Prijava

ali seljaci znaju da počaste i kad se izadje na teren

SKN ne radi teren, to rade isključivo privatnici.

hahahaha svi oni likovi što pričaju na radiju studio b su granjka

zaključio sam to jer su mi držali pažnju čitavih 5 sekundi

Pih, kakvi ste sebični i nesolidarni. Štrajkovaćete i vi, pa ćete da se čudite što vas geometri, advokati i prosvetari ne podržavaju. Pa jel vam draža država koja otima od svih nas ili geometri koji otimaju samo od onih koji hoće preko reda?
Kao da vi nemate svastiku zaposlenu preko veze?!

Napuši mi se kurca, Granjka.

Pih, kakvi ste sebični i nesolidarni. Štrajkovaćete i vi, pa ćete da se čudite što vas geometri, advokati i prosvetari ne podržavaju.

U pravu si, sećam se kako su svi katastri prestajali solidarno s radom kad god su prosvetari započinjali neki štrajk.

Ako se ikad budem dokopao vlasti, Valdemaru cu da platim milion evra za ove njegove programe, samo zato sto sam siguran da ce on da ih slupa dekadentno i sa stilom.

Hahah, pa nisi daleko od istine, dosta mi je svega... Droga, seks, dekadencija, bahatost i a u pičku materinu, sve dok ima.

Valdemare, ako ćemo pravo, ni sami prosvetari se nisu baš potrudili da budu jedinstveni i solidarni.

Raspravljanje sa Granjkom je kao rvanje sa svinjom u blatu. Nakon par sati ukapirate da se svinji dopada.

Valdemare, ako ćemo pravo, ni sami prosvetari se nisu baš potrudili da budu jedinstveni i solidarni.

Tu si u pravu, ali razlog tome je razdrobljenost sindikata od strane vlasti i ubacivanje političkih kukavičjih jaja u uprave sindikata. Nemaš pojma koji su to politički pritisci. Ipak, ne govorim samo za sad, uvek su štrajkovali, pa makar bar deo, bar kako-tako. Što se ne može reći za ostale. Od kojih podršku nikakvu nisu dobili.

КОМЕ СМЕТА ЈАК КАТАСТАР?

mi seljaci međe rješavamo sikirama

Jašta glavni.

E sad, par lekcija o seoskom stilu prisvajanja tuđe teritorije.
Prvo, i često korišteno je suptilno pomjeranje ograde. Radi se tako što gornji dio kolja navijaš u smjeru zemljišne čestice tza koju postoji namjera prisvajanja. E sad, ima dva potencijalna pravca djelovanja. Ona grublji podrazumijeva da se nakon nekog vremenskog perioda ograda ispravi tako što će se kolac iščupati i pomjeriti u tačku na kojoj je bio navijen gornji kraj istoga. Par takvih pomjeranj u toku nekoliko godina dovodi do primjetnih proširenja parcele. Prefinjeniji način izvođenja ove operacije podrazumijeva i pliće udaren kolac i nadanje u obilnije snježne padavine koje će oboriti ogradu na željeni način. Na proljeće ispraviti ogradu na gore opisan način. Rupe se mogu sakriti tako što jednostavno ne krčite bujad i živicu oko međe u periodu koji prethodi operaciji. Ograda sa daskama će daleko lakše pasti pod teretom snijeg od one sa žicom.

Dalje, kako prisvojiti stabla u šumi koja ima potok. Jednostavno zajaziti potok oko mladog drveća u vama povoljnom aranžmanu. Prisvajanje starijih stabala na ovaj način je čist bezobrazluk. Kroz jednu do dvije decenije posjedovaćete kvalitetna stabla, u zavisnosti od vrste drveta.

Геометри растурају фамилије

Нећу дати подршку јер...

Геометри растурају фамилије

... и свађају комшије. И онда не може човек нити да попије неку домаћу са комшијом, нити да оде на кафу код комшинице.

veliki pozdrav i poljubac za granjku, izdrži!