Izbori 2016.

1. ČBČ će morati da uzme još 10 vođa u koaliciju da nabaci cenzus u Vojvodini hahah

2. dacic pije vinjak i jede janje.pravi sps 90te

3. Čeda čeka glasove sa Kosova HAHAHAHAHA

4. đani pevao na 450 metara od moje gajbe preksinoć, plakym

5. Ako Vojvoda ne pobedi sledeće izbore Srem se otcepljuje i zavodi jednopartijski sistem sa SRS i pravimo prestonicu u Zemunu

Care jesi video listu srs u surcinu? Xddddd

6. Тадић је пред шлогом

Čeda čeka glasove sa Kosova HAHAHAHAHA

7. Čeda čeka glasove sa Kosova HAHAHAHAHA

DA JEBOTE HAHAHAHHAHAHA

8. Nisam brt, jel ima negde na netu?

9. Kad RIK objavljuje konacne rezultate?

10. Цар
    Čeda čeka glasove sa Kosova HAHAHAHAHA

od poslovnih saradnika.i di su mladi vise?mladi za cedu.

11. Pazite sad ovaj potez, SNS dobije tipa 55% glasova, i Vučić izađe i kaže da je bilo nepravilnosti, kao prebroje opet i smanje sebi na 53%. I ljudi u fazonu: "POGLEDAJ KAKO JE POŠTEN, A OVAMO MU SERU!" i ne mora ni da brine šta će biti dalje, ostaje doživotni diktator. Kakav sam politički mag. Ponude za ministarsko mesto u inbox.

12. Armine odaberi mi definiciju hahahahahaha

13. https://www.youtube.com/watch?v=uMjOnpELrrM

AJMO STA PIJU GUBITNICI 2016, RED JE DA SE CASTI, KAD JE BEG BIO CICIJA ?

14. Nisam brt, jel ima negde na netu?

Nemam pojma brt ja video u velikoj srbiji

15. ahahha sredice se sad sve, vreme je za prave vrednosti i na ovom forumu, brus da se vrati

16. odlična pesma armine svaka čast

17. E jbg brate nemam VS

18. dajte onaj giht sa Vulinom gde stoji kao Hitler dok se svi krste

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.