Prijava

osnovno pravilo svakog sporta ili igre, ako ne zelis da zvucis ko picka je: ne komentarisi igru drugog kao losu ako si izgubio.

Propustio sam kad se definisalo ovo osnovno pravilo ćivota

Propustio sam kad se definisalo ovo osnovno pravilo ćivota

eto jbg, saci cuo. vazi i za van sporta i haksbala, stav tipa "moje sef/ovaj na vlasti je velika budala" ili onaj deciji "ako ima bolje ocene taj samo uci napamet nema kliker" i tako to je dosta los, i dosta skodi osobi koja ga ima.

dobro kelte aj ne pravi se pametan jbt sad sa tim ćivotnim mudrostima :)

nikad nije los trenutak da cujes civotnu mudrost

ovo nije savet vec pitanje. i to ne obicno nego retoricko.

Jebiga Gvozdene uglavnom sam se trudio dok ne bude do dva - tri gola razlike, onda sam pokusavao da na neku brzinu sam dam koji gol, jer onako, video si i sam, mogli bi samo da cekamo da vreme prodje. Ono kad smo gubili po 5 6 razlike, da, onda sam se glupirao, ne vidim ni da bi nesto promenilo i da sam drukcije igrao. A to sto sam iskomentarisao, pa covece nisam te opsovao ili ne znam sta, do tog trenutka ti nijednom nista nisam rekao. Sto se coe i kapuna tice, jbg, to je deo igre, niko nije branio nama da postavimo bunker ali meni je to smorcina. Eto, toliko, nemoj ljoot biti, samo se igramo.

Pa nisi me opsovao niti išta, ali bilo je glupo, jel to nije bilo u stilu ono kad se coa i kapun pičkaraju, to se osetilo da je ozbiljno izrečeno, i to posred javnog četa gde vukajlijaški debili viču looool hahahah grozdan noob i slično, mislim, mogao si da ispadneš tu malo veći dingospo, ali ok, ljudski je pizdeti i pokazati slabost u takvim situacijama, pogotovu ako imaš neka očekivanja od cele te stvari i ako ti je malo značajnija. Nisam ljut niti uvređen. Jebiga, u tom trenutku mi se nakupila ta stvar i ovi Pakistanci i jbg. Ja nisam baš najzgodniji timski igrač u većini situacija jer ako nisam sputan nekim faktorima uvek ću jasno reagovati na stvari koje mi smetaju a to često može razbiti tim, pogotovu ako se ne poznajemo dugo i dobro.

Sto se coe i kapuna tice, jbg, to je deo igre, niko nije branio nama da postavimo bunker ali meni je to smorcina.

Misliš, ti nisi cigan.

a što se tiče naše igre, ja zapravno nisam nešto nezadovoljan, gubili smo od Lakija i Piše koji i jesu bili favoriti jer ipak sam ja značajno gori od Piše, ali smo bili priswtojni te dve tekme, pogotovu prvu, možda ti je najviše smetalo dranje od Stevana i Tibora ali mislim da smo tu morali da nivelišemo naša očekivanja i da priznamo da su bolji tim, a drali smo Džipsi crew dok su igrali kao ljudi, i mislim da bi dobili i Raju i Lamara.

Takođe želim da kažem Coi i Kapunu, prvenstveno Coi jer je on orkestrator bunkera a Kapun samo majmunče koje udara činelama, da i za vas mislim da je ljudski to što radite i da mogu to da razumem, ali da treba da pokažete plemenitost duha i da kažete ok bili smo cigani, bili smo slabi duhom, preswtaćemo i vratićemo se putu Isusa

grozdan

хахахаха

Дакле да анализирамо, Гроздан је баталио из 2 разлога:
а) Колетове изјаве на његову грешку ''брт што то''
б) начина игре Капуна и Александра из Крагујевца = бункер

Што се првог разлога тиче он је објективно гледано, на свом месту, јер си превише грешио. АЛИ, узимајући контекст у коме се све дешава, крајње беспотребан. Играш тек пар недеља и то не много времена дневно, скил је на минималном нивоу. Тако да свака критика тих грешака нема смисла, ти то не радиш намерно него ето тако.

А што се тиче бункера као начина игре, он је потпуно оправдан и легитиман у такмичењима. Могу да разумем да се неко срди на то када играмо из зајебанције. Када се сусретну две екипе где је једна технички много доминантнија од друге отворена игра је гарантовани пораз, стога су они нашли најбоље могуће решење: да играју на бод и надају се случајном одбитку у противнички гол. Некада ни то не помаже (Обилић :в), а ако тим нема среће или игра против екипе која има исти стил игре, у лигашком такмичењу то може да има само негативне последице и скоро никакав успех на табели (овде се поставља питање шта неко подразумева под успехом). У СХ 2в2 лиги Коле и ја смо играли најгору могућу бункерчину против екипе која је прошку сезону завршила без пораза, победили смо. Једино тако смо и могли јер су квалитетнији тим од нас.
Неке награде за то ''циганисање'' у материјалном смислу нема, али ту је лична сатисфакција победом :Д

e da sam ja bio tu da igram s vama da vam pokazem kako se daju autogolovi

kelte brate jel ti ozbiljno pratiš ovu temu i dalje i čekaš da kobjasniš životne principe

Laki, otvorena igra i bunkerčina nisu jedina dva načina igre. Može da se igra i relativno defanzivno kao što to i rade sve ekipe koje su lošije, barem ja što sam gledao, dok ova dvojica nisu izmislili toplu vodu i stala na gol obojica.

Ja vam kažem da ste vi svi ostali glupa govna i jeste. Jebote, sad ćete vi da tu ozbiljno diskutujete o ovome, kao, TAKMIČARSKA TEKMA, LEGITIMNO, AMIN, EH NEMOJ KUKAT KO PIČKA TAKO JE I U ŽIVOTU.

Alo bre rođaci pikamo haksa loptica koje guraju lopticu i dva tipa izmisle toplu vodu i primene sistem igre koji će im značajno popraviti skor u relativnom kontekstu njihove veštine, a koji može da funkcioniše samo ako ga jedna ekipa beskrupulozna prva prihvati i kaže drugoj ili ćete vi da igrate, ili nema haksa. I vi tu sad nešto filozofirate, govna glupa. Nabijem vas sve na kurac.

kelte brate jel ti ozbiljno pratiš ovu temu i dalje i čekaš da kobjasniš životne principe

temu... pratim vukajliju bre!

a ovo za amin, pa morao sam nekako da udarim tacku na izlaganje buduceg popa. da otpeva ovako nesto odma bi mogo da trazi dvajes evra ili pedeset ako je bogata kuca, al od onih sto to stekli 90ih pa savest pocela da zapomaze.

jel slusas pope, zapisuj?

Koje mazanje govnima