Prijava

Jedan bitan apdejt, dobro je da se ubaci u prvi post:

SVAKI TIM SE PLAĆA 100 DINARA

Znači ne ide 20 timova na 100 dinara, nego jedan 100 dinara. Evo ja sad prijavio dva, skinulo mi 200 dinara.

Hvala Bogu beni na tome. Jedini razlog zbog kojeg bih eventualno preskočio ovo je to da može 20 timova sa 100 din, i kad je džabe bilo smor mi bio da pravim više od 1-2 tima, tako ću vrv i sad.

Za tvoj post se mahom slažem, ne baš u svemu, ali uglavnom, obrazložiću već.

Хахахахах, ел ме ложиш?

Ја сад идем напоље, уплатићу паре, а кући се врећам око 10 ваљда, па ћу тад да се бацим на "посао".

Убацио сам у први пост, морам да палим сад, чујемо се касније.

Ko Stec, ja? Ma brate jel mi veruješ kod drugog tima me već muka hvata, jer jedno od pravila iz kladionice mi je da ne stavljam iste parove na više tiketa (sem kad znam šta će doći al to je zadnjih godina retko), pa se držim toga i ovde, a ne mogu da igram 100 igrača.

A i prođe mi kroz glavu crnjo iz Antverpena koji bije na random samo da skrpi 20 timova jer-džabe, i znam da će ga usrati jedan.

То се односило на информацију коју је Бени саопштио, смешно ми је то што ми није пала ни на памет та опција, био сам убеђен да може 20 тимова за 100 кинти хах

У почетку је било два тима, па ми се није свидело што повећавају на 5, али кад сам почео да правим, свидело ми што могу више да комбинујем... Имаш трип да ти се повећавају шансе, а у ствари ти се повећава број конкурената.

Засад пише да има 431 учесник, баш ме занима колико њих има више тимова и да ли има лудака који су пукли 2000 рецимо, водећи се логиком да морају да убоду с једним тимом. (јесте, размишљао сам о томе :Д)

pa to možeš da proveriš, klikneš na listu učesnika

Види стварно. Два двоцифрена, један са 12 и један са 10 тимова. Има их још неколико са 5 и више, а има их и доста са 2. Мислим да близу цифре од 100 хиљада динара, ако нису већ и прешли.

А ја се јуче питам да ли ће им се исплатити.

Ја нешто мислим да би Девин Смит морао да има 20+ ово коло.

devin nije igrao sad u ligi, ne znam razlog

Isplatiće im se do jaja, kako neće. Kontam da će biti bar duplo samo od prijavljenih, kad se tome doda da neće isplatiti svih 100k (tj. tehnički će dati ljudima 100k, ali 99% njih će da odigra bar za neke pare novi fantazi/tikete/uživo/rulet), lepe pare se zarade svakako.

Мислим да не може да се клади још увек са овим парама, али да, пошто ће бар 20-30 хиљада да оде на ове ситније награде, већина тих људи се неће цимати да узме 160 динара нпр, него ће одиграти следећи турнир.

Ево инџури рипорта:
http://www.euroleague.net/news/i/6gvkrm99yo6hnu74

За Макаби пише само ово:
Maccabi fired head coach Guy Goodes, so a different player rotation may take place going forward.

Не знам да ли се исплати да ризикујем. Имам га и на Евролигином фантазију.

prvo ću da proverim da nisam možda pogrešio. onda ću da šibnem mekelu poruku na whats app da vidim je l' zna on nešto

a moguće je i da je odmarao jednostavno

edit: da, definitivno nije igrao

хаха, замишљам како мекел шаље поруку смиту да га пита оће ли играти, јер то занима играче фантазија из србије

mekel: היי אח , הוא משחק מחר?

devin: wtf are u saying?

Да се осврнем на ову твоју анализу:
http://vukajlija.com/forum/teme/68650-vukajlijaska-profesionalna-fantazi-liga-pljackanje-sokera?strana=1#post_3356706
Чини ми се да Томић има најлакши задатак и да би требало да буде најсигурнији, пошто је изгледа почео добро да игра. За Саторанског нисам убеђен, имам га Евролигином фантазију, зато што је сад већ јефтин и мислим да мора једном да проради, али не знам да ли ће већ сад. Гужва је код њих на бековским позицијама.

Са Меклином би можда требало пробати и због тога што је Мачван повређен. Мада је стварно играо испод нивоа у свим мечевима осим првог. Симона ћу дефинитивно узети у разматрање, а на том мечу ме копка и Шафарцик јебени, одиграо је два сјајна, па два очајна меча, можда би опет могао да засија. Али мислим да се нећу хватати њега.

Ђедовић скуп, али вероватно скоро сигурних 15+
Не знам. Саван би могао баш да се исплати, мада није баш константан нешто.

Ефес - Оли сам мислио да прескачим, мада јесте Осман јефтин, па ћу видети.

За овог Вилбекина никад нисам чуо, али ево нашао сам да је дао у турском првенству сад 13 поена, трећи стрелац на мечу (Харангоди 24, изгледа да улази у форму, хм, хм), ако је тако јефтин, онда би га вероватно требало узети.

Озбиљно размишљаам да узмем Кенија Габријела, иако је баш продао у прошлом колу. Зелена гора, још код куће. А био је одличан против Барсе нпр. и Панате у Атини.

Цедевита би сад вероватно могла да разочара (условно речено), могуће да ће то бити меч са доста промашаја са обе стране и ту је можда најсигурнији онај Фабијен Касије или како већ. Не знам да ли ће Билан и Бурузис да оправдају цену. А ако бих ризиковао, пробао бих са оним Адамсом што је био полудео против Лиможа. И зар није Гордић повређен? Негде сам прочитао да су га изнели са терена за викенд, а на Евролигином сајту ништа не пише. Допуна: Можда бих и Пулена узео, кад мало размислим.