Prijava

Rakije uz paštete, eee, to je doživljaj! Pa ni hleb ti ne treba, svima podeliš po kašiku, kilo paštete, litru rakije i da viš progres! Ima da teramo do stambula. A od perja praviš uniforme, budemo ka rimski perjanici.

Ma kad bude trebalo da se gine ja ću prvi ići, jebem li ga, ako nas napadnu, lako je poginuti za takvu stvar, aj da se napravi nešto majku mu jebem, oćemo čitav život ratovati, pa može li 3 generacije da se spoje da se ne ratuje?

pa ne može jebemliga, svi odrasli na kanteru, nejde brate, 'ajde nož, ajde nož'
mora to znanje da se prenese u realnost
tehnologija bajo, izmedju ostalog prva uništava pradedovsko nasledje
treba prihvatiti činjenicu da im smetamo, da li zbog vere, da li zbog toga što najviše karamo, kako u ratu gde smo hc odvajkada, tako i u stvarnosti, a i pičke su nam najlepše
lepo kažem, treba ih sve žaliti

svaki sipac misli da su oni bili kul,a mi govna.unas neki misle da smo kul,a neki da smo govna.tu je najveca razlika i zato mi gubimo.

pa ja smatram da smo bili kul, prošlo vreme, al smo vremenom počeli da smrdimo i zaboravljamo šta su prave vrednosti. Misliš da je biti gord u redu?

mislis da siptari misle o tome?

oš da ja tebi kažem o čemu misle šiptari?
Ubiti srpsko govno
govorim iz ličnog iskustva, čast pojedinim albancima koji još imaju svesti, ali štos tiče šiposa, to se graniči sa bolešću

ne znam o cemu siptari misle,al znam da misle isto i zato su bolji.mi fini i demokratski nastrojeni,saosecajni i picke materine super duvamo djoku dok oni koji se granice sa bolescu dobijaju privilegije maltene svuda u svetu.ne znam ja ko je tu lud.

Ali dokle, ničija nije večno gorela. Misliš da dobijaju privilegije zato što ih ameri vole, pa njih su zajebali više nego nas. Iskreno, ne želim ni da zamišljam kako će da završe. To je najgori sloj ljudi, ima da ih pregaze kao gamad, a oni kukavci misle da ih ameri štite, a '99-e su i njih 'greškom' bombardovali. Nemoj se sprdati, ne bi želeo da te neko iskorišćava. Eto ti primera u Siriji, šta bi sa isisom?

ne ulazim ja u te teme.oni slozni-dobili.mi nismo-izgubili.kraj price sto se mene tice.

Vecno se moze govoriti da nicija nije vecno gorela. Mada se kaze nicija nije do zore gorela pa bi ti ja rekao pitacu te u zoru dal gori ili ne. A ima i ona govno mrzne pred zoru, bas dosta umotvorima sa zorom imamo jbt

jutro (zora) je pamemtije od večeri, baš jebemu
kako god za gorenje, kaže se i umotvorina bez m pa šta, ono što je bitno, ne treba zaboraviti svoj identitet
pa čvore ti si tu temu i započeo

al znam
da misle isto i zato su bolji.

Decko svidja mi se kako razmisljas da nisi iz gnjilana mozda?

Gnjilane>Prizren

gnjilane<=====8prizren
a štas sade

Приштина>Гњилане>Призрен

kosovar na temi, POZDRAV NA LEVO!