Prijava

Ovo što je Dušan okačio bi mogao da bude okidač za poveća sranja. Sad će se dići frka na tog bolesnika koji je zlostavljao dete pošto je imigrant i svi će imigranti naravno odmah postati takvi, kao da inače pacijenata sličnih njemu i još gorih nema u Evropi.

gonzo

dusan1001
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=07&nav_category=78&nav_id=1094031

Ovo što je Dušan okačio bi mogao da bude okidač za poveća sranja. Sad će se dići frka na tog bolesnika koji je zlostavljao dete pošto je imigrant i svi će imigranti naravno odmah postati takvi, kao da inače pacijenata sličnih njemu i još gorih nema u Evropi

Naravno da ima na 742 miliona stanovnika Evrope ali se tako nešto desi na svakih 10tak godina da pobegne ludak iz nekog L.Lazarevića i napravi takvo sranje.

Ali....na 1 milion izbeglica toliko sranja u tako kratkom roku..??????

Meni je čudna jedna stvar paz ovo

Osumnjičeni muškarac, čije ime nije objavljeno, 2. decembra je uvukao dečaka u svlačionicu bazena i napao ga.

Uspeli su da uhvate napadača na bazenu koji se, na njihovo zaprepašćenje, umesto da je pobegao sa mesta zločina, zabavljao skačući sa daske visoke tri metra, prenosi list "Di Hojte".

Znači tri meseca stara vest i tek sad se objavljuje koji kurac.Živo me interesuje dal je taj nemački list tek danas objavio ovo ili je samo b92 koštunica.

Dušane najverovatnije je tek sada i švapski list objavio, pa je B92 preneo. Kapiram da je ovo malo držano u tajnosti jer da je objavljeno u decembru kada se i dogodilo (a tada je valjda još uvek bila velika navala izbeglica) izbio bi popriličan pičvajz. Ovo je samo pretpostavka.

Isto je bilo i za napade na ž.stanicama i metroima. Jednostavno pokušavaju da zataškaju sva sranja. E sad ako postanu previše viralna....

Pseto voli imigrantski kurac.

Jel te više zabolela istina ili to što sami daju primere o "suživotu i miroljubivosti" i pokazuju zahvalnost zemljama koje ih raširenih ruku primaju?

Nisam ni otvorio link mejmune mrzi me i da te citiram

Rasniju je dovoljno reci da je rasni to je jedma od jacih uvreda

Tebi je dovoljno reci da imas Karpate na celu.

Ko je tu bolje prosao evo ne znam

Pseto stariji od Rasnog 10 godina, da su Romi mogao bi tata da mu bude.

Ti si primio imigrantskog kurca.

Pa jesu oboje cigani sad dal su romi ne znam lolo

Imigrantoljubci!

VOJVODA88
Nisam ni otvorio link mejmune mrzi me i da te citiram

Svaki od tvojih postova odiše primerima zašto ti podržavaš ove islamske radikaliste u pohodu na EU. Svaki taj post otkriva tvoj visoki stepen kulture, multikulturalnosti i tolerancije. Isti se istom raduje.

Zanimljivo da ja nisam ni dao taj link...Ti si očigledno opsednut mojom malenkošću?

Ajeroplane on od škole ima samo trogodišnji stolarski zanat, a i njega je jedva završio. Moraš shvatiti da je dosta gluplji od nas normalnih.

Koji god link da je bio nisam ga otvorio jer nisam otvorio ni jedan. I ne podrzavam imigrante ponasas se kao antisns botovi botino mutava jebe mi se i za imigrante i za tebe

Jebe mu se za imigrante, a ipak je na temi svaki dan. Čudan neki čovek.

Saudijci gomilaju žrtve na granici; dosad ubijeno 375 civila

Zamislite tu gomilu

i snijeg padne i utaba se staza sa vrha gomile