Prijava

ajd ok andrija i anđelka neka ih nek se gone al jebote što su platili il šta već svim medijima tj tkzv portalima da objavljuju klipove sa naslovima OVOME SE SMEJE CEO BALKAN NEDUHOVITI HRVATI NIKAD NEĆE OVAKO NEŠTO SMISLITI UPIŠAĆETE SE OD SMEHA jebote kako je to odvratno pa pusti samo da se probije ako je toliko dobro čak su i komentare ispod namestili e pa jebite se pa da ste i dobri a niste toliko

Druga stvar je u tome što Andrija preglumljuje i glumi samog sebe on ne gradi lik on je andrija i u andrija i anđelka i u onoj idiotariji audiciji i bilo gde i u igri prestola biće andrija: ja sam brz i brzo pričam i miloša obilića da glumi on će biti andrija: srbijaniješakapirinčadajepozobesvakavrana,banjo,cetinjemimadajnož kolji milana kalinića murata

Ne verujem da su se nesto cimali previse da placaju portalima novinama itd. Jer koliko primecujem bas mnogo ljudi ih prati i to od prve epizode... Sirokim narodnim masama se svidja serija i sta vas boli kurac. Posalice sa prve strane ove teme su 5 puta bednije od njihovih. Ja sam pogledao 2-3 klipa sto podeli neko od prijatelja na fejsu i nije mi se nista posebno svidelo i necu gledati cele epizode i to je to. Ne razumem potrebu da se majmunisete, mnogo ste ludi prozivate andjelku i andriju, podsecate na petnaestogodisnjake sto pisu vucicu pederu i pao sam na lacio po komentarima... Negde sam napisao da stvarno ne bih voleo da zivim u svetu u kome dominira humor sa vukajlije ili ne daj boze da je prva na imdb-u odiseja, uvek biram sosenk i andriju i andjelku.

Jebem li ga, mene Andrija Milošević kao lik izuzetno iritira naročito ako je još uparen sa Milanom Kalinićem, ali mi se ova serije prilično dopada. Nije neki vrhunski humor da se baš razbiješ od smeha, ali mi je sve to nekako dobro skockano.

http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/video-plakacete-od-smeha-7-najboljih-fora-iz-serije-andelka-i-andrija-clanak-2001717
Krsna slavo i majko božija, pa sta je ovo????
Nisam ni hteo da gledam al reko da ne budem debil i da pljujem nesto na slepo i naleteh na ovih 7 najboljih fora, uspeo sam da pogledam tri i vec razmišljam da skočim sa terase. Jbt pa koliki debil moraš da budes da ti ovo bude smesno.
Ovo sam ostavio na transferu pre neki dan.
Npr onaj skeč na granici, jbt kome ono da bude smesno sa onim glupostima bledoo Itd, ili u bolnici kad kao folira da dodje na red. Nemojmo se zajebavati ljudi.
Edit: Ne znam koliko sam ja merodavan, posto ne mogu da budem objektivan kada je Andrija u pitanju jer mi je jos otkad sam čuo za njega verovatno u top 3 najiritantnijih osoba na javnoj sceni, negde u rangu sa polumentama.

Zamislite zaustavite osobu na ulici i pokazete mu zvonka, pa vecina bi mislila da ste retardirani realno... U redu je bas retarde pljuvati, ali sve redom sto postane popularno pa ajte kolega molim vas

A brt, šta sad. Svojevremeno su bili oni likovi "Foliranti", sve je to konvencionalni humor. Ima i par ok fora; vud beng Anđelka i tako.

Pa Andjelku bi jebao, tu nema spora.

Advokado
Aj sad, vi što kažete da mi koji pljujemo ne znamo šta hoćemo i da je moderno pljuvati, odlgedaljte ovo, sa akcentom na naslov teksta, pa onda recite.
http://www.24sata.rs/sest-najboljih-fora-andrije-i-andelke-uz-koje-cete-se-smejati-ceo-dan/

Naslov teksta stvarno neću komentarisati, jer se zna kako štampa prodaje priče i novine smišljajući što bombastičnije i dramatičnije naslove.
Preko moba sam, mrzi me da otvaram te klipove, eto pogledao sam onaj na granici i kapiram da je to gledljivo za većinu naroda, što njihov rejting uostalom i pokazuje.
I ne radi se o tome uopšte, samo kažem da je postalo jako dosadno prozivati Andriju Miloševića zbog humora, prepun internet toga. Mada ne znam ni zašto diskutujem o tome kad je jasno da je rasni otvorio ovu temu kao neko njegovo trolovanje šta god.

исфорсиран сељачки хумор. нешто као нпр букс оф књиге

tbok je instutucija, nemojmo se s time šaliti. revolucionaran post-nadrealisti humor 9/10

Treba ovo pljuvati samo zbog toga što se forsira kroz sve moguće medije kao vrhunac humora, nešto novo, genijalno. Nit je novo i genijalno, nit je vrhunac humora, naravno, ali da je katastrofa kao što se predstavlja ovde, nije.

svaka čast Rasto snimio si više pesama nego band Miligram

haha radjarde kolko samo ima neke divote u ovoj recenici...ostavila mi je jak utisak cak i kada si je pre neki da postavio u temi polako ali sigurno..

исфорсиран сељачки хумор. нешто као нпр букс оф књиге

buskovci su najbolji komicari na balkanu ikada.sto se andrije i andje tice ocigledno je da je to humor za proste ljude ili decu nema potrebe raspravljati se oko toga

Sad odjednom ljudima smeta taj hehe humor a kad se biralo 1500 definicija dana sa primjerima bas takvih musko-zenskih konverzacija to je bilo nesto drugo. Mozda je stvar samo u faci A.M.

Zamislite zaustavite osobu na ulici i pokazete mu zvonka, pa vecina bi mislila da ste retardirani realno... U redu je bas retarde pljuvati, ali sve redom sto postane popularno pa ajte kolega molim vas

Zvonko i jeste retardiran, al ovo je 10 puta gore.

Ne dirajte zvonka inace cu morati da primenim silu xddd

DIVNA SERIJA, VOLIM, PRATIM, SVAKA ČAST. BOLJI STE OD PAROVA. POZDRAV IZ MILANKOVCA

Ajde terajte se u kurac pička vam materina kad moram da se spustim na ovaj nivo i da psujem. U MI SMO VUKAJLIJAŠI MI SMO KUL SVE OSTALO JE GOVNO. Daj nemoj da se zajebavamo nubine, na ovom sajtu nema 3 duhovita čoveka i sad ste vi kompetentni da ocenjujete nečiji humor? Ma važi. Što se mene tiče samo je Amidžić baš baš jak debil inače Kesić, Ivanović, Andrija i šta ti ja znam je podnošljivo jbg. Ništa to sad nije vau ali ono više se nasmejem kad Andrija ispriča retardiran vic sa sve imitiranjem pijanca nego da čitam ovde postove isfrustriranih 30+ muškaraca koje žene kući dresiraju a oni dođu ovde i istovaraju đubre. Mrš bre nemoj da jedete govna

ja imam 19, znači li to da imam dobre fore?