Prijava

Ne, kelte - nisi u pravu. Nikada, kao mod nisi ni bio u pravu za bilo šta, a i kao kolega si bio neko ko je unosio disharmoniju. Nisi bio redovan u radu, nisi bio redovan u toku stvari i to ti nisam samo ja napominjao, ali si, eto, uvek mene video kao svoju metu. Kako stvari stoje i kakve su bile dok si bio mod, ti si bio problem i dobar deo nas te je video kao problem. I umesto da konačno iskuliraš, da batališ sa svojim nabeđenim filozofiranjem, ti i dalje glumiš velikog spasitelja i zaštitnika potlačenih. Uživaj slobodno u toj ulozi, tvoje je pravo, ali vidiš - zbog ovakve rasprave sam ja bio banovan, a ni ti niti iko od tadašnjih moderatora nije rekao "daj, bre - skinite mu ban, nije on najgori ovde". Zato ja tebe neću banovati, jer je normalna rasprava normalna stvar, poželjna čak u mnogim situacijama.

No, smatram da je svako vređanje (ne računam ovo prepucavanje između Dankana, Paninara, Bušida i Fendera ili kada se neki od nas prepucavaju na četu u neko ozbiljno vređanje, već neku vrstu izduvnog ventila) opravdan razlog da neko bude banovan. Zajebi čet i glupiranje tu, 80 posto stvari je tu glupiranje, na forumu je stavljanje nazivanje drugih autora kretenima daleko od lepog.

Ne, kelte - nisi u pravu. Nikada, kao mod nisi ni bio u pravu za bilo šta, a i kao kolega si bio neko ko je unosio disharmoniju.

...i jos malo razloga :)

super je kako ti skoro svaka rečenica u svakom postu sadrži 'ja' ili neki njegov oblik

Оц Јоил

super je kako ti skoro svaka rečenica u svakom postu sadrži 'ja' ili neki njegov oblik

Jes' vid'o? Nije lako, veruj mi.

Ah, kelte, ti i tvoj "pederski smajli". Ide ti uz skroz uz natalnu kartu.

banuju kosmo jer nekome napiše da je majmun, a za ovo neće što mi pyc upućuje, dvostruki aršini

није ми јасно прво кад је келт размодован а друго кад је стиго да се толко покрви с овим своим колегама па да буде свеопшта лудница на саиту.

Е овако, Келте добар си лик ал пун себе то стоји. Далеко од тога да ниси и ти умео да ребнеш без разлога неки бан банчић немо се сад правиш блесав, Ал опет сматрам да није заслужио да буде банован јер је ако ништа друго имао мандат фазон 5 година и заслужио је да буде толерисан кад ствари нису конкретно јебање мајке и псовање осталих чланова породица. Макар то био и један дан бана мислим да није заслужио. И сад испада да ја браним Келта ал не браним га, тј можда га и браним, ал свакако то није по фамилијарној линији јер сам ја с њим имао највише проблема после Пеки д Џема

Далеко од тога да ниси и ти умео да ребнеш без разлога неки бан банчић немо се сад правиш блесав

ne pravim se blesav i reko sam ti da sam tebe konkretno x puta banovao bez razloga. u tome je i cela poenta, ukapirao sam valjda gde sam gresio.

EDIT: i da ponovim i ovde jos jednom, najiskrenije izvinjenje od mene, kod tebe, kod care i kod busida sam mislim se najvise zasrao svojevremeno. ne kenjam, ozbiljno mislim ovo.

a ovo pokrvljen, imao sam ovakve razgovore jos odavno na mod temama. jednostavno kad mislim da neko lose radi svoj poso, kazem :)

Пазите се да не изнервирате Стивена Хокинга...
http://youtu.be/J54_HVA2Rs0

a ovo sto sam banovan, neko (mislim natnat) je jedva ceko da budem razmodovan da moze da me banuje. ne uzimam konkretno to za zlo koliko celo ovo izdrkavanje u zadnje vreme.

Слабо мислиш, келте :)

ahahhahahahahhahahahhahahhaha daj još neki klip :)

Eeee, to su bila vremena, kada su i anonimni anonimusi pretili Vukajliji. Sada više ni Ivan Ivanović ne krade sa sajta.

što ti čovječe nisi ovoliko bio dosljedan dok si bio moderator? ne kapiram ovo sada što radiš.
gdje si ti bio kada su drugim odvaljivali šamare? i što meni ne vrate dupli nalog, a tebi se dopušta da se vraćaš sa duplog i da izgoniš neku gistro pravdu?
sajt ne funkcioniše po pravilima, niti po jednakim standardima za sve autore. ti to znaš i uporno nastavljaš da tripuješ pravdu.
nisi kompetentan da izgoniš pravdu jer kada si imao priliku nisi bio dosljedan.
a možda ti je samo dosadno. meni jest malo, kada smo od toga.

Zajebi čet i glupiranje tu, 80 posto stvari je tu glupiranje, na forumu je stavljanje nazivanje drugih autora kretenima daleko od lepog.

odbanujte autore pseto88 i Marko

gdje si ti bio kada su drugim odvaljivali šamare?

na mod forumu. sad ne mogu tamo pa moram ovde, tako da ne seri ti, molim te.

Zamolio bih moderatore da svoj đubar istovare ovde zajebite sad mod forum.

ja mislim da bi se ocuvao intelektualni sadržaj vukajlije treba da se uvede ban na komentarisanje i forume, ali da se tokom bana omogući postavljanje definicija, osim ako su definicije bile razlog bana. Znam da ne treba o tome da pišem ovde ali me mrzi da tražim temu