Prijava

Samo ti provodi svoje izdajničke namere, grdobo.

Брате. Монтенегрине не кривим низашта, али да је чињенитза да су Срби, јесте.

Можете се изјашњавати како хоћете. Па то је право сваког човека данас.

Али, то што се изјашњавате данас као Тзрногортзи (извињавам се што ми не ради слово) није доказ да то некад нисте били.

Сви Монтенегрини су Срби!

Чмаре, поздрављам те, благим покретом руке.

Сви Монтенегрини су Срби!

У суштини јесу (као и Крвати, Бошње и Македонци), али формално-правно више нису. И није лепо да Србе каљаш са таквим поређењима.

zajebi brate, crnogorci su veci srbi od srba. tolko su srbi da su utripovali da su mnogo posebni i da nisu srbi, a to mozes samo ako si bas mnogo srb.
nismo mi ni prici srbizmu kojeg imas dole. pogotovo kod onih sto se busaju u grudi da su posebni dok ljube siptare u guzicu

Granjka, genetski i osvedočeni izdajnici poput tebe su poslednji koji mogu da govore ko su Srbi, a ko ne. Idi izdaj svoj novi narod.
Srdačan pozdrav.

kaste bili u cg ? nemoj da serete i ono sto ste imali kontakt jeste da vas je konobar u budvi zakinuo nije vam vratiio pola evra od piva...
antisrpski raspolozeni samo cetinjani i ovi muslimanske veroispovesti, a ima ih dosta..
a ovi sa prosrpskim stavovima su sirotinja uglavnom, koja i kad ima posao plasi se da ga ne izgubi, prodaju licnu kartu za 20e i par patika i eto kako se dobijaju izbori i priznaje kosovo... e sad mozete da jedete govna gde su junaci crnogorci sto ne izadjete na ulice, borite se kurac palac, realnost je sasvim drugacija, lako je sa tastature pricati

Чмаре, твоји бугарско-турски коментари ме не дотичу. Иди и даље грокћи да Косово није српско, то ти је крајњи домет.

Желим ти мекан тоалет папир.

ono sto meni samo nije jasno je zasto nismo ista zemlja kad smo ista govna. ovako bi bar mi imali more a vi imali beograd da budete direktori.
mislim, imamo sve to i sad, al opet moglo bi i da se ozvanici to, a ne ova fora jebemo se a razvedeni, ne ide.

Granjka, hrabre reči od nekog ko ima šiptarski nadimak. Idi prodaj svoje papanske fore nekom drugom.
Srdačan pozdrav.

Одговор је једноставан - у том случају Мило Ђукадини не би био доживотни Дон и не би имао трон. Овако, покупио је последњи антисрпски шљам, усташе, балије и шиптаре да му глуме народ, а он је себи обезбедио трон на многаја љета.

Иначе, Монтенигери (овај горе побројани Милов шљам) не мисле ништа добро Србима и Србији, и издају се за Србе када им то одговара, а чим уђу у Ђуканистан одмах постају некакви "Crnogorci". Фукара.

Kako ja da profitiram od ove silne mrznje?

Granjka, da ne zna neko da ti Milo nije duhovni otac, rekao bi da si ti još pomalo i Srbin.

Ledeni
Kako ja da profitiram od ove silne mrznje?

Ти никако, сувише си ситна риба. Али Мило и олош око њега су врло лепо профитирали од те силне мржње према Србима. А ти, обични свете, једи корење и камење.

Чмаре, обриши се. У сваком смислу.

Mogu li makar šolje sa nekom antisrpskim natpisom da prodajem? Ili makar sa natpisom crnogorci nisu srbi? Na srb teritoriji mogu da plasiram montenigeri nisu srbi, taj hehe humor je uvjek dobro prolazio medj plebesom.

Да Србија не би изашла на море настале су две ствари.

1) Држава Албанија

2) Тзв Тзрногорска натзија!

Roki, Srbija je jedina kriva što Srbija nema more, ali je najviše kriva što nema pismene ljude da je brane jezikom i mozgom, kao što je uvijek imala ljude da je brane krvlju i živim mesom. To nam fali već eon i po - omiljen, školovan, pošten, zna šta misli, radi i govori, a još da voli svoju zemlju i da ne da gole guze svakom strancu, e, sve te osobine se u jednom čojeku, Srbinu, političaru još nisu sastavile :-)

To nam fali već eon i po - omiljen, školovan, pošten, zna šta misli, radi i govori, a još da voli svoju zemlju i da ne da gole guze svakom strancu, e, sve te osobine se u jednom čojeku, Srbinu, političaru još nisu sastavile :-)

http://www.blic.rs/data/images/2014-01-26/427329_vucic-fonet-1_ff.jpg?ver=1396992503