Prijava

Još prdnjaviš na ovoj temi, Granjka?

Sta ste se naložili, meni bila super šuk slika, a nisam znao za koju temu pa otvorio ovu. Zna se da su svi oni Srbi. Samo što su ubacili 2 nova slova i dobili državu pa misle da su drugi narod.

Пани, тема је прдњавштина, па да дам свој скромни допринос. Шта да радим када волим бајке о непостојећим вилењачким народима.

Страћо, могли су мало више да се потруде око језика, више маште сам видео код неких просечних видео игрица. 100% нису Срби, осим ако у Србе на рачунаш Аземија, Хајдемија, Тачија, Мују, Хасу, Ибру... 40% таквих се изјашњавају као Монтенигери. Како би другачије добили "независност" 2004? Изашло 52% гласача, и гласали ЗА коначно независну и слободну Србију. Хвала им на томе.

Черногортзи су били ван Черне Горе, па кад је прошла великосрпска окупатзија, илити Србославија (Југосрбија) онда су се вратили коначно у своју домовину!!!

хахахаххахахахххахахахаха

Ех, да макар јесу, него остао пун курац тих планинских козојебаца по Србији, претежно у Београду.

e jbg, sad kapiram tvoj problem, Granjka.

Пани, не бих Монтенигере назвао проблемом, пре бих назвао мутацијом или дегенерацијом. Драго ми је што капираш да не подносим говна од људи који једно причају у Београду, а друго у Подгорици или некој другој монтенигерској припиздини. Само, да ли то та врста види као проблем? Сумњам.

Mislim da je pani hteo da kaže da si umobolan

Чмаре, много ти мислиш, а све погрешно. Не бих за озбиљно узимао мишљење Панија по питању дијагноза, с обзиром на чињеницу да дотични народе из бајке попут вилењака, патуљака и монтенигера убраја у стварно постојеће народе.

Pa i ti ubrajaš sebe među Srbe, ne vidim po čemu si ti išta bolji

Ти да имаш очи и мозак видео би и схватио много шта. Не узбуђуј се, еволуција ће код тебе учинити чуда. За пар милиона година...

Što se nerviraš tebra, popij sok gusti

Zastanimo na trenutak i zapitajmo sebe šta to u stvari znači reč narod, i šta znači svakom od nas. Tako ćemo shvatiti da li je naše racionalno rasuđivanje pod uticajem emocija, i kojih to emocija. Kad to shvatimo, daleko će biti lakše raspravljati o tom pitanju.

Ne bi otvorio temu da sam znao da će na ovo da izadje.

Не нервирам се око будала и глупости, а сок може увек. Него, си јео кукуруза?

Лимени, Вучић каже да га народ не подржава у реформама и да народ не ваља. Следи нам расписивање тендера за набавку бољег, послушнијег народа. Кренимо од те премисе и ето нам јасне дефиниције народа. Или макар доброг вође.

ali koliko rasni ubija ovim trolovanjem...svaka tema koju otvori izazove krvi mnogo xd

Neka krene svako od sebe, kad bi ljudi razmišljali o svojim postupcima i rasuđivanju, bilo bi manje Vučića.