Prijava

Sa devojkom sam već 8 meseci, svidja mi se mnogo i mogu reći da sam zaljubljen. Do sad je sve bilo super ali pre 10 dana mi je rekla da će ići na Kopaonik sa drugaricama, i ja šta ću, kažem ok, lepo se provedi. Dopisivali smo se i čuli dok je bila tamo, šatro smor joj je bez mene nedostajem joj itd. Par dana nakon što se vratila jedan lokalni narkoman, stariji od nje prilično (ja imam 21 ona 19 a on 28 godina) je izbacio slike sa njom sa kopaonika na fejsbuk!!!! Ja sam bio u šoku, njih dvoje, selfi, smeju se na slici. Ona kaže da nije ništa bilo izmedju njih i da je rekla da ide sa drugarica da se ja ne bih nervirao. Ne znam da li da joj verujem, drugari me ubedjuju da je sigurno spavala sa njim, ja ne znam šta da mislim. Ako uzmemo u obzir da jeste, da li da joj oprostim to? Ona mi mnogo znači i propatiću mnogo znam ako je ostavim.

Šta biste vi uradili, pomozite mi!

чек бре, данас си се жалио како ти је криво што се не свиђаш некој цури која се теби свиђа, па мораш да је правиш љубоморном?

он: јер си ме преварила
она: јесам
он: незнам шта да мислим
она: имасх мали кооратз
он: али јосх те woлим
она: године нису битне
сутра је на вестима видела временску прогнозу, иде за двенедеље на копаоник опет

Ja bih joj oprostio da sam na tvom mestu, teško da ćeš skoro naći drugu koja će ti dati pičke.

Najljepsi momenat u mom zivotu bio je kad sam srela tebe. Savrsen spoj nesavrsenog. Osmijeh koji obara sa nogu a najljepse oci na svijetu. Zagrljaj koji spaja sve slomljene djelice! Volim te Lazare!

Ja bih joj oprostio da sam na tvom mestu, teško da ćeš skoro naći drugu koja će ti dati pičke.

na ovo sam i ja aludirao

opet troluješ maestro

Ljudi shvatite, drugovi mi neće reći pravu istinu da se ne naljutim, zato pitam vas

Omaklo joj se, piće je dotuklo.. videla sve duplo, ako me razumeš.

Пази, сигурно јој је стављао у гоозу, па онда и у уста. То су чињенице. Значи да кад се љубиш са њом ти блајваш наркомански фекалисани пипмек.

Otvaram konkurs za najbolji BRAVO naslov za Maestrov problem:
http://www.dodaj.rs/f/1M/1O/2IyMWayz/bravo-238-k1.jpg

Veži je za radijator, i tuci je mokrom Politikom dok ne prizna.

Mislim da ću joj reći da možemo ostati zajedno ali da se ne ponovi to više.

Не, тако ће провалити да си млакоња. Нађи и ти неког наркомана или алкохоличара да те кресне. И сликај наравно. Онда чекај да одете код ње и њене породице на ручак, и баци те фотке на сто пред њеног ћалета а њу гледај све време подругљивим осмехом.

Пази, сигурно јој је стављао у гоозу, па онда и у уста. То су чињенице. Значи да кад се љубиш са њом ти блајваш наркомански фекалисани пипмек.

Реално, тако да вероватно имаш и сиду и гоwно туђе у себи.

rasni je dobio adekvatnu zamenu

oprašćam si stalno

Reci joj da se više ne ponovi nikad, i da nema problema. He he