Prijava

omladinaca I tako

neko – upravo

Ladno kucaš postove u Word-u, pa kopiraš ovde. Nevera.

EDIT: Editovao si, al' kasno.

YOU HAVE BEEN DRONED!

Hahaha Bajaga, pa sada pokazuješ klasičan partijski mentalitet - davanjem totalno besmislene informacije, koja nema blage veze sa istinom, pokušavaš da skreneš pažnju sa natovarene bulje. Nikako ti ne ide.

Vagilni, dal si realan da muvas hendikepirane osobe u dzemperu?

Bruce, bez uvrede, koji papak moras biti da izduvas u naprednjackoj stranci s obzrom na mentalno stanje i inteligenciju njihovog rukovodstva? Ja kapiram kad bi ne daj Boze usao tamo, bio bih predsednik stranke odma.

Bušido, idi u Kafanu da se oporaviš, da ti daju malo vetra u leđa i skucaj im brzinski neku Kafandžijsku SAGU™, bolje će da duvaju. Javi se, nekad kad budeš imao nešto smisleno da kažeš, istrošio si se odavno.

Nema uvrede, dovoljno je da ispunjavaš samo jedan neophodan uslov - da radiš ono što misliš da je ispravno.

Imam ja nešto da kažem. Šta efikasno imaš protiv duvanja i kafane?

Dobar džemper, dobar Žmaher, pa kod Eve Ras da joj lepiš ruski flaster na leđa i pričaš kako si jednom video Pajtića uživo, i nadaš se da joj klića vlaži, iako znaš da je klimaks odneo sve nade.Očajnički, ali makar imaš dejt. Prijatno.

Aha mislio si na duvanje u leđa AH-HA

како год, ова бајагина небитна информација о куцању у ворду је врло занимљиво запажање. сад замишљам бушида ко неког ђедину што користи интернет експлорер и сијече нокте маказама из прве помоћи

Taman sam mislio da si nekud pošao sa tim crnim očima...

E, video sam i ja Pajtića uživo. Već sam pisao o tome - dobro me nisu prebili ovi iz obezbeđenja kad sam iskočio u nindža odelu spreman za performans i pružio mu ruku da se pozdravimo.

Bajaga veći dron I od drona.

БАЈАГА И ЕВА РАС АХАХАХАХА
ДЕКИ ТИ СИ ОД САДА ЛАНЕ ГУТОВИЋ :))))))((((((:

Nisam još dogurao do Pajtića. Druga struja došla, moram opet da počnem od plakata :(

Al' može da bude dobra spika, realno. Zahvalan sam Bušidu na hintovima ako nekada bude zatrebalo. Vidi se kod kakve populacije ima praksu.

тема је привремено закључана. можете да наставите, рецимо, на чету.

Hoće li se videti pozicija na ovim novim tabelama pored imena autora? Ništa ne znači da se vidi samo brojka koja predstavlja zbir ocena, a kada se već ređamo i merimo...

I gde je sada lista banovanih?