Prijava

Nisu normalni ovi.

Šešelj je za ove ništa.

Чучање посланица
Владимир Павићевић изазвао је велику полемику и по подне, када је рекао да колегиници Соњи Влаховић (СНС) предлаже да „и својим колегама из посланичке групе сугерише да „не чуче код писарнице чекајући амандмане”, да их „не отимају”, него да се прихвати њихов. Напредњаци су бурно реаговали, тражећи да због овога што је рекао поднесе оставку.

Зоран Бабић (СНС) добацио је из клупе: „Господин Павићевић воли посланике и посланице који чуче. То је сада рекао. То је брука. Докле више! Срамота! Желимо одговорност за ово, да поднесе оставку.” Председавајући Игор Бечић му је одговорио да му је тешко што није успео да заустави Павићевића...

Павићевић је одговорио читањем значења речи „чучати” из Речника српског језика: „Проводити време, боравити стално, задржавати се на једном месту, на пример код писарнице, где се отимају наши амандмани.” Бечић га је подсетио на српску пословицу о ономе ко се правда, рекавши му да може да се правда колико хоће, али да је увредио посланице и посланике. Бечић је додао: „Тражили сте одговорност министра који се извинио због онога што је рекао једној новинарки. Ви не желите ни да се извините, него објашњавате да сте били у праву да тако увредите посланице.”

Реаговао је Маријан Ристичевић, затраживши да Павићевић буде кажњен: „Видимо да постоје људи ниски растом, али и они ниског карактера...” Александар Марковић (СНС) рекао је да све који седе у скупштини „треба да буде срамота”: „Иако би срамота требало да буде само једног посланика који је ту страшну увреду упутио једној дами...” Реаговали су и други, а Зоран Бабић је казао: „Братислав Гашић ће због истих речи бити овде разрешен дужности, а Павићевић је то изјавио у светилишту српске демократије. Брука и срамота од једног интелектуалца, од било ког човека у нашој држави да се тако обрати било којој дами. Жене су драгуљ сваке наше породице и наше колегинице народне посланице су драгуљ ове скупштине.”

Бушидо је био јебено у праву кад рекао да су од политичара једино глупљи они који за њих гласају и да не треба изаћи на гласање.
Ми стварно немамо за кога да гласамо. Не зна се да ли је гора власт, да ли опозиција.

Videćemo kakav je Vojvoda sad na leto.

Војвода може да добије гласове на парламентарним изборима, али на локалним ће то ићи теже јер му је ту хаос. Нпр. у Поморављу не постоје општински одбори радикала и ДСС-а. Све је то прешло у напредњаке и СПС, тј. код Палме. У Војводини се не зна да ли су са Дверима, да ли су против Двери, да ли су уз ДС или уз СНС. У неким општинама радикали су са СНС-ом или СПС-ом на власти. Све у свему, тешко је одабрати, не ко је овде најбољи, већ ко је мање зло. А опет јебено зависиш од добре воље тих истих политичара у скупштини, а поготово од политиканата у локалу јер не знаш да ли ће да ти смање плате, повећају порезе, да ти загорчавају живот на било који начин само да би напунили своје џепове.

U surcinu idu na 50 posto

Gledam ovu sednicu 20 minuta,ne znam sta mi je ovo trebalo u zivotu.Dok ne prodju izbori tv se ne gleda,novine se ne citaju..jebo im svima mater

A za koga iz opozicije cu da glasam odlucicu na putu prema izbornom mestu,verovatno za nekog ko ne moze da predje cenzus

ОВО МИ ЈЕ ЗАНИМЉИВО, БАЦИТЕ ПОГЛЕД НА КОЛИЧИНУ ГЛАСАЧА И РЕЗУЛТАТЕ, БЛАГО РЕЧЕНО ЗАПАЊУЈУЋЕ

http://srbijaizbori.com/poll/u-kog-politi%C4%8Dkog-lidera-i-stranku-imate-najvi%C5%A1e-poverenja

ЈА НЕ ЗНАМ ШТА ЈЕ ОВО, АЛИ ЗНАМ ДА ЈЕ УЗОРАК ОГРОМАН, А ЧИСТО СУМЊАМ ДА РАИДКАЛИ ИМАЈУ ПАРА ЗА БОТОВЕ КОЈИ БИ ГЛАСАЛИ НА ОВАКВИМ АНКЕТАМА, ПА ЈОШ ЊИХ СКОРО 4 СОМА, МИСЛИТЕ О ТОМЕ РОЂАЦИ. А КАД СМО ВЕЋ КОД НАГАЂАЊА И АНКЕТА ЕВО ЗАДАТКА ЗА РАСНИЈА ПОШТО ЈЕ ЗАЛУДАН И КАД НЕ БУДЕ УЧИЈО ЛЕКЦИЈУ ИЗ ДОМАЋИНСТВА, НЕК СЕ РЕГИСТРУЈЕ И НАПРАВИ АНКЕТУ ЅА НАШ САЈТ ПА ДА ВИДИМО АНОНИМНО КО ЋЕ ЗА КОГА ОДАВДЕ ДА ГЛАСА. РЕАЛНО, ИМА ЉУДИ КОЈИ ЧИТАЈУ ТЕМУ А БОЛИ ИХ КУРАЦ ДА ДЕЛЕ СТАВ СА ВАМА, ИМА ОНИХ КОЈИ НЕЋЕ ДА КАЖУ, ИМА ТРОЛОВА, ГНОМОВА, КОЈЕКАКВИХ ПИЧКИМАТЕРИНА, ПА БИ МОГЛИ АНОНИМНИМ ПУТЕМ МАЛО ДА ВИДИМО У КОМ ПРАВЦУ НАМ САЈТ ИДЕ ШТО СЕ ТИЧЕ ПОЛИТИКЕ И ИЗБОРА. ЕВО САЈТА РАСНИ ПА ЈАВИ КАД НАПРАВИШ ДА ГЛАСАМО
http://www.tvojstav.com/create_surveys.html

Seselj je svoju kampanju postavio kao referendum. Glasas za njega glasas za Rusiju, glasas protiv njega glasas za prikljucenje evropskoj uniji. Sto je prelilo veliko br glasaca. Ocekivano.

ПАРА ЗА БОТОВЕ КОЈИ БИ ГЛАСАЛИ НА ОВАКВИМ АНКЕТАМА,

Nema plaćene, al nas ima heheeh

ALO RASNI ISPRAVI ANKETU NEMOŽ VUKA DA NAZIVAŠ GOVNETOM
SVI
SVI
SVI

Ostaje u govnima

ЕТО ВАМ КУРАЦ. 15 ГЛАСОВА СВИ ЗА СНС САМО ЈА ЗА ВОЈУ ХАХАХА. КОЈИ КУРАЦ И ДА ИДЕМ НА ИЗБОРЕ

To arlin botuje ko i ja za vuka lolololo

ovo mi je prekovremeno ahahhaah

НЕВЕРОВАТНЕ СТЕ БУДАЛЕ ХАХАХ

E rasni dodaj jul da botuujem za miru!