Prijava

Iza "dr" se ne stavlja tačka, jer nije drugi ili drug već doktor. ;)

Prijave kandidata Vladimir Putin, Marko i Jupiterac su uzete na razmatranje bićete obavješteni o rezultatitima za najkasnije 24 časa.

Postovani clanovi komiteta,

Usled vaseg krajnje pickastog poteza ne-primanja mene u insitut, moram se obratiti drugoj strani. Osnovacu instiut za Daunovce koji ce u vrlo kratkom roku biti sposobni da se ne ponasaju daunisticki, a takodje ce vrsiti opite na VAMA. Srdacan pozdrav,

NVI.

http://vukajlija.com/forum/teme/67956-institut-za-daunologiju?strana=1#post_3290902 veliki pozdrav za kboa...kao coveka koji je jako ljuta glava i koji se od davnih dana bori protiv daunovaca posebno predaunovca pica,ti si po mom misljenju pravi covek za ovo...ali naravno bez odobrenja postovanog kolege clanada ne mogu da donosim odluke takve vrste,tako da ti fali jos njegov apruv,posto moj imas ljuti

Putinko, svojatamo te kao jednu od nas. Dođi i pogledaj šta ti nudimo.

Nisam zainteresovan za ispitivanje dauna zbog činjenice da ih se gnušam a i krajnje sam nehumanistički nastrojen. Te sve što ne obuhvata radikalne metode uklanjanja istih smatram nesvrsishodnim.
Rado ću priuštiti vaše izdanje Velike enciklopedije dauna i verujem da će mi pružiti veliku satisfakciju da ih gledam žigosane.
Sve najbolje u daljem radu.

Ovom prilikom bih obavijestio sve prisutne da su odobrene aplikacije autora Marko, Vladimir Putin i Jupiterac. Evo i preliminarnih rezultata:

Marko - Diplomirani daunolog (istraživač 3. ranga; sa dobrim preporukama)
Vladimir Putin - Student (istraživač 4. ranga; sa dobrim preporukama)
Jupiterac - Student (istraživač 4. ranga)

Postoji mogućnost izmjene položaja nakon što i kolega Ollanik razmotri prijave detaljnije.

Ja bi da se prijavim za rad na terenu po Bosanskim vrletima. Imam basic opremu za hvatanje bosanskog autohtonog dauna pica koji je po bosanskoj mitologiji nesto poput jetija. Njegova ljigavost mu ide u prilog jer kao ljepljiva masa sluzi i nema neki postojan oblik te je zbog toga jako tezak za lov i detaljnije ispitivanje. Iskreno se nadam da cu biti primljen u ovaj elitni klub, prije svega jer duboko vjerujem da je Picov dnk rijesenje za sve oboljele i da ce uveliko pomoci i lijecenju drugih teskih oboljenja. Da ne tusim dalje ostavljam vam ovu molbu za clanstvo i unaprijed se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili da procitate sve ovo. Srdacno i z ljubavlju vas Kbo! Poyy drugari i uvazeni doktori.

---------------

veliki pozdrav za kboa...kao coveka koji je jako ljuta glava i koji se od davnih dana bori protiv daunovaca posebno predaunovca pica,ti si po mom misljenju pravi covek za ovo...ali naravno bez odobrenja postovanog kolege clanada ne mogu da donosim odluke takve vrste,tako da ti fali jos njegov apruv,posto moj imas ljuti

Šta reći poslije ovakvog posta. Vidi se da se čovjek do sad ozbilljno bavio ovim i da mu je samo bilo potrebno da nađe neku instituciju čiji bi bio član i koja bi mu omogućila bolje uslove za rad. Kako ne primiti ovakvog čovjeka koji ionako već ima sjajne preporuke i uz to iskustvo na terenu?

Primljen si i ako se slaže kolega Ollanik dodjelio bih ti direktno zvanje magistra daunologije i eksperta za hvatanje bosanskih daunova koji su jedna od najagresivnijih vrsti.

nema vise imena
Putinko, svojatamo te kao jednu od nas. Dođi i pogledaj šta ti nudimo.

Hahaha mali daun je kao majmunčić naivni, igraj mali daunu, igraj!

apliciram za clanstvo

е и овај тома прескочио ограду, хватај га за ноге ја ћу донети прибор за лоботомију

ЗА ЗАДЊЕ НОГЕ БОГ ТЕ ЈЕБО РИТА СЕ

Evo pristajem. Odričem se svog dosadašnjeg daunovskog života i želim da se izvinim svima koje sam povrijedio. Pogotovo clannadu i nadam se da će naći neko malo mjesto za mene u svojim radnim mjestima. Pred vas dolazim kao preporođen vukajlijaš.

Apleujem clannadu da me po što bržem postupku izbaci iz daunovske kolekcije, a ako bude bilo moguće i da me uvrsti u svoj tim.

I jedno i drugo vec postovani na drugoj temi, al za svaki slucaj

Nema vise imena, kako da vjerujemo čovjeku za kojeg se opravdano sumnja da je dupli nalog izvjesnog reservoir doga?

Pa sta i da je tako, sta to mijenja

е и овај тома прескочио ограду, хватај га за ноге ја ћу донети прибор за лоботомију

uh prekini davis me hahahah

ЗА ЗАДЊЕ НОГЕ БОГ ТЕ ЈЕБО РИТА СЕ

mislim da umirem od posledice zasmejavanja

Malo sam samostalno istraživao u njihovom prirodnom staništu čekaonici i primetio sam da ih je sa dobrim mamcem lako okupiti u veoma kratkom roku. http://www.dodaj.rs/f/1/Jj/2zTOKKYq/2015-08-23-18-20-00.png