Prijava

Тако кад поставим питање, а нико ми не одговори, дође ми да вас испрепуцам!

Mejvoter, Mejveder, kako ko cita, zato valjda, jebem li ga...

Crncuga ce da izvadi noz u ringu!

Не знам шта упоређујете Тајсона са борцима из ове категорије, елем свим срцем уз Филипинца. Roy Jones боготац 90-их, чак је и добио награду "Fighter of the Decade" поред титула шампиона у категоријама којима се борио.

Mejvoter, Mejveder, kako ko cita, zato valjda, jebem li ga.

lol ja poceo da gledam ko je taj mejvoter reko neki novi. fazon ae cavija da zovemo cavi jedno 10 godina pa onda da promenimo u havi

Meni drago što se napokon pojavilo rivalstvo, jer braća Kličko prijete da otjeraju boks u stečaj. Neću davati neku analizu, samo želim da se dobro biju, pa ko koga nabode.

A ti Boksere, promjeni nadimak, u neki MMA, K1 ili tako nešto jer o boksu imaš znanje otprilike ko Stevan o fudbalu, pa đeš reći da Tajson nije imao stil i tehniku jadan ne bio

Boxer
Tajson nije imao stil i tehniku

AHAHAH ja ovo sad video. nevera

Da li ste realni da gledate boks.

Zidan nije imao tehniku. Ni Ronaldinjo xD

Ne osporavam Tajsona kao boksera, ali je u tri jedina meča, koja bi se mogla nazvati ratom(dva puta Holifild i Luis), popušio batine. Sa druge strane imate Frejzera koji je ginuo u svakom, Oskar De La Hoja je takođe primer izuzetno potkovanog i srčanog borca. A Pakjao je bio prvak u osam težinskih kategorija i sigurno je 50 puta prefinjeniji od Tajsona ili nekog drugog teškaša. Alija lično ne podnosim, pa ga neću ni komentarisati. Naravno tu je i Golovkin, koji je za sada neporažen.

Jbg, Tajson je bio izjeban prije ova tri meča sa zatvorom. Još je bio i lobanja od sebe...
Da nije toga, vjerovatno bi bio najveći svih vremena. Mada, opet, da nije bio lobanja, možda ne bi bio bokser - ubica. Meni je bio omiljen samo zbog onog čekanja do 3 ujutro na meč, pa odgledaš onih pola minute - nokaut i na spavanje.

pa odgledaš onih pola minute - nokaut i na spavanje.

,, Ko zakasni na mec Majk Tajsona, bolje da i ne dolazi. "

čekanja do 3 ujutro na meč, pa odgledaš onih pola minute - nokaut i na spavanje.

Koliko sam se samo nejbo majke onom liku kad najavljuje predborbe, pa kolko vas ima jebem vam majku daj tajsona

Jes' brate. Najgore što se može desiti je da te smori najava meča, pa odeš pišati. Vratiš se, Tajson mrko gleda neđe u daljinu, protivnika u uglu zalijevaju vodom... Spavanjac.

Moj did kad je vidio nekog bjelca da izlazi pred tajsona, da l je neki irac bio nemam pojma bio sam još šilježe, samo poviko UBIĆE GA ARAPIN. Nije sastavio ni dvije runde onaj bjelac opaso patos

Da l' je realno da pišete da je Tajsonova borba sa Luisom bila rat? On je tad bio bivši bokser a Luis u top formi. Inače Luis stariji od Tajsona godinu dana a njegovu čuvenu dominaciju je započeo tek kad se sve što valja povuklo. Ne bi izdržao minut u ringu sa Tajsonom u top formi.

Da l' je realno da pišete da je Tajsonova borba sa Luisom bila rat? On je tad bio bivši bokser a Luis u top formi. Inače Luis stariji od Tajsona godinu dana a njegovu čuvenu dominaciju je započeo tek kad se sve što valja povuklo. Ne bi izdržao minut u ringu sa Tajsonom u top formi.

Sa ovim se slažem, mada je i Luis bio dobar bokser.

упис па ћу да пишем

Kad je fajt?
2. maja u Las Vegasu?

Aha Makaronac, to naravno dovodi do teorije, da Pakman ne može dobiti na poene, već mora juriti nokaut.

Imam osjećaj da će Džunior pobijediti Filipinca ali ne i razvaliti.

Pakjao će boksati u svojim Kleto Rejes, tako da će biti krvi svakako.
No Flojdov reach je duži za 3 inča, Flojd je viši 2 inča tako da će u meču sigurno biti teži od Menija.