Prijava

kajzenu baka shisha nokte posle kupanja dok su mekani

Blek Hol je kao autor inače i meni omiljen autor svakako i neko koga sam lično upoznao i kul je lik. Njega ne zanima taj nalog čim ga je tako dao, a ni Zmiju ne zanima taj nalog čim ga tako koristi. To je to.

A ti se Kelte umoduj opet i budi opet vrh moderator kakav si i bio sve vreme. Fališ brate :(

Змиа општила са Блек Холом. У дупе. Стрепоном. Уз Натинг елс матерс.

BANUJTE NAS IZ KAFANE STA JE SADA OPET NISMO AKTUELNI JEL?

Jericho
Dajte sad neki ban za Bleka, smorio je vec. 10 dana, dosta mu je.

pre 44 minuta

Banovali Hola.

pre 9 minuta

A jesam uticajan, steta sto svoje moci ne koristim za dobra dela.

ZASTO STE STALI SA PROGONOM NAS MALIH POTLACENIH(KOI SMO JEVREJI) OCEMO DA SMO OPET U CENTRU PAZNJE DA SE SMEJEMO REZIMU U BRK SA LISTE BANOVANIH I DA TRAZIMO ODBANE I DA KMECIMO KO DULO VUJOSEVIC KMEEEEEE KMEEEEEE

Kako trenutno funkcioniše, na ovom sajtu bi najbolje bilo da nema uopšte moderatora i da svi mogu lepo da se mažu govnima bez straha od posledica, realno.

Plus zilion za predrazinja poyy brt

Predrazinjo najbolje si mi ikaf upisao rodjendan na bilo kom forumu brt za mene si legenda ne zanima me sta drugi pricaju

Treba više ovakvih sranja viš koliko se matorih autora okupi lolo

Predražinjo
Kako trenutno funkcioniše, na ovom sajtu bi najbolje bilo da nema uopšte moderatora i da svi mogu lepo da se mažu govnima bez straha od posledica, realno.

a sa ovim unbanovima kao nije tako?

pseto88
Predrazinjo najbolje si mi ikaf upisao rodjendan na bilo kom forumu brt za mene si legenda ne zanima me sta drugi pricaju

Nema za mene sta da pricaju :)

matori autori u cekonicu realno

a sa ovim unbanovima kao nije tako?

Dovoljno je reći da je Blek Hol uspeo da bude trajno banovan dva puta u roku od 24h. Kako je krenulo, upisaće i het trik.

HOCEMO JEDNAK TRETMAN KAO I SVI SVE STO TRAZIMO JE ISTA PRAVA KAO I SVIMA BANUJTE I NAS

Little moderators getting pounded by 2 big cocks vol. 1

genre: porn, comedy, action, swedish, group, big dicks, vintage, exmods

Synopsis: Clannad (Puzzlefox) and Pseto88 are working as waiters in a restaurant where moderators are having their weekly tea party. Agilni and Johnny Kurajber are attracted to them the moment they see them and they start grabbing their dicks through their pants as an act of "tipping".
Other moderators are hesitant to join the fun at first but once they see those big dicks being pulled of the pants lust in their eyes can be seen from miles away... same as loads of fun and cum that are going to come from those two 10 inches dicks.

EDIT: e da, ovo je poziv da me banujete na neodređeno...

a sa ovim unbanovima kao nije tako?

Da se izbegne ta procedura sa moljakanjem, odbanjavanjem, otvaranjem tema za ovog ili onog i slično, nego lepo mazanje govnima na sve strane i to je to.

Ja inace ne vidim kako je to forum sustinski bitan za sajt, pa se svaka uvreda treba kazniti proterivanjem sa sajta, bez obzira na sve ostale cinjenice.
Tako ce neke pojave koje imaju 3 postera i nulti doprinos sajtu moci vecno da perpetuiraju na sajtu i forumu, dok ce trve autori, cak i oni iz top 10, morati da smrde u limbu, cekajuci da im istekne ban.

KOGA BOLI KURAC ZA KLINACKE UVREDE NA FORUMU? Kao sto je cet zakljucan, zakljucajte i forum za neregistrovane korisnike, i one bez 300 poena, i problem resen.
Inace se odavno klizi ka ovome
https://www.youtube.com/watch?v=X5YDVCAEMXE

necu, bio sam vrh moderator samo zadnjih pola god kad nista nisam radio, pre toga sam pravio sranja ko i vi sad, tako da ako dodjem i krenem da isterujem pravdu necu nista bolji da budem nego sto ste vi, a ako nista ne radim nego gledam kako vecina razmislja pa udaram kontru pre nego sto dodje do ovakvih tema onda ce da se ljutite sto menjam odluke bez pitanja a nista ne radim, verovatno opravdano.

mnogo mi je lakse da budem onaj cica sa balkona u mapet sou, da gledam i kenjam ovako, bez grize savesti. mnogo jasnije vidis kako funkcionise moderacija na forumu kad i sam pravis "sranja" na njemu, i nemas mogucnost da brises i banujes.

preporucio bi svakome.

NASA CETA JE ODAVNO ZABORAVLJENA NASI NALOZI SU PRECRTANI SVI CEMO BITI BANOVANI ZA KRALJA I OTADZBINU(I SESELJA) BANUJTE NAS MODOVI ZULUMCARI