Prijava

Ja sam samo predlozio, ako moze kako da se izvede, dobro bi i bilo. Tipa kad neko klikne na moj profil, da pise u onoj tabeli "Dupli profili: ______" i nabrojano. Tako za svaki profil. Nisam znao za to sto kazes. Ako neko ima rjesenje, nek napise. Mislim da su ti dupli profili 80% spema i trola na sajtu, pa da makar znamo kome dugujemo zahvalnost za iste.

Loše misliš Mitke kao i obično. Sljedeći?

lose mislim zato sto bi za tvoj profil u tom slucaju trebalo nabaviti tv od 50" da se pobroje svi profili ili?

a ko je to trenutno?vidim da se bas trudi da svaki posto prokomentarise.

Prsuta je pazl ja mislim.

Ja mislim da je pazl, ucinilo mi se na ranijim stranicama da ga tako oslovljavaju.

@Mitke

Batice niko me do sad nije trolovao sa duplog... ne znam o čemu ti. Istina jesam trolovao intelektualne midžete al sami su krivi što su magnet za podjebavanje.
Spem... vau, neko je otvorio temu na forumu koja te ne zanima! Jao! 5 kilobajta na serveru vukajlije je zauzeto. Šta da radimo?!!!!
Pa brate moj ja nikad nijesam ušao na nijednu jedinu temu koja me ne zanima. Nikad u životu nijesam npr. ušao na navijačke teme, jednostavno me ne zanima šta se tamo dešava a svaki dan mi skoro zatrpaju neke teme u koje sam zaboravio da se upišem a vidio sam ih onako na blic.

@Sanitarni

Dozvoli mi da se izrazim tako remeovski i da ti kažem da nijesi dostojan da dobiješ odgovor obzirom da nemaš 450 objavljenih definicija ali ali isto tako i da te počastvujem pomenutim tako što ću ti reći da sam pazl.

svrsno sam u cega od tog saznanja.

Da li je čvore tvoje sjeme,
Jako kao ono koje ima reme?

B-)

Pazle teraj se u kurac. Jebite se svi zajedno.

kada napisem 450 definicija,onda cu znati ;)

Ja dadoh prijedlog podstaknut Rihinim duplakom oko kog je krenula cijela prica sa banjavanjem i srdzbe na moderatore. Cesto puta bude situacija da neko dodje sa duplog i zajebava, a ljudi ne znaju o kome se radi i onda posto ne znaju sa kim imaju posla, pocinje vrijedjanje i slijede kazne.
Molio bih nekog od moderatora da kaze da li postoji mogucnost da se uradi nesto slicno mom prijedlogu, a kao glavnu svrhu moje inicijative navodim smanjem broj spema, banova i drugih nelagodnih situacija.

Pa dbr bohore, sem ovog zadnjeg ništa moje nije spem.

Obično ne odgovaram na klevete ali bih ovaj put zamolio autora st nick (zmaj) da mi u to ime pronađe post u kome ja predlažem sebe za moda. Kad je već u toj potrazi nek potraži bilo gde na Forumu ili sajtu uopšte gde sam ja to sebe predlagao. A kad je već i u toj potrazi neka potraži negde i novu gangliju, ova dosadašnja mu se spržila od preobilnog konzumiranja govana.

Нисам чито последњих пар страница.
Јери се одлучило нешто?

krele96 ne znam kako ovo da ti kazem ali
Nismo nista odlcili :D

ИЉАДИТИ ЈУБИЛАРНИ ПОСТ