Prijava

MI PLANIRAMO DA VAM UZMEMO SVE ZAKLJUČNO SA NOVIM BEOGRADOM

http://i.ytimg.com/vi/SsuwZMx2vfY/hqdefault.jpg
PROBAJ, LAKI!

2. ĐINĐIĆ- u suštini, gurao problem pod tepih.

Ti si baš parekselans debil.

NAJPOSTENIJI SU BILI TITINI IZBORI, CORAVA KUTIJA JE REHABILITOVANAAAA

JOS SLUZE OPANCI KAKAV JE TO KVALITET! (razumecete vrv)

Realno, da li je i bitno: tu je vlast birala partija, čiji su članovi bili svi radno sposobni ljudi. Ovde vlast bira manjina, gde ima raznih.

Ti radno sposobni treba da rade ono za sta su sposobni, a ne da sa 2 razreda osnovne gde ne zna da sabira, gde je na silu navezbao svoj potpis, i koji ne zna ni da procita, recimo sudi o delima za koja nije ni siguran da li su (bila) legitimna al zna da je optuzeni kriv, cuj mene cetnik, kriv breee.

...E, sad, ili ćeš da imaš vlast koja će da iznikne iz tako nečega, pa posle 10ak godina da stvara visoko-školovane ljude o sopstvenom (državnom) trošku.

Ili ćeš da imaš demokratsku vlast, koja će da ukine budžet za univerzitete (što još nigde nema u Evropi).

Ja se zaista držim one teorije da ljude zabole ćoše da li imaju slobodu govora i mogućnost da sasvim slobodno biraju vlast, ako žive dobro.

који ће нам курац косово реално

кога боли курац за србију уопште ајмо сви негде било где гони их у пичку материну

Vi još mislite da se nešto pitate oko vlasti? Eeeee, deco moja...

Eh sad daj da satremo i ono malo ucenih ljudi sto je ostalo posle rata da bismo mi na vlasti mozda za nekih deset ili sedamdeset godina poceli stvarati nove ucene ljude, i daj da bogatima otmemo sta imaju jer su sami stvorili to bogatstvo a mi nismo ali i mi bismo da imamo para.

A kuce sta cemo sa tim kucama? Lepe kuce greota rusiti ajd da onaj ko je na vlasti uziva u tim vilama, ene slucajnosti mi na vlasti loool al nas usralo.

DO JAJA DO JAJA DO JAJA BASH JE TO

Al slazemo se za to da narod boli kurac za vlast ako dobro zivi, narod i inace bistri politiku jer nema sta da radi.

Vi još mislite da se nešto pitate oko vlasti?

Ja i kažem da je to besmisleno ubeđenje. I upravo zato, formalno manje liberalan jednopartijski sistem se pokazao kao bolji po ovaj narod.

Srbija treba da udje u zajednicu sa Rusijom i da jebem majku šiptarima da ih jurimo do Grčke, onda lobirati da se RS odvoji. A iz sve to da je Šešelj na vlasti.

Zdravo ja se zovem Slađan Živanović i autobusom sam vozio 75 baba i deda starosti 75+ da glasaju za Dveri zarad 3u3 kile šećer/ulje/so. Na biračkom mestu posle brojanja glasova bilo 2 (DVA) glasa za Dveri od strane osoba koje su čuvale kutije.
Sve sam to radio za sendvič i žmarce u kičmi kad me murija pojuri dok lepim "On da brani ona da rađa" postere.

и напокон је погодио? покушавам да замислим колико њему траје дан. тачно он устане у понедељак ујутру, а леже да спава следеће суботе.

Време Коштуњавог је било једино време кад се смањивао наш спољнотрговински дуг. Слободно провери. Након његовог одласка само је растао, и даље расте, иако су кануле паре од Випа, укинута војна обавеза као издатак државе, иако је било пара од НИСа (штета што је због других пропао Јужни ток. Колико је то неважно, погледјте како су се ускопиздиле Пољска и Балтичке земље што Рује и Швабе шурују да их Северни ток заобиђе и иде преко мора) итд итд. Коштуњави је само поштен, остало ти је све фабриковано, јер је имао мозга да види шта и како ће бити. Да се он питао, вероватно би се бирало одавно, и не бисмо били ни тамо ни вамо као што смо сад. На коју страну би тад преломили питање, као што је питање на коју ћемо сад да преломимо после десет година јајарења.

Ono što će se vrv dalje odvijati na "političkoj sceni Srbije" je da Vučić izađe pred narod i kaže oni traže, ja ne dam, pa podnosim ostavku, raspisuju se izbori, i kad dođe opet na vlast, biće "narod je izabrao".

Скроз тачно.

Strogo zdravorazumski, trebalo bi izvući neku garanciju o visokoj autonomiji za Srbe, enklave, crkvu i bataliti celu priču.

Који здрав разум са Шиптарима?

A realno matori, onog trenutka kad prihvatiš da skloniš svu vojsku, policiju, da ti proteraju toliko civilno stanovništvo, ne da si izgubio teritoriju...

Докле год их ми не признамо, у моменту неког већег светског срања које ионако куца на врата, и повлачења страног фактора са Косова, и овако осакаћена Србија за две недеље балистички чисти Косово. Увек сам био у фазону, свугде има свакаквих, али су шипоши само по себи збиља тешке пичке које нападају само кад су бројчано вишеструко надмоћније. Док се нисам лично уверио, мислио сам да је то патка, али они са храброшћу, ратовањем и стратегијом везе немају, и поред свесрдне помоћи Амера својевремено. Јеботе, Македоници им се лагано најебаше кеве, и поред тога што су били ограничени, и што нико није ни рекао да су шипши терористи већ албанска мањина која се бори за своја права.

2. ĐINĐIĆ- u suštini, gurao problem pod tepih.

Ђинђићија баш никад нисам готвио, али де факто да је ово изнад глупост. Он је хтео да подели Косово, да призна Косово, али да се Србији припоји север Косова. Тадић им је свима сисао муда, и генерално, и поред визне либерализације, перио владавине ДСа је најгори период по Србе од распада СФРЈ. Гори су и од Слобе.

Време Коштуњавог је било једино време кад се смањивао наш спољнотрговински дуг. Слободно провери.

Знам, смарао си о томе већ једном. Дуг се смањивао за време Ђинђића и Коштунице због прихода од приватизација, а за време Ђинђића још и највише због отписа дугова.

А и ајде помози ми мало да проверим. Шта је то спољнотрговински дуг? Је л' то исто што и биланс увоз-извоз? Или је то ближе јавном дугу? Нисам никад чуо за тај спољнотрговински дуг, је л' то дуг државе или подразумева и дугове наших предузећа?

ајде и да прсне америка и енглеска и њемачка и да оду са косова... зашто бих ја који курац ишао доле да примим куршум, зато што су се косовари ужелели грачанице и божура јел зато? оћу боли ме курац.

Debeli kad dodje do rata niko te neće pitati. Ima da čistiš minska polja dole.

оћу боли ме курац.

Sustina je-da, treba izdrzati i sacekati. Vreme radi protiv njih, u zadnje vreme ubrzano. A ovo sto nas uslovljavaju sa pregovorima za EU-mnogo nas zabole. Samo treba odrzavati status kvo, nama i onako od svega jedino treba putovanje bez viza. A i onako ce uskoro da izbije takvo sranje da ce biti srecni ako mi resimo da im ne pravimo probleme

Ako izbije treći svetski rat napasti hrvate, šiptare i balije. A možda i bugare kad ove sredimo.