Prijava

Hahaha, šta radite bre?! :)
Stavljam veto na raspravu o dedi Mastrixtu. Ne spamujmo temu više.

каже деда: учествовати у најмање једном светском рату, заробити пар немаца, мало више њих побити, попити хектолитре ракије, двапут дневно опаучити бабу, јести пуно гибанице, ајвара и бурека...направити бар троје деце, да има ко да те води код доктора ако ти, недај боже позли...има тога још, ал то је у најкраћим цртама...

а да, и желео бих да неку моју фору са вукајлије чујем у бусу, парку, на улици од неких непознатих ликова :) врхунац поноса једног вукајлије :)

Da se u školi ukinu ocene. Kad se završi razred, umesto da zadrže posao i naredne školske godine, moći će da rade samo ocenjeni nastavnici. Deca ocenjuju od koga su najbolje naučili. Ko ne valja-napolje!!
Ne znam kako, samo mi je stalo da mlađe dete spasem Idiota (izvinite Vi Profani na koje se ovo ne odnosi jer čuvate čast svoje profesije)

Zanimljivo što je ova tema otvorena 18. januara na Krstovdan. U noći između 18. i 19. januara (19. Januar je Bogojavljenje) kad poželiš nešto, to će ti se ostvariti. Isto i ono što sanjaš tu noć će ti se ostvariti.Pa me zanima da li je Brainiac otvorio ovu temu zbog Bogojavljenja ili tek tako?

http://www.youtube.com/watch?v=uArzLDDDhW4

Moja najveća želja locirana je levo na priloženom snimku. Monica Bellucci je dovoljno dugo bila na tronu (otelotvorenja svih mojih želja), a i na ovoj ću realno nešto i da poradim.

Majku ti, nije mi dobro, ne mogu da nađem ni odgovarajuću temu za nju, moram da potpalim još nekoga, da mogu da vas tovarim kad je oženim i vežem u podrumu!

Ih Vehbijo, de me nađe! Anette, a? e pa ona je udata...jbg...

meni se i Djix svidža, baš je slatka

U zivotu sam cinio mnoge stvari,dobre i lose.Zbog tih losih sam se kajao jer sam nanosio stetu sebi i drugima.Povredjivao sebe i svoje najvoljenije.Za sve ove godine postojanja sveta,desavale su se stvari kojih ne zelim da se secam koliko su uzasne bile.Umiralo je previse ljudi,premnogo dece bilo povredjeno,ljudi razdvojeno.I pored svega toga,da neko dodje,i kaze mi:"Imas sansu,da promenis jedan deo,jedan minut,jedan sat svog zivota,da utices na radnju necega,da promenis to sto se desilo,sta ces izabrati!?" Bez sumnje,bez ikakvog razmisljanja,izabrao bih ovo...http://www.youtube.com/watch?v=lLDxXIS1nNI
To mi je jedina zelja!

ja bih pokušao da sprečim bombardovanje '99 nekako

e pa ona je udata...jbg...

e, znao sam...'de na Božić da mi kažeš, i to madžarski, deda mi Madžar... Ko šta radi, ja skačem na udate, verene, razvedene, postporodilje...pu jebem te Vehbija, ni za mirisanje s' radijatora nisi

Ok, moja najluđa želja je Monica Bellucci! :P Ne, moja najluđa želja je da letim. Bez zajebancije, da imam krila i da letim, više nego išta