Prijava

Kakav je to rečnik, mladi gospodine?!
Pa vidi u njemu ako je srpski, srpsko-hrvatski, crnogorski...

vesnam
Je li Fire walk with me imperativ?

Jeste kao rečenica, kao film nije.

kako više možeš seltiče :)

Pa ništa nisam slagao :-)

хахахах а у праву је

Meśa

Film je zaboravan, viđećeš i sam zašto.

И стварно сам га већ заборавио.

Odri definitivno najjača pička serije, ali niko od vas da pomene i Eni Blekburn, meni takođe oodlična! Kako je samo namazana njuška Linč bio sa izborom pičića za seriju, treba nadodati i da su sve one imale dvadesetak godina tada. A to nije slučajno radio, to je dosta doprinosilo atmosferi koju je kreirao, sa sve onom idiličnom uvodnom špicom, pa svi mladi lepi i zaljubljeni, sedne čovek da gleda, misli ok ovo će biti romantična drama, kad ono međutim... mindfuckčina. Obožavam Twin Peaks

Još da napomenem da mi je ona scena kad Liland Palmer igra, pleše, nakon što postane evidentno da je njega zaposeo Bob, jedna od najjezivijih ikada snimljenih, sad se naježim samo od pomisli na tu scenu.

Пренамазан је. Пази кад је снимио сцену кад се љуби са оном у кафићу, матори хтео да се и он мало овајди. Гарант има и сад да направи тако неку фору.

Liland je razbio ulogu! Kako god da se zove glumac.

Mislim da je na ovoj stranici Seltik bacio najveći seltikizam koji sam video. Oduševljen sam.

skinuo sam twin peaks, sada samo čekam da postanem odveć nemlad da bih počeo da gledam

inače sam gledao eraserhead(nije mi dobro), pa me baš interesuje šta linč ima još da ponudi

Seltikizam je turbo folk.
Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorijevanjem.

Lilend je mene bio prejak znači Lilend i njegova golf palica su Sveti Kuzma i Damjan Twin Peaksa

Završilo se tako da je moralo dalje, pa jedva čekam i da vidim dalje. Mada ipak mislim da će opet i na kraju ovoga Linč da nas ostavi na mestu na kom smo bili i pre novih epizoda. Ipak jedva čekam, jer ovo je jedna od najboljih serija ikada snimljenih.

Završilo se tako da je moralo dalje, pa jedva čekam i da vidim dalje. Mada ipak mislim da će opet i na kraju ovoga Linč da nas ostavi na mestu na kom smo bili i pre novih epizoda. Ipak jedva čekam, jer ovo je jedna od najboljih serija ikada snimljenih.

Kako si ovo napisa, ka ono u novine kad ima rubrika "Šta građani misle? Ko će da osvoji ligu šampiona ove godine?", i onda ispod između ostalih i slika nekog ispijenog čoeka srednjih godina sa kačketom koji se zove Milosav i koji je nezaposlen uprkos tome što ima 3 i po fakulteta a koji kaže:

"Mislim da će ova sezona LŠ, čak i ako dotični klub ne osvoji istu, proteći u znaku Totenhema. Smatram da imaju ekipu koja može dogurati daleko i vidim ih kao ubjedljive pobjednike njihove grupe iako je pomenuta puna nezgodnih gostovanja... U fazi 16 najboljih pa na dalje, sve je moguće, mada sam siguran da ćemo Totenhem imati prilike da gledamo barem do polufinala.
Naravno, tu su uvijek ekipe kao što su Barselona, Real iz Madrida i uvijek nezgodna Legija iz Varšave koje im mogu pomrsiti planove, ali mislim da će i oni morati dobro da se pomuče da zaustave ekipu Maurisija Poketina"

Pa reko aj da napišem malo duže od "baš me zanima šta će dalje"

Shvatam brate. Izabrao si jedini pravi pristup riješenju problema koji se našao pred tobom, i realizovao si ga na savršen način.

Stefan, 23, nezaposlen