Prijava

Каизена су директно и индиректно малтретирали и Тадић, и Дачић, и Вучић, и власт, и опозиција, владине и невладине организације, сви могући верски поглавари, зилоти, масони, србски заветници, Зоранови беседници, ванземаљци... вероватно му је од силних (не)инфоративних разговора пун курац, зато га и боли много за Вукајлију већ пар година.

Kome smeta jak Kaizen?

Fender Stratocaster
Куку, Грањка, да није Вучко наредио да те отпусте из државне службе?!

Ма, не, наредио му је ММФ и она распала курва Кобри Удовички, али мене генерално могу за курац да повуку, јер су откази намењени за школство, здравство и општинске органе (углавном уговорце, али то плебс не разуме). Републичке органе (катастар нпр) могу само да повуку за органе.

Ако га већ боли, онда треба да препусти некоме коме је стало. Нит Кајзен Вуку глође, нит је другом даје. Али Кајзен не постоји, тако да...

Море, немој да изазиваш Кобри Удопички да се не окоми и на катастар.

Ovaj sajt je na izmaku snaga nažalost....

Vučko nije mogao da izdrži posterdžisku satiru, bila je prejaka. Prosto se satirao od smeha

Амери врше притисак на катастар, Кобри је ту због банкарског сектора.

Hajmo da srušimo Vučića s' Vukajlijom.

Karte za polufinale i finale Evropskog prvenstva u vaterpolu nisu se uopšte našle u prodaji, već ih je vlast razdelila javnim preduzećima - See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info/sport/KAZNA-ZBOG-ZVIZDANJA-DRZAVNOM-VRHU-Karte-za-vaterpolo-nisu-ni-pustene-u-prodaju-nego-podeljene-u-drzavnim-preduzecima.a-275649.80.html#sthash.4yUGiHEV.dpuf

Granjka, koji si red dobio?

Pazi ga ovaj Granjka, sad mu kao ne odgovara što je Ivanović u zatvoru, a dok je kao mali krao bombone u Čika-Agimovom dućanu u bujanovačkoj ma'ali na sav se glas drao "Kosova e šiptaret, u-će-ka u-će-ka".

Lepo je Pašić govorio, stavi Šiptara na državne jasle, pa da viš oće li biti Šiptar za mesec dana

Ne sećam se da je Pašić to rekao, ali se sećam da je Vučić ubedio Angelu Merkel da ne vraća migrante u Srbiju rečenicom: "Za jednog vraćenog migranta poslaćemo vam sto Srba."

Лимени, катастар није јавно предузеће, побогу, не бламирај се.

Granjka kad si vršio merenje međe neđe jel komšija ubio komšiju nekad?

Не знам да је Пашић тако нешто изјавио, али могуће је - чим се скинуо са државних јасли, побегао је у Бугарску и постао Бугарин. Па кад се вратио на државне јасле - опет постао Србин.

Није, али је зато комшија убио комшиницу - од курца. Плебс мисли да се комшије свађају због међе, а оно је међица прави разлог. Ако ме разумеш.

КвазиКајезн
Сајт не ради
Постери не функционишу
Тролови опструишу побуну робова
Реакције не мрдају

СТОП ДРЖАВНОМ ТЕРОРУ!