Izbori 2016.

1. Pseto, tražiš da te nađem, žao mi je ali ne radim do ponedeljka. Ako ne zaboravim poslaću ti podatke tvoje u pvt u ponedeljak posle podne, čisto da se uveriš gde radim.

Ajde brate. Mada mojih podataka ima svuda po netu ali ajde ako mi do kraja sledece nedelje kazes ime prve zene verovacu ti. To ne bi trebalo da bude tesko ;) (neseltik smajli)

2. Dobro sad znamo da BIA ne radi vikendom znači državni udar planirajte samo vikendom kad ne rade!

3. Radi BIA svaki dan, al' meni se može da ne radim vikendom.

Pseto, gledaj da bih ušao u ozbiljniju pretragu, moram da napišem nalog, ako napišem nalog moraću da napišem razlog, za šta da te sumnjičim može li "sajber kriminal", neće ti to nigde pisati, al' ako budeš imao problema sa BIA uhvatiće se i za to.

4. Jebi se anđelko poenta je bila da chule to napise

5. ArminVanBuuren

i samo cu ostaviti ovo ovde

Vučić je novinarima pokazao sporazum između Vlade Srbije i SAD, koji je 2006. godine potpisao tadašnji predsednik Republike Boris Tadić, a o čemu je odluku donela vlada koju su činili DSS, koju su tad podržavale Dveri. Tim sporazumom su, kaže, DS i DSS sa SAD postigle dogovor da oružane snage SAD i civilno osoblje ministarstva odbrane SAD dobiju diplomatski imunitet, imaju pravo na nošenje oružja i uniforme bez prava pregleda i inspekcijskog nadzora, a bili su oslobođeni i od plaćanja poreza i drugih sličnih dažbina koje se primenjuju u Srbiji. I partneri SAD su bili izuzeti od plaćanja poreza i drugih dažbina koji se primenjuju u Srbiji, naglasio je Vučić. "Taj sporazum je 7. septembra 2006. u Vašingtonu potpisao Boris Tadić, uz ovlašćenje vlade u kojoj je većinu predstavlja DS S koja nam danas soli pamet", rekao je Vučić.

kad mozete vi da se glupirate i bombardujete sranjima, sada cu i ja samo sa druge strane

Brt, taj sporazum jeste 2006. potpiso tadic, ali bez dogovora sa vladom, a na snagu je tek stupio 2009. kad je ds preuzela vlast.

6. Moram na brzinu da bacim svoju procenu, pa se vracam u ilegalu.

Realna procena:
    SNS - 35% plafon, i to im je mnogo
    SPS - 10% plafon (mada se ja uvek pitam otkud im sve preko 1%)
    Vucicev opozicioni blok (SDS, LDP, LSV) - pusenje ladnog kurca
    Seselj - pusenje mlakog kurca (malo ce mu faliti za cenzus)
    vs.
    DS, NS i svi ostali - 15% plafon
    Radulovic - 8% plafon
    DSS i Dveri - 8% plafon
    Realan zakljucak: 2017. sledi bankrot, opsta beda, narod jede govna, jer je to i zasluzio

Optimisticna procena:
    SNS - 30%
    SPS - 5%
    ovi sto su pusili kurac realno, ovde ga puse sa optimizmom
    vs.
    DS & co. 25%
    Radulovic 10%
    DSS i Dveri 10%
    Optimistican zakljucak: Bankrot tek 2019, opsta beda, narod jede govna, jer je to odranije zasluzio

7. Posto je vucicupederu rekao da ce da glasa za Pajtica, odsad cu smatrati uvredom kad mi neko kaze da je to moj dupli nalog.

8. Brt za koga ćeš ti glasati reci da i ja glasam neodlucan sam?

9. Inace, mislim da je Seselj ovog puta ispao korektan, ne zeli nikoga da zavlaci da je opozicionar, pa forsira neku jadnu pricu SNS=EU naspram SRS=Rusija. Ucenjen je, malo i placen, pa posto ne zeli bas potpuno da izgubi obraz (narocito posle mardelja u Hagu), ne zeli da dodje u poziciju da mora da pomaze Vucicu da sastavi vladu. Ladno je najavio mogucnost saradnje sa SNS "ako odustanu od EU" - dakle NAMERNO ODBIJA GLASACE.

Ko prati politiku duze, taj pamti da je Seselj UVEK, ALI UVEK pravio ekscese, cim bi malo stranka ojacala. Znao matori lisac sta radi - zeli samo pare, ne vlast i odgovornost. Ali sta ces, porasla deca, osamostalila se...

10. Za radulovića će džeriko, čim mu gura ovih 8-10%, a sam radulović kapiram da bi slavio mesec dana da izbije na 5.5%.

11. Sasvim sigurno necu glasati ni za jednu stranku koja je sada u skupstini - gde su bili opozicioni glasovi protiv NATO sporazuma? JEDAN?!
    Da me ne pomesate sa Obrazovcima, a gadim se i DSS-a, Dveri, svih desnicarskih primata, ali preci preko sporazuma sa NATO posle '99 - ne mogu da nadjem reci da dovrsim misao...

12. Sa kim bre Radulovic, nema 2 coveka u stranci. Max 1,5 %.

Za Pajtica i DS da glasate, nemoj glasovi da se osipaju. Skolovan, nije lopov, svestenicko dete, evropejac.

Ja bih voleo da na jednom mestu zajedno vidim Pajtica, Vuka Jeremica, Comicku, Vesnu Marjanovic, Branka Ruzica, Natasu Vuckovic i Djilasa.

13. Pa za koga onda jbg?

14. Da, verovatno cu za Radulovica, iako 2012. nisam ni za koga glasao - nije me ubedio da nije Vucicev tada, a ostali nisu dolazili u obzir, kao sto ne dolaze ni danas. Jedini ima kakav-takav program koji nije "vucic nas unistava". Imao je 4% posle 2 meseca kampanje tad, kontam da je uspeo nabiti duplo otad.

15. Ja bih voleo da na jednom mestu zajedno vidim Pajtica, Vuka Jeremica, Comicku, Vesnu Marjanovic, Branka Ruzica, Natasu Vuckovic i Djilasa.

OVO da bude moj dupli nalog, OVO?!

16. Logovao se na jedan nalog sa telefona drugi sa kompa i jos se prepiru jedan protiv ds, drugi za, a zuti se ko zumance jao jao

17. Hahah ovim postom si zakopao sebe jos dublje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.