Prijava

Немој, Трућ, да ме предлажеш за модератора, ни озбиљно, ни из зајебанције. Био модератор сам на једном другом сајту и нисам имао проблема са другим члановима колико са другим модераторима, нека хвала. Бановала ме је трајно, иако сам био модератор, једна недојебана кучка, само зато што сам јој рекао, да то што мисли да је шефица сајта, да не значи да морам да је трпим. А газду је болео курац више него Каизена.

А и не пада ми на памет да се више укључујем у навијачке расправе. Поготово кад је фудбал у питању јер како је кренуло са немањем пара, првенство има да се игра негде до 23. кола, а онда ће сви да одустану од даљег такмичења јер су банкрот.

хаха, јој трулексе.

Imaš moj glas, samo vrati Mogšu kako god znaš i umeš hahahaha

I dalje mi nije jasno da li je Bokser ZA ili PROTIV jer je dao obe izjave. Molio bih ga da se oglasi i potvrdi jer ću ga na kraju upisati kao za, pošto mi ta opcija trenutno više odgovara.
EDIT: I ti Vidro budi malo određenija.

Problem je što ja imam osjećaj da si ozbiljan...

EDIT: ne mislim da je moje mišljenje problem za tvoju kandidaturu kao takvu, nego imam problem da donesem jasnu odluku da li se samo ne slažem ili se apsolutno ne slažem.

Jebote kako ste analni, ko ovaj penetrator ... Aj budite malo rasni, priti pliz ... smorili ste međeda

Protiv jbg
Elem, pseto ovde

Nećeš MoLderisati i tačka !!! Možeš samo ako se popneš na Skali.

Na Skali od 1 do 10 lolo

Nije bio pseto gore sisaj ga bohore
sad je pseto i protiv sam

A protiv sam i direktora samo mi kazite gde se to pise?
za direktora sam za ako ce biti ogranicen na deo sa slikama, za forum nikako jbg

Boxer ovde inace poyy

To se stručno zove shizofrenija. Poyy.

Noge su mi hladne
Boxer mladenovac rulz

ok, bokser sa svih naloga se računa kao jedna osoba. Nema potrebe da glasa i zelena kockica pribeležiću jedan negativan glas, tj. protiv. Mada i pseto pobokseruje tako da bi bilo fer i njega računati kao jedan glas skupa sa bokserevim duplima, ali evo neka ide odvojeno za sada.
Elem, primećujem da kampanja klizi ka provaliji, sve više hejtera, klanaša koji uviđaju da bi mojim moderiranjem bili blokirani u daljim pokušajima da na kvarnjaka nabudže virtuelnog lika, sve se više javljaju lajkeri i samolajkeri sa stubova srama svesni da bi ih u korenu sasekao potpuno inovativnom politikom zvanom - saseci kvarnjaka u korenu, oglašavaju se razni nameštači takmičenja, PVT- molitelji za odabir, organizatori ciljanih hejtova i generalno nefer i nelol ekipa. Molim gosn. Kaizena da ima to u vidu.
Kao jednu od strategija za dalji razvoj sajta istakao bih važnost borbe protiv organizovanih nefer delovanja na sajtu. Kriminogenoj ekipi koju predvodi Bokser se mora stati na put. Svako ko glorifikuje ratne profitere stavljajući njihove slike na avatar treba biti pod lupom, jer je u startu sumnjiv, i ukoliko se pokaže da je sumnja bila opravdana delovati u pravcu suzbijanja takvog online ponašanja.

Trulekse izmoderisi mi muda pozz
pseto