Prijava

Uzmeš kakav kamen, molotovljev, gumeni prsluk i gas maska sa više filtera pa ti ne mogu ništa svu noć.

Их, да имамо гас маске, ладили бисмо муда кроз ону маглу од сузавца, без ње не можеш опстат' ниђе :)

Докле год Америма треба шверц, дотле ће и дон Мило Ђукадини да буде ту где јесте. А и човек је најбољи за тај посао, то му је у крви.

Kada cete se vratiti srpstvu?

Дакле, да закључим.

Монтенегрини су Срби!

Осим ако неко нема неки аргуманат на штету ове тезе.

А ко иммах може да га истакне овде.

Монтенегрини добродошли назад!!!

Lijepo li je svoja posla gledat

Luksuz je to cist paninaro, treba i hrabrosti da se posvetis realnim zivotnim problemima.

za 500 godina ce im cg bit kriva zbog kosova. spjevace neku junacku pjesmu tipa:

Ko ne dodje glasat' u unesko
Da kosovo primiti se nece
Dabogda mu...

tako nekako

Glupani bili, glupani ostali

Evo započeo sam proces konverzije jednog šestogodišnjeg Beranca u antisrbina, upravo smo završili osmočasovno preslušavanje rodoljubivih Perper i Danijel Alibabić pesama, javljam sutra ujutru kakvo je stanje

RockyPadre - лош ти је закључак.

Ево и аргумената:
1. Монтенегрини су засебна нација, имају свој језик (црногорски), своје писмо (латиницу) и своје народне јунаке (Дрљевић, Павелић и компанија).
2. Монтенегрини нису Срби, већ Монтенегрини. Као засебна нација се истичу од 1941, а посебно од 1946.

3. Химна Монтенегрина није српска, нити се шта српско у њој помиње. Постоје сумње да је то зато што је писао усташа, али добро, то су великосрспке теорије. Химна краља Николе "Онамо `намо" је имала превише посрбичких елемената, као што је и Никола био посрбица, па је изостављен у историји као важна фигура.

4. Застава Монтенегрина је моненегринирана шиптарска застава, где је орао стаљен у златну боју и у штит је постављен грб краља Николе, али му је одречена химна (као посрбичка и великосрбијанска).

Могао бих још што шта поменути, али ово су довољни докази да Монтенегрини никако нису Срби нити би Срби требало на томе да инсистирају. Ко хоће да буде противан Николи, Његошу, Миљанову и другим црногорским громадама, а да се угледа на Дрљевића, Павелића и Мираша - нека му буде како тражи.

Пани, само када бисте вашу монтенигерску фукару и олош повукли из Србије, заиста вас никада више не би ни помињали, а ни посећивали. Мада, дигли би вам и споменик захвалности. Не знам како вама није гадно да имате такву ђубрад за нацију - да се у Србији изјашњавају као Срби, а чим пређу границу - постају велики милогорци.

Хајде да се посветимо и реалним проблемима - да вам уведемо пасоше и да ваше студенте и грађане третирамо равноправно као Мађаре, Хрвате, Румуне, Русе, Немце и остале. Ја се потпуно слажем.

ЦГ ће певати песму о Косову врло брзо, а Срби ће као суседи свакако бити први да признају Аду Бојану, Бар, део скадарског језера, Тузи, пола Подгорице и још пар монтенигерских села за део нове шиптарске независне државе.

Успут, да појасним како Срби у Србији доживљавају Монтенигере...

http://imgur.com/gallery/yaN6N9M

Presmijesno, moram primetiti ^ Toliko smesno da bih te stavio u top, ali "Kad ste culi da su Crnogorci, kao Englezi, svoje zarobljenike vezali pred topovska usta, i onda topove opalili? "
Ljubomir Nenadovic

Да поновимо, да не замре врло битна тема - 300.000 Монтенигера нису Срби, нити Срби желе да их мешају са нама, ни у ком случају и ни по ком основу. Хвала лепо, довиђења и пријатно.

Имамо више Цигана, више Словака или Русина него што свуда у свету има Монтенигера, и при томе су то изузетно добри и поштени људи, спрам Планинских Црња.

I ovaj Granjka naziva nekog izdajnikom...

О, па тебе су пустили или је прошло дејство лекова? Шта је од та два?

Зар као некакав историчар не мислиш да је време да Срби коначно престану да живе у лажи да су неки страни људи њихова браћа и да припадају истом корпусу народа? Замисли да те се твој брат одрекне, да ти постане најгори крвник (као Монтенигери), а ти будала га и даље својаташ као свог и кунеш се у његово порекло? Зашто би нешто тако радио?