Prijava

Сан је енглески Курир/Телеграф.

http://www.foxsports.com.au/football/premier-league/zlatan-ibrahimovic-manchester-united-jersey-sales-could-almost-pay-for-paul-pogba/news-story/dca6f009cca7aa3de21ada5b6ff5f7e5

http://www.gazzettaworld.com/news/international-football/england-premier-league/man-utd/ibrahimovic-sales-pogba-move/

Има још тона оваквих вести.... Да ли јесте тачна вест ил' није не знам дефинитивно, ал' Јунајтед је један од најпопуларнијих клубова на свету и није им проблем да распродају толико дресова са Ибрахимовићевим именом.... Ако и нису продали, не треба им пуно да достигну ту суму....

Dajper je odgovorio za mene.
Čak sam u jebenom Valjevu video jedno trojicu likova sa Ibrinom devetkom.

Inače, nije nebuloza nego odličan poslovni poduhvat. Pritom ekstra i sa sportske strane.

Ево успео сам да изгуглам текст Владе Новаковића и искрено мени ово делује много реалније него ове приче 80 милиона за месец дана.

http://www.b92.net/sport/teme/novakovic.php?yyyy=2014&mm=09&nav_id=904171

Prodaja dresova je ozbiljan posao. Nije ni najmanje slučajno što je Real od Mančester Junajteda preuzeo prvo mesto po zaradi upravo kada je doveo Kristijana Ronalda – od 1.4 miliona dresova Reala koji se prodaju tokom godine na planeti, čak milion otpadne na Portugalca.

Pošto u proseku klub od jednog dresa (prosečna cena 80 evra) zaradi 12 evra, jasno je da samo od Portugalca madridska ekipa zaradi 12 miliona evra po sezoni. I da zaokružimo priču o Ronaldu: u satu kada je Hames potpisao i odmah prodao 900 dresova, Ronaldo je prodao 2000. Tek da se zna hijerarhija.

Значи, маркетинши најисплативији играч на свету је пре две године доносио Реалу 12 милиона од продаје дреса с његовим именом. То није ни његова годишња плата.

А јес' вала у праву Стеван и заборавих шта сам читао пре на ту тему.... Јбг, није ни Адидас дао Јунајтеду 750 милиона фунти (за 10 година) да ови убиру све профите и од дресова и осталих производа....

Porediš zvezdu koja je smorila Boga jer igra sedamdesetu sezonu u Realu, sa likom o čijem se transferu pričalo celo leto, plus 2012 i 2016 nije ista godina. Da mi nije nerealno ne bih ni spomenuo, a nije da adidas proizvodi samo dresove, i kurtone će da pravi sa njegovim likom, jer će se to prodati. A ne bi im dali 750 miliona funti za sponzorstvo da će dovoditi Sikimiće.

Pošto vidim da se hvataš za to "a kol'ko će da pripadne utd-u", ja sam mislio na ukupan prihod od prodaje dresova ne mančin profit.

Brate Bekam je isplatio svoj transfer u Real od jedne turneje po Kini. U 15 dana tipa. Kinezi jbg. A dosta ih navija za Manč od kad je onaj igrao kako li se zvao kosooki.
Bekam je koštao 68 Milki čini mi se. Ili je to bio Zidan lolo.

Донг Фангжу....

jesi kurac mislio na prihod ko ikad brate misli na prihod a ne na profit kad kaže ovakve stvari. šta kao, mislio si na prihod kao mon dieu monsingnor stevan ekonomski nube, naravno da nisam uračunao troškove mančestera kao što su pamuk i plaće radnicima u šopovima lolo

Па ја сам теби одговорио на оно што си написао, а не оно шта си мислио.

Dionysio

Manča je od prodaje dresova Ibre do kraja jula zaradio već 80 miliona funti. Stvarno mislite da je mnogo što je dao 100 miliona za Pogbu? Hah.

А текст је из 2014. године, мада и да је из 2012, не видим каква би се то могла промена десити за четири године па да један играч за месец дана надмаши толико дотадашњу продају дресова.

Једноставно, ради се о обичним новинарским лупетањима, није први пут, ено прочитај шта пише на почетку текста о Родригезу.

Đi Sung Park Bohore al on je Korejac noobaro

Isti kurac njiov kosooki je
Šure po par klubova iz 5 liga pare velike na to. inezi su preogromno tržište a provalili fudbal pre 10 godina tipa a nemaju za koga kući da navijau pa prate manekene. Arsenal isto prati dosta kosookih, Čelzi, Real u nekim nenormalnim brojevima, Barsu npr manje itd
Ne pitajte me kako to znam

Isti kurac njiov kosooki je

Ne budi noob. Inače, kad se malo istreniraš počneš brzo da razlikuješ Korejce, Japance i Kineze. ( ove južnije kosooke vidiš po tome što su tamniji jasno ).

Pogotovu je Japance lako prepoznati imaju najviše ljudsku facu

Umem da ih razlikujem ozb

Poznajem jednog kineza lično Regan se zove

Korejci su u globalu najviše kosooki. Baš imaju one oči ko da jedva gledaju

Nzm ovaj da l je neki melezan ili šta al ono, vidi se da je kinez al ništa sad specijalno