobrnjalo

Ово је великосрпска подвала! Није у питању овца, цећ свиња. Околокућно травопасало је овца. Мада ми ово "кућно" не личи на "домољубе". Исправно би било "околодомно травопасало/блатобрњало". Мада опет, блато је арабизам, па би и то морали да мењају. Словенски израз би био "кал", па би у некој новокоратској варијанти било: "околодомно калобрњало".

Nahrani okolokćno lajalo!
Sine veži okolokućno lajalo da može da uće raznosač upaketnih hartija
Kupismo novo okolokućno lajalo!Pudlu!U subotu ga vodimo na skraćuvanje oštrošapnih izraslina!
Moram da uzmem okolokućno mjaukalo izgleda imam štakora doma

Ukrevetno seksalo -ljubavnica

"Nepoćudan - nije u skladu sa ćudoređem, neprihvatljiv jer je nedovoljno moralan, neetičan."

Шта је "ćudoređe" јебем ли га, али ми и ово тера сузе на очи

reč ćudoređe nije kroatizam, niti je nekakva nova kovanica velikohorvatskih milokliza, već je malo arhaičnija reč, ima je i u srpskom jeziku, a ona se zadržala samo u nekim zabitima koje su zaobišli nekakvi noviji izrazi (zato sam poprilično začuđen što je ne znaš). "ćudoređe" je arhaični oblik za "moralnost, običajnost, ličnost, karater" i tome slično, a odatle i reč "ćud", tako da je reč sasvim na mestu. tako da si ispao poprilično retardiran i vidi-kako-sam-pametan-bale-mi-cure lik, i zbog takvih polupriučenih ćata i pisarčića koji drkaju na radoša bajića i kursadžiju milisava koji trpa ustašu cvikeraša glupa srbadija ne želi da prihvati neke svoje izvorne reči kao što su "povest" "tisuća" i slično, zato što misli da su kroatizmi. ko je tu iskompleksiran kime, ne bih da zaključujem.

za povijest ne znam ali za tisuću potvrdjujem

Klokan, žlica, stojnik, udna tuljica... ima da se izabere finih primeraka.

Imam prevod Hokingove "A brief history of time" kao "Kratka povest vremena" i zajebavaju me da je hrvatski prevod.

brzojav sućuti >>> telegram saučešća.

Нема шта да закључујеш, са тако скученим менталним склопом као што је твој, сваки закључак би био погрешан.

Архаична реч са слобом "Ђ" не постоји, а у наш језик је уведена захваљујући Вуку и ово које ми пишемо је израдио Лукијан Мушицки.

Ретардирани су ти родитељи који су ти дали компјутер да пишеш глупости и малоумности, уместо да су те одвели на неко стручно посматрање. Дај ми 5 примера у којима се код старих српских рукописа и текстова помиње "ћудоређе" и ја ћу ти се извинити и никада ти више ништа нећу рећи, ако си у праву. А ако не нађеш, очекујем да се извинеш и подвијеш свој прасећи реп и нестанеш у блату.

Јебо те Радош Бајић и Курасаџије, нити ме занимају нити их гледам, али су твој ниво без сумње.

Немам ништа ни против тисуће (хиљада је грчки израз, а тысяча словенски) ни против повести, као ни против словенских назива за месеце који користе Хрвати, а које је код нас укинуо краљ заједно са јулијанским календаром у световној употреби. Али комплексашу мали, овде је реч о спрдњи са речима које су очигледне кованице или које су нама непознате, а које се сада користе за култороцид који хрватска власт спроводи већ више од пола века. Ако немаш шта духовито да кажеш, одјеби у три скока. Мир с тобом и то онај вечни, Оцо.

Stroj je srbska reč.

''Развојачење'' сам ја виђао и у неким нашим књигама, српским. Конкретно у некој књизи је писало ''после одлуке о развојачењу потиско - поморишке војне границе..''.