Prijava

(нове информације)

SVAKI TIM SE PLAĆA 100 DINARA

Znači ne ide 20 timova na 100 dinara, nego jedan 100 dinara. Evo ja sad prijavio dva, skinulo mi 200 dinara.

http://fantasynova.rs/ - ако има неко ко није упознат, ово је Сокеров сајт на ком почиње да се игра фантази у паре. Учешће је 100 динара на овом првом турниру. Ајде да удружимо снаге и повећамо шансе за добитак.

Прва на тапету је Евролига, засад смо Бени и ја сигурни учесници, надамо се да ће још неко да се придружи.

Бенисијо је предложио да направимо неки заједнички тим, ја сам за, само да вудимо како би то требало да иде, делује ми то мало комликованије због уклапања буџета, али неће ваљда бити ни толики проблем.

Мој предлог је (не искључује Бенијев, нити било чији други) да свако одабере једну екипу од оних које је саставио и да то ми остали препишемо. Наравно, нико није обавезан да преписује, може и да узме па направи једну малу измену у односу на предложени тим... Али ето, мислим да треба да покушамо да се испомогнемо кад већ имамо право на 20 тимова.

Ајде сад да не дужим, доста је за почетак.

Тема је у играма, тако да вам се неће појављивати на листи активних јавних тема, али хоће на листи тема у којима сте учествовали.

ja sam sig IN ali kad pocne NBA kod njih, a pocinje za 10tak dana po nekim mojim informacijama. OK?

Hocu i ja. Kako se uplaćuju te pare za učešće?

nmz fanduel kod nas beni, ni to ni draftkings ni bilo koji vid fantasyja u kes...u evropi. Kapiram da je fantasynova jedna od prvih starnica u evropi da je pocela sa ovim a opet je sve to pod pokroviteljstvom soccera sto i nije tako lose..

У било ком Сокеру, Млато.

То, Бени!!

Изијеме, немам ништа против, али ја вероватно нећу учествовати, пошто сам јако танак са НБА, много ту има тимова и много кошаркаша, а врло су ми површна знања. Мада, можда у једном тренутку испратим нешто, мало препишем од вас, мало налупам сам.

nmz fanduel kod nas beni, ni to ni draftkings ni bilo koji vid fantasyja u kes...u evropi

sviđa mi se što ti je iz celog mog posta jedino ova stavka zasmetala. :D

хахаха па то је дух!

Pridruzujem se znalcima igre pod obrucima, Aba ligu sam fino sasio ovo kolo.

http://i.imgur.com/3lw4V3E.jpg

лоло види што сам се дуплирао

Добро нам дошао, Николасе.

Ја морам да се пожалим да са Евролигом засад нисам имао среће, ево већ четири кола, ни близу нисам био. Имао сам глупе киксеве попут залетања са Мачваном у прошлом колу. Ставио сам га у скоро сваки тим, јер је играо против Цедевите, а имао индекс минус 1. Очекујем савете који ће се тицати потенцијално негативних изненађења, значи, играча који би могли из неког разлога да изневере висока очекивања, па да се припазимо мало. И наравно, нека позитивна изненађења, да пробамо да убодемо играча који досад није заблистао, а мислимо да би могао.

Ja sam planirao, al pošto piše "Млатони, ти и ја" (beni), ne bih da kvarim družinu... :(

То су само моја невелика очекивања, сви су добродошли.

ето чисто да пратим тему, а можда ћу и да се поиграм, јер ме изједе онај очајан старт у ЕЛ фантазију, не могу да прежалим што сам се спрдао и ишао на "ма како буде" првих пар кола.

Само је мени смор да клепам двајес тимова, три направим па шта буде.

Како ћемо, шта ћемо?

Ја сам мислио данас да уплатим, али ћу ипак сутра. Обично састављам тимове ноћ пред такмичење, али могли бисмо сутра увече да се залауфамо, не морамо баш у по ноћи.

ja sastavljam sredom i četvrtkom, tako da ću sutra da počnem da stavljam neke predloge. pošto nas ima više nego što sam očekivao, najbolje je da tema bude na nivou konsultacija, pošto se ne isplati da nas 7-8 pravi zajedničke timove.

Мој предлог је (не искључује Бенијев, нити било чији други) да свако одабере једну екипу од оних које је саставио и да то ми остали препишемо.

ovo može da bude kontraproduktivno, jer u slučaju da nečiji tim bude dobro plasiran, nagrada bi bila značajno manja ako ga prepišemo svi odavde (a trenutno nas je sedmorica)

Efes - Oli:

Mislim da bi trebalo da se izbegne Patrik Jang pošto igra protiv Danstona (a znamo kakav je Danston u odbrani). Iz Efesa bi mogao dobro da odigra Osman, koji počinje da dobija jaču minutažu posle povrede. Karšijaki je sad dao 13 poena, plus dečko uvek skače, asistira... Jedino bi mogao da uđe u problem sa faulovima lako, al opet vredi da se proba pošto mu je cena tipa 5.8. Spanulisu je sad cena na 7.6, tako da se isplati i on u nekim kombinacijama, verujem da će dobro da odigra.

Makabi - Darušafaka:

Gudes dobio otkaz posle ovog poraza za vikend, tako da mislim da je glavni problem otklonjen. Mbakve bi mogao da bude dobar jer igra protiv Erdena, što znači dobar ofanzivni učinak, ali bi mogao da ima problema sa faulovima, tako da je on čisto kockanje. Sigurica je jedino Rendl, a interesuje me kako će Ročesti i Farmar da odigraju sad kad je otpušten ovaj magarac. U Darušafaki bi mogla da debituje dabl-dabl mašina Furkan Aldemir, tako da za Savaša nema minuta, dok bi Erden i Sloter mogli manje da igraju. Redži Reding mi je siguran 10-15 indeks (ali ne preko toga). Apsolutni must-have je Skoti Vilbekin koji košta 4.4, a koji će sigurno da odigra 20-min. Od njega očekujem 5-15 indeks, što je ok za tu cenu.

Limož - Armani:

Probati sa Simonom, pošto dobija veću minutažu i igra dobro; Meklejnu je pala cena, vredi probati; Đentile naravno u nekim kombinacijama. Kod Limoža jedino Ali Traore, koji dobro igra u ligi, a ovde onako. Ni on neće preko 15 sigurno, ali opet može da se proba.

Bajern - Zvezda:

Đedović sigurno na 15-25; Savan je dobro odigrao u ligi sad, plus ima match-up sa Tejićem (znači iznuđeni faulovi) i Milerom. Kod Riversa sve zavisi od šuta, a mogao bi da ima neke otvorene večeras. Iz Zvezde bih izbegao sve, eventualno probati sa Jovićem koji će imati jaču minutažu. Od ostalih, jebem li ga. Miler možda, al se plašim da će proći kao protiv Veselog, pošto je i Dion Tompson fizički dosta jači. Možda Cirbes ili Štimac, šta znam.

Barsa - Kubanj:

Satoranski mi je prva opcija u ovom meču, mislim da je dovoljno odmorio od Evropskog i da se polako vraća u formu, plus mu je pala cena na 6.6. Tomić je sledeći, Lokomotiva ima samo Fesenka od visokih igrača, bar dok se ne vrati Rendolf. Tako da će Tomić igrati protiv njega, a kad ovaj nije na parketu (a i ne igra previše), protiv Singltona, koji je u suštini krilo i Zubkova. Njih dvojica mogu jedino faulovima da ga zaustava. Tako da bi možda i Semjuels mogao da ima jači indeks, a Doelman je već sigurica. Kod Kubanja se zna, Klaver na standardnih 15-ak bez obzira na sve i Dilejni, koji bi čak mogao i da ima problema jer će se igrati agresivna odbrana na njemu (Ribas), tako da ne znam da li se isplati da se stavlja, pogotovo jer je skup dosta. Ja ga mnogo gotivim, tako da ću sigurno da ga uklopim negde.

Dosta za sad.