Prijava

Posle dr ne ide tačka.

E jbg pišem tako oduvijek iako me smaraju cijeli život da ne stavljam tačku.

Sjećam se kad sam studirao medicinu pisao neđe nešto na fejsbuku među nekim obavještenjima i stavljam ispred imena nekog od profesora "dr." i šalje mi u inbox koleginica "Neznam jesi li zna ali poslije dr ne ide tachka"

EDIT: Ispravio.

Clannad: ja sam lku
NVI:i ja sam lku
Clannad:ti si dupli
NVI:nisam
Clannad:ti si dijete
NVI:nisam
......
NVI:aj da se druzimo, prevazidjimo dosadasnje razlike.
......
NVI:pliz
.....
Clannad:ti si dupli

Clannad stanimo na put ovome to daunizam prelazi na tebe

jednu shecernu inekciju za shecernog dauna nema vise imena molicu

ја сам овде доктор менгеле изводим експерименте на даунима, нпр. укрштам ребрасте и желатинасте дауне тако да имају желатинаста ребра итд.

hahah zhelinasti jebeni dauni

ako ne budete dobri shaljemo vas kod doktora marka

Saopštenje za javnost:

Odbija se aplikacija autorke Toma Smor jer smo mišljenja da nema dovoljno dobre preporuke mada cijenimo njene napore da pomogne ljubaznim daunovima i smiri one neljubazne.

Ukoliko stvarno uspije smiriti autora Cirka91 i dokaže se radom u logističkoj podršci svakako da ćemo ponovo razmotriti aplikaciju.

EDIT: Ujedno i važan edit u prvom postu.

za vas sto saljete aplikacije i obecanja,ok
ali morate se malo oznojiti i prvi odraditi to sto ste obecali da ja i clanad vidimo da li ste pogodni,ako pore toga nismo vidjali vashe radove na ovakvim projektima

E kul, ispunjavam obecanje malo kasnije, saljem vam skinsot

http://vukajlija.com/forum/teme/67956-institut-za-daunologiju?strana=2#post_3290918 kolega clanad tek sad vidim ovaj post,ishao sam da shetam necaka i morao se ranije vratiti gajbi jer me iznad bulje nesto peche jako, tek sad sam procitao post ovaj

appsolutno se slazem sa svim navedenim i odobravam jako

haha i hteo sam ovo napisati u prvom tom postu umesto toga i napisao dva puta ,,tek sad sam procitao ovaj post,, hahahah

Istraziti i daunove iz kafane koji su kao daunovi iz cekaonice sa ranijim datumom registracije.

Istrazivao sam i dosao sam do fascinantih saznanja ao ste voljni da vam ih opisem

daunovac sam majko na bijelo brodu
daunovac sam majko u modrome grobu

daj da vidimo sta imas,nema vise imena,mada ti jos moras puta preci da bi bio nedaunovac uopste xd

Znam jbg... Iz cekaonice sam otkrio da dunivci tesko prelaze s jedne teme na drugu. Ako ih prekinete, smatrace da se obracate samom sebi i nastavice svoju pricu, makar to bio monolog. Takodje, najcesca vrsta daunovca je DPSC-duhovit po svaku cijenu. Ovo je od ranije poznato, ali ovo je prvi strucan naziv. Slican je atenšn horu. Daunovcima jejako tesko promijeniti misljene- vjerovatno zato jer vas ne razumiju. Ovo je samo krace istrazivanje, jer sam trenutno zauzet, ali imam jos teorija koje trebam da potvrdim.