Prijava

Nemoj da si ljut zese blagdani su danas

praznici nam stižu
praznici nam stižu

A sa njima i tradicionalne Četiri skakaonice

Oće li više taj zakon, u zadnje vreme mi sve više smeta što smrdim na sagorelu lešinu svaki put kad se vratim kući

Prestani da radis u pečenjari, jbg
:D

Боље да пуше курац уместо што пуше цигаре. Одлика примитивизма - отели од Индијанаца, па злоупотребили да трују људе око себе. Пушачи су посебна врста олоша, и сам сам био олош, док нисам забаталио цигаре, схватајући колика сам џукела био. Без милости за болесне навике.

xD

nek puše i plutonijum ako im prija, samo nek to rade u namenskim prostorijama pod zemljom

bas se pitam kako ce da sprece nekog u punom klubu da zapali.
ili po nekim bircuzima.
kafana u maloj krsni.
nemojte pljugati,zakon novi.
aj odjebi.

"bas se pitam kako ce da sprece nekog u канцеларији da zapali" - svaki pušač u Srbiji leta gospodnjeg 2010.

И сам сам пушач али брате преретардирано је што се може пушити у ресторану тј на мјестима гдје се служи храна. Исто је тако ретардирано увести забрану пушења у клубу нпр.

Закон је може се рећи идиотски, јер забрањује људима да пуше, уместо да забране дуванску индустрију, када су толико паметни. Али са друге стране, закон и има логике - не може један део становништва да гуши и трује оне који нису пушачи. Е, онда би са тим у вези било логично да се забрани и коришћење аутомобила, јер и они трују људе који не користе аутомобиле. И тако терамо мак на конац једни другима...

Што се тиче бирцуза и клубова, не видим логику у забрани - тамо је легло порока, зла, разврата, па ако идеш тамо, што глумиш здрав живот и те форе? Брале, идеш у рупу, па цркни од смрада, сам си изабрао. Потпуно бесмислено. Као због мале деце - па немој да водиш малу децу у кафану. Није им место тамо.

Evo, gazimo drugu polovinu februara i još ni u jednom lokalu nisam video da se ne puši. Ipak se zakon ne poštuje. :)

Радјард Куплунг
"bas se pitam kako ce da sprece nekog u канцеларији da zapali"

da,isto je.kancelarija 3 coveka.lokal 300 coveka,guzva.

strašno besmislen zakon.

Пушачи умрите у најгорим мукама

Ђото ако те икад упознам има да ти изујем патике и натјерам да их поједеш јебени ретарде. Толики си дегенерик да не знаш ни да спемујеш нормално него спемујеш ретардирано.

Ovo je više uvedeno da bi se što manje mladih odlučilo da puši, al' mislim da će to izazvati kontra efekat, jer većina mladih počne da puši da bi bili kul, a biće još više kul ako puše a pritom je to zabranjeno na 90% mesta.