Prijava

tj. Jeremić je sad dao ostavku, al za tu njegovu stranku Narodnu stranku, možda

Tadić bi ti pričao one drugosrbijanske štoseve moj Jovo, mada i Jeremija sad radi za Vučelu (nosi u UN one papire da se nije desio genocid za vucka).

Kako god okreneš svi su tu negde vucicevi moj Jovo, a i Dode ti se steka kod vucica svako malo a ni stanivuku to nije strano. Ugasili smo Jovo

Pa i treba da mu se šteka. Vučić je, kakav god bio, predsjednik Srbije.
Mi moramo sarađivati sa vlastima u Srbiji, kakva god ta vlast bila.

Isto tako, očekujemo od te vlasti da nas podrži, i ne možemo podržati stranke koje su nezainteresovane za RS.

Mislim da Tadić i Jeremić nisu nezainteresovani, Lutovac mi je malo sumnjiv.

Ako ćemo birati između Vučića i Marinike, za nas bolji Vučić, (zasad), za Srbiju je vjerovatno bolja Marinika.

e sad Lutovac sumnjiv :D

A zamisli Jovo scenario apokalipse (vucic uradi sa rs isto sto i sa KiM) jel moguce da se to desi u vucicevom scenariu? Ne ide Dode slucajno kod Putina a Vucic ni da pomene (putina) vec dve godine. Sumnjivo mi to!

hahaha cuj jebaca sto tripuje ozb razgovor loooool (jbt jebac uvek dodje u isto vreme stae kraj smene(motanje kablova kod vucele))

ps konobarise negde

Dobra jebačeva fora, mora se priznati.

Jovo za ovo za dodea vs vucic nemoj da si mi nisi dao odgovor (smatracu da si neozbiljan) (modz ovih dana) nemoj tu da mi se vatas na jebaceve zeze

Šta da kao Vučić izda Republiku Srpsku?
Ne vjerujem.

Pa nije ni Kosovo izdao, iako je dao dosta toga Albancima.
Fora je u tome što ti ne možeš izgubiti nešto što (praktično) ni nemaš, niti kontrolišeš.
Kosovo je otišlo za vrijeme Slobe. (na terenu, iako ne formalnopravno)

Malo me zabrinjava to slepo verovanje vucicu za nekog ko voli srb i rs podjednako. Fazon vidis sta se desava al "nece on to uraditi" (ok u slucaju rs ni ne moze nije ista situacija) (mada pitanje je)

Ok, kapiram pozitivnu percepciju (i taktiku odlaganja problema) ali malo mi ovo previse, bas na primeru koji sam ti naveo. Sto to Dode ide svako malo kod Putina a Vucic ni da prismrdi, a onda Dode treba da se uvlaci pajsad Vuceli. Nema bas tu puno logike (zdrave)

(ni gavrilo nije pitao bg sta treba da se radi)

Boli Dodu uvo, on je već na svim mogućim crnim listama. Osim toga Bosna ne zavisi samo od njega, Bosnu drže stranci koliko toliko funkcionalnom, tako da ako njemu lično Zapad uvede neke sankcije, od toga nema prevelike štete ni za Bosnu, ni za Republiku Srpsku.
U Bosni, pored zapaljive retorike, može se reći da ne djeluje destruktivno, sa Trojkom je dosta toga postigao, odobren početak pregovora sa EU, itd.

Vučić, kad bi se otvoreno zamjerio Zapadu, tolikim približavanjem Putinu, to bi moglo za Srbiju da ima dosta negativnih poslijedica. On mora da balansira, Dodo ne mora.

Ok. Čemu onda to drkanje sa Rujama od strane Dodea ako nema poente? Egzebicionizam šema bespletne večere po Rusijama? Klasik populizam? (docice neki svetofor u rs)

Ne drzi ti ta teroija bas puno vode na dlanu u tom smislu (jebe se dodeu za zapadne sankcije kad vec sve imamo ubosni preko eu)

A što ne bi kad može?

Prvo bliskost sa Rusijom donosi poene na izborima
Drugo, sa Rujama generalno nije loše biti u dobrim odnosima.

I Vučić bi bio bliži da smije.

Ok, za nekog iz bl ocekivao bi malo konkretniji odgovor, a ne fazon pa moze mu se bajo. Jbg tako je mogao da bleji i u pekingu ili da se ulizuje bilo gde. Fazon da kmeci da je bio genocid (kao na onom klipu gde je to i priznao doslovno) vrv bi se u ovo doba veoma lako prodao.

Nisi mi bas najjasniji ili vrv ne razumem bas globalne prilike (vezano za rs)

A ko da mi nešto možemo znati? Možemo samo nagađati. Dodo je napravio zaokret u politici kad je skonto da 1) nacionalna priča prolazi kod ljudi, i 2) Zapad i Sarajevo nisu bili spremni da puste RS na miru da se normalno razvija i da sarađuje s njima, već su tražili načina da smanje njene nadležnosti, ospore njene praznike, itd. Kad je vidio koliko je sati, skrenuo udesno, što je i logično.

Osim toga, gleda i on odakle duva... prvo u Srbiji nije više DOS na vlasti nego SNS... A drugo i svijet je skrenuo udesno...

Izgleda jedino Marinika i ekipa nisu to skontali.
Ne kažem da treba da budu sad neki desničari, ali bez određenih nacionalnih elemenata u programu teško da će ikad skinuti Vučića...
Mislim da se u Srbiji vlast može promijeniti samo ako Vučić napravi nešto baš autodestruktivno, neki veliki autogol... neko teže sranje... I Slobo je pao tek poslije bombardovanja, i gubitka kontrole nad Kosovom.

ok, Jovo ne mozemo mi raja nista ni znati al cinjenica da se ide kod putina svako malo ne moz da se svodi na cist populizam a garant dejtona pajsad srb pod vuicicem (hilom)

ok uprostio sam situaciju al obj cini se da ni dode bas ne bi imao poverenje u vucica do kraja, a tek o drugosrbima DA NE PRICAM