Prijava

lool pa to je fora za fendera..au :)

Šta oprostio? Lično bih je podvodio.

Bez obzira Liverpulovac. Fenderu dobar si čojek, vidi se da nisi pokvaren ali si i naivan. Da se ovo nekome dese samo joj jebati mater, nema oprosta što kažu ustaše.

Šta oprostio? Lično bih je podvodio.

Da li mozes da poverujes u sledeci scenario: Nahvata covek nekog bednika koji mu je gazio zenu, isprestravljuje ga nevidjeno, ni sam ne znam na koju foru, cak je i sopstvenoj zeni priznao sta je radio - uglavnom, muz rogonja ispostavi jebacu FAKTURU za jebanje. Tipa, sabrao je koliko puta su se po njihovoj proceni kresnuli, pomnozio sa 100 evra i dosao do neke cifre od 10.000 evra (sema im je trajala nekoliko godina). I ovaj nesrecnik bez kicme, PLATI, napravili i kao neki UGOVOR O POZAJMICI, posto jasno da nije moglo ici kao faktura izmedju fizickih lica. Svojim ocima sam gledao kad je covek bledji od zida kopirao taj ugovor na kopir-masini mojoj kancelariji.
True story o pretvaranju kurvanja sopstvene zene u biznis. Ostao je inace da zivi sa njom, valjda mu je kinta bila dovoljna satisfakcija, jebem li ga.

Fenderu dobar si čojek, vidi se da nisi pokvaren ali si i naivan.

Јбг, увек сам умео да релативно лако да проваљујем разне мозгалице и главоломке, ал' ме ове курцоломке стално штоно кажу: терају из памет. Лололол

Превару, хвала Богу не опраштам, али се не би се требало увек залетати, није све баш како показује љубавни калкулатор.

Hahaha, Šomi jedi govna