Prijava

Pitam se koliko ce ih ostati u Srbiji i Makedoniji, a da ne znamo..

Dosta njih. Živeće bez ličnih isprava, smeštaja i zdravstvenog osiguranja, po šumama kao divlje životinje, izbegavaće ljude i hraniće se onim što ukradu, otmu i sakupe. Zimi će nalaziti neke jazbine i spavati zimski san.

Ja mislim da bi nama leglo jedno bombardovanje k'o kec na desetku.

Коме? Бијељини?

Balkanu generalno, kayete govna smo, kayete problem s eemeegranti. Yovi Amere da sve riješe odjednom

срати немој ко грлица

Islam je govno, imigranti su islamisti.

Normalno je da prvo beže muškarci, pre će muškarac naći posao od žene. A džihad se ne može voditi bez halifine fatve, a halife nema (onaj Al-Bahdadi nije ni mirza ni sajid).

Цар
Normalno je da prvo beže muškarci, pre će muškarac naći posao od žene.

Krv moje krvi tj moja deca da ostanu da ginu a ja idem da tražim posao?

Zanima me samo gde će da smeste ove koji su tražili da ostanu kod nas?
Njih je više nego što npr Pančevo ili Zrenjanin ima stanovnika

87 HILJADA ljudi je od početka 2015. izrazilo nameru da zatraži azil u Srbiji, a među njima je najviše Sirijaca, čak 57 odsto.

То значи да ових 87 хиљада жели да остане, а не да палићају даље

Jebem im 87 majki. Racunamo da ce svako od njih imati barem 3 dece i za 5 godina eto njih 300 hiljada.

Al kapiram da smo barem 30 000 zahteva odbili.

Kolko lupetate. Da je prijatno, nije, da nam situacija bilo kako odgovara, ne odgovara. Muškarci su u većoj opasnosti nego žene i deca tamo, moraju u rat, na jednu ili drugu stranu, ako neće PAF metak i gotovo, a i ako odu u rat, pre ili kasnije, PAF metak. Da muslidže daju ženama puške da ratuju, lol, ne idu one ni kapiju da otvaraju. S druge strane žene su u opasnosti od onoga što rad nosi sa sobom silovanja, maltretiranja, mučenja i sl.

Ušlo je i više od 87 000, a izrazilo nameru i zatražilo azil je isto kao što je isto reći "ubošću milionski tiket" i pogođen tiket od 5mil. Da ih ne bi šikanirali, jebavali, oni kažu "tražili bismo azil", ali bi tražili u Njemačkoj recimo, ne u Srb, al da bi se vodili u postupku (da ne mogu da ih izbace) oni kažu "tražili bismo". Nisu tražili, ali planiraju kao. Kontam da je nemoguće pravno (iako su po mom mišljenju ta pravila oko azila raspuštena u pm) da tražiš u 435764253 država azil u isto vreme, a postupak za dobijanje azila je poduži/poteži.

A to kad dospeju u Njemačku tamo poduvaju za azil, a kažu da su došli iz(preko) Srbije, i Njemci ih komotno vrate ovde, to je drugo, deo politike poznate kao "da gospodžo Merkel, ja sve kako vi kažete".

A da ga mi na kraju duvamo, to se valjda podrazumeva, malo li je primera?

Dosta njih. Živeće bez ličnih isprava, smeštaja i zdravstvenog osiguranja, po šumama kao divlje životinje, izbegavaće ljude i hraniće se onim što ukradu, otmu i sakupe. Zimi će nalaziti neke jazbine i spavati zimski san.

Ja ne znam je li ovo ozbiljno... buni me ovaj dio sa zimskim snom.
Nekako mi djeluje presivo takav život....

Jel bi ti ostavio ženu i dete i samostalno pobegao jer nećeš da ratuješ?

https://www.youtube.com/watch?v=lWrfSoHfllo

KAD SAM BIO MALI ZNAO SAM SVOJ PRAVAC
ONI BILI ZA ASADA A JA ISILOVAC

I TADA SU MENE ĆERALI ODAVDE
PJEVALI SU يفوز سوريا A JA المشرق للفوز

nadam se samo da nam nece jebati zene da se ugreju kad zaladi

Hahahha skočko!

Al kapiram da smo barem 30 000 zahteva odbili.

50 azila je odobreno. Tj. info od pre 7 dana, možda je sad 51!

Da se ja pitam napravio bih da azilanti mogu da traže azil samo u zemljama susedima, da svi ovi što pređu pola sveta i ubodu baš ovde da dođu jebo ih ko ih posla, da se tamo vrate. Posle, kad se sranje smiri da se vrate ljudi, ili ako je baš u opasnosti, da se vrne nek ostane.

U Bogovađi npr. (selo neko nije važno), ima prihvatilište, i seljani ne izlaze sami noću, muvaju im se azilanti po selu/dvorištima i sl. kradu voće povrće i sl.

Rasni, nadam se da neću biti nikad u situaciji da mislim o tome. A ako bih gledao objektivno za nekog drugog, ako te krijumčarenje košta oko 15000 e sve ukupno, i ako je šansa da ćeš poginuti ako ostaneš nekih 80%, a šansa da će žena poginuti nekih 5% logično je da je bolje da ideš, pride što tvoji roditelji ostaju sa ženom i decom.

Mada mislim da nije toliko njih otišlo, da je ostavilo ženu i decu. Mislim da ih ima malo.

Vlada bi trebala da uzme 1000 autobusa i naplaćuje 100€ kartu do Madjarske.