Prijava

Dok komsinka brasno seje,u gacama picku greje.Dok pece proju,na kurcinu misli tvoju.Dok na raznju prase vrti,prema putu dupe trti.A ti putem badnjak nosis,komsiku bi da pokosis.Al'kod nas se danas posti u kucu se ne primaju gosti.Zato sutra kad zora zarudi,ti komsinku uvati za grudi,pa prodzaraj da varnica puca,jer komsinka voli da se tuca.Nek se seca toga jutra i neka te opet zove sutra.Srecni новогодишњи Praznici.

Pobrini se da u ovim ledenim danima uzimaš dovoljno vitamina C. On se nalazi u namirnicama: prasenCE, sarmiCE, kobasiCE, slaniniCE, vešaliCE, kao i u napicima: pivCE, vinCE i razne rakijCE. Jedinose pazi da se ne predoziraš vitaminima, može da škodi...

:)

SREĆNA NOVA GODINA XDDDDDD

1. januar zora
rasni sam u kafani, pored njega vinjak, drina sarajevska
u očima suze

vadi mobitel, kači se na vukajliju i na Šta slušate trenutačno kači

https://www.youtube.com/watch?v=EWS7MhiKHFE

Želim da se u Novoj, prostoj 2016. godini svi izvučete, nego iz kredita (dugova), neko iz loše veze, a neko iz rupe (izvadite ga na vreme, kada su vam kapice skupe). Po33.

Da citiram champija sa prošlogodišnje teme.

Subhanellahi.sve smo preuzeli od krscana.svima nam je poznato da je ovo slavljenje nove godine krscansk nova godina.Braco i sestre bojmo se Allaha njemu ce mo se brzo vratiti.neko danas neko sutra.pitajmo se kako ce mo polozit racune Allahu.s.w.za islamsku novu godinu nigdje nikoga da proslavi .nek nas bude stid .zato nas Allah.s.w.ponizuje.slavimo njihovo oni nas ubijaju.oni nam nanose tolika zla izgleda da nam to nesmeta.ubrzo ce Allahova srdba ponovo da nas pogodi.

Još 23 sata i 30 minuta do NG.

Uzbudjenje raste!

gleda sisoje sve ovo s offa, gleda i smeska se
RIP

Uživa sa nama imgori od uzbudjenja.

Sutra ću da se napijem.

PO ČEMU ĆETE VI PAMTITI OVU 2015. KOJA POLAKO OSTAJE IZA NAS ? :)